HIRDETÉS BEZÁRÁS
Tippek és trükkök

15 trükk, ami segít feledhetetlenné tenni az idei karácsonyt

Mindannyian türelmetlenül várjuk a tél egyik legfontosabb eseményét, a karácsonyt. A család ilyenkor összejön, és mindenki igyekszik 110%-ot nyújtani, hogy a szeretteiknek minél szebben és boldogabban teljen ez a különleges ünnep.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál a közelgő ünnepre készülve összegyűjtöttünk néhány olyan trükköt, ami sokkal kellemesebbé, szebbé, és kevésbé fárasztóvá teheti az ünnepekre történő készülődést.

  1. 1 Különböző méretű égők.


   Ha különböző méretű égőkkel felszerelt égősorokat teszel a fára, a karácsonyfád még a szokásosnál is sokkal szemet gyönyörködtetőbb lesz.

  2. 2 Tükröződő díszek.


   Ha hozzáadsz néhány tükröződő elemet a karácsonyfához, a fa még ragyogóbbnak, és még hatalmasabbnak fog tűnni. Érdemes kipróbálni!

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Hogyan csomagoljunk ajándékokat pillanatok alatt.


   Ha kifogytál az ünnepi ajándékcsomagolásból, próbáld ki ezt a trükköt. Egyszerűen csomagold be az ajándékokat egy közönséges papírba, majd vágj bele egy fél karácsonyfa (vagy bármilyen ünnepi szimbólum) formát, hajtsd ki, és már kész is van!

  4. 4 Papír hópehely alternatívák.


   Az egyik legegyszerűbb ünnepi dekoráció, ha papírból kivágott hópelyheket teszünk az ablakba. De mi lenne, ha a hópelyhek nem papírból, hanem mondjuk ragasztóból készülnének? Ez egy remek megoldás, amivel a gyermekeid fantáziáját is megmozgathatod.

  5. 5 Sós tésztából készült díszek.


   Nem kell rengeteg pénzt költeni a különféle kézműves alapanyagokra ahhoz, hogy saját készítésű dekorációkat csináljunk. Készíthetünk például dekorációt sótésztából, mely ugyanolyan jól néz ki, mint az agyag. Itt találsz hozzá egy jó receptet, hogyan készíthetsz hófehér sótésztát.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Megmaradt csomagolópapírból dekorációk.


   Mindig marad egy kevés csomagolópapír, amit már nem tudunk felhasználni, de mégsem szívesen dobjuk ki. Íme egy remek ötlet, hogy mihez kezdjünk az ilyenekkel.

  7. 7 Falra rögzített dekorációk.


   Ahhoz, hogy papír dekorációkat (pl. Happy New Year felirat) rögzítsünk a falra, először ragasszunk egy darab ragasztószalagot a falra, majd csak arra ragasszuk fel a dekorációt. A dekorációk így nem hagynak maradandó károsodást a tapétán.

  8. 8 A karácsonyfa aljának elrejtése.


   Egy közönséges kartondoboz remek megoldás a karácsonyfa talpának elrejtéséhez. Csak csomagold ünnepi csomagolópapírba, és tökéletes lesz!

  9. 9 Ünnepi étkészletek.


   Szinte minden otthonban van egy-egy régi pohár, amit már senki sem használ semmire. Speciális toll segítségével csodálatos ünnepi megjelenést varázsolhatunk nekik, mellyel az ünnepi asztal ékkövévé válhatnak.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  10. 10 Elegáns fényfüzérek.


   Az ünnepi fényfüzérek zöld tápkábele nem mindig a legelegánsabb megoldás, a színezett fényfüzérek pedig nagyon drágák lehetnek. A jó hír, hogy egy arany festékspray segítségével percek alatt saját magunk is csodálatos fényfüzért készíthetünk.

  11. 11 Hogyan készítsünk ünnepi masnit néhány másodperc alatt.


   Nem kell túl sok időt töltenünk az otthonunk feldíszítésével. Ez a csodálatos masni például pillanatok alatt elkészíthető otthon is megtalálható anyagokból.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 Cukorka díszek.


   Gyerekkorunk ehető karácsonyfadíszeire még ma is boldogan emlékszünk vissza. Íme egy modern és szórakoztató alternatíva: a megolvasztott cukorkákból készítsünk különböző ünnepi formákat. Ehhez itt találsz részletes utasításokat.

  13. 13 Ünnepi pohár.


   Egy ünnepi zokniból tetszetős kézmelegítőt készíthetsz magadnak a reggeli kávédhoz.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  14. 14 Fenyőtobozok kiszárítása.


   Mielőtt dekorációként használnád a fenyőtobozokat, ki kell szárítanod és meg kell tisztítanod őket. Ezt úgy teheted meg, hogy 20-30 percre a 200 fokos sütőbe teszed őket, figyelve arra, hogy nehogy megégjenek vagy esetleg lángra kapjanak. A felesleges nedvesség így eltűnik belőlük.

  15. 15 Hogyan készítsünk mini karácsonyfát az ünnepi asztalra.


   Csak egy vázára, egy polisztirol tömbre és pár fenyőágra van szükséged ahhoz, hogy csodálatos, igazi mini-fenyőt készíts az ünnepi asztalra, amivel már csak annyi a dolgod, hogy ízlés szerint feldíszítsd.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.