HIRDETÉS BEZÁRÁS

Moderációs szabályzat

Mivel rengeteg hozzászólás érkezik naponta az oldalra, ezért fontosnak tartottuk egy rövid és lényegre törő moderációs szabályzat létrehozását, hogy minden kedves olvasó és hozzászóló számára érthető legyen, miként kerülnek ki a megjegyzések az oldalra, vagy hogy épp miért nem kerül ki egy-egy megjegyzés a cikkek alá.

  • A bejelentkezés nélkül írt hozzászólások kizárólag előzetes moderálást követően jelennek meg az oldalon, amennyiben azok egyáltalán megfelelnek a lentebb leírt szabályoknak.
  • A regisztrált és bejelentkezett felhasználóknak csak az első hozzászólásuknál van szükség előzetes moderálásra, amennyiben ez megtörtént, úgy minden későbbi hozzászólás már azonnal, moderálás nélkül jelenik majd meg a Liked.hu-n. Ők egyébként minden hozzászólásukkal és látogatásukkal karmapontokat gyűjthetnek.
  • A nem bejelentkezett felhasználók esetén az értelmetlen káromkodásokat, túlzásba vitt személyeskedéseket moderáljuk, amennyiben ez lehetséges. Ha a hozzászólásban a káromkodáson és a személyeskedésen túl semmilyen mondanivaló sincs, úgy egyszerűen töröljük.
  • Az egy szavas káromkodásokat szintén töröljük.
  • A regisztrált és bejelentkezett felhasználók esetében más a helyzet, az első hozzászólás után ugyanis az ő megjegyzéseik már moderálás nélkül jelennek meg a weboldalon. Ettől függetlenül azonban a szabály rájuk is érvényes: káromkodás és túlzott személyeskedés esetén a megjegyzésüket töröljük, folyamatos ilyen esetén pedig a felhasználói fiókjukat felfüggesztjük.
  • A Liked.hu-nál nem vetjük meg, és örömmel látjuk a negatív kritikákat akár a cikkekkel, akár velünk kapcsolatban, már amennyiben azok értelmes módon kerülnek megfogalmazásra. Ha tehát kritikát szeretnél megfogalmazni, akkor szintén mellőzd a fölösleges káromkodást és személyeskedést, ellenkező esetben a megjegyzés nem fog megjelenni a weboldalon.

Nagyjából ennyi lenne az egész – a szabályzat elég rövid és egyértelmű, melyre azért van szükség, mivel egyrészt rengeteg fiatal olvassa a Liked.hu-t, és nem szeretnénk, ha a komment szekcióban értelmetlen trágár beszéd fogadná őket, másrészt a keresőmotorok, mint például a Google, hátrébb sorolják vagy meg sem jelenítik azokat az oldalakat, amin trágár kifejezések szerepelnek. Harmadrészt pedig szeretnénk szórakoztató és értelmes tartalmat közölni kicsik és nagyok felé egyaránt, ebbe pedig egyszerűen nem férnek bele a cikkek alján ilyen stílusban írt hozzászólások, amiket egyébként napi szinten több tízezer ember olvas.

Röviden, tömören: minden hozzászólást szívesen látunk, csak kérjük, figyelj rá, hogy az kulturált legyen, értelmes, és ne legyen túl bántó/személyes másokra nézve.

Köszönjük,
Liked.hu