HIRDETÉS BEZÁRÁS
Sztárok és celebek

7 híresség, akik összebarátkoztak az exük új partnerével

Te képes lennél összebarátkozni az exed új partnerével?

  Nem meglepő, ha nem kedveled az exed új partnerét. Egyesek szerint ez így normális. Bárhogy is, a párkapcsolatokban néha váratlan fordulat következik be, melynek következtében az emberek összebarátkoznak az expartnerük új párjával. Egy ilyen barátság persze érett hozzáállást és a múlt teljes elengedését igényli, ami gyakran nem könnyű.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál összeállítottunk egy listát azokról a hírességekről, akik rendkívül jó barátságot ápolnak az exük új partnerével. Egyes duók a kezdetektől fogva barátok, míg másoknak a kezdeti súrlódás után időbe telt összecsiszolódniuk.

  1 Lenny Kravitz és Jason Momoa

  Lisa Bonet színésznő 1987-ben ment hozzá Lenny Kravitzhoz, majd a pár 6 évvel később elvált. Bonet ezután 2017-ben ment hozzá Jason Momoa-hoz, akivel 16 évig éltek együtt, mígnem 2022-ben bejelentették a válásukat.

  Mindezek ellenére Kravitz és Momoa nagyon jó barátok: a Momoa-nak küldött születésnapi üzenetében Kravitz „testvérének” nevezte őt, és úgy hivatkozott kettőjükre, hogy ők „egy család”.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  2 Gwyneth Paltrow és Dakota Johnson

  Gwyneth Paltrow-t és Dakota Johnsont a Coldplay zenekar Chris Martinja hozta össze. Paltrow 13 évig volt a férje, mielőtt 2016-ban elváltak, és a párnak két gyermeke született. Martin ezután 2017-ben kezdett randizni Dakotával, a kapcsolatuk pedig azóta is kitat.

  Úgy tűnik, a két nő nagyon közel áll egymáshoz. Gwyneth Paltrow egy interjúban azt mondta, hogy megérti, hogy a barátságuk furcsának tűnhet, mivel „szokatlan”, de „imádja” Johnsont.

  3 Jada Pinkett Smith és Sheree Zampino

  Jada Pinkett Smith-szel 1997-ben kötött házassága előtt Will Smith Sheree Zampino színésznővel volt házas. Az egykori párnak egy közös fia van.

  Smith és Pinkett Smith kapcsolatának első napjaiban a színésznő visszaemlékezése szerint nem kedvelte Zampinót, és sokat veszekedett vele. Pinkett Smith szerint ez a tapasztalatlanságának volt köszönhető: „Nem értett a házassághoz, így a váláshoz sem értett”. Az évek során a nők megjavították a kapcsolatukat, és elég közel kerültek egymáshoz ahhoz, hogy Pinkett Smith talkshow-jában jót nevessenek a korábbi nézeteltéréseiken.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  4 Katy Perry és Miranda Kerr

  Katy Perry feleségül ment Orlando Bloomhoz, aki korábban 3 évig volt Miranda Kerr férje. Kettejüknek van egy közös fia, Flynn, és ő volt az oka annak, hogy a két nő közel került egymáshoz. Kerr és Perry is a legjobbat akarták a gyereknek, ezért néhány nyaralást együtt töltöttek, Kerr szavaival élve „modern családként”.

  Kerr ma már a vállalkozó Evan Spiegel felesége, és nem neheztel sem az exére, sem Perryre. Azt mondja, hogy „imádja Katyt”, és hogy „a legfontosabb dolog” az, hogy Flynnnek „boldog édesanyja és édesapja legyen”.

  5 Demi Moore és Emma Heming

  Demi Moore 13 évig volt Bruce Willis felesége, majd 2000-ben elváltak. Willis ezután 2009-ben feleségül vette a modell Emma Heming-et, Moore pedig egyre jobban megszerette az exférje új feleségét.

  A nemzetközi nőnapon Moore egy kedves üzenetet posztolt Hemingnek, amelyben „gyönyörű anya, aki odaadóan törődik a családjával” és „abszolút gyönyörű nőnek” nevezte. A színésznő azt is megemlítette, hogy lányai testvérek, és hogy Heminget a családja részének tekinti.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6 Nina Dobrev és Nikki Reed

  Nina Dobrev ugyan nem ment hozzá Vámpírnaplók sztárjához, Ian Somerhalderhez, de a pár 3 évig együtt volt. Két évvel a szakítás után Somerhalder feleségül vette Nikki Reed színésznőt.

  Dobrev gyorsan megszólalt exének házasságával kapcsolatban, mondván, hogy „nem érti, miért lenne vele problémája”. Azt is megemlítette, hogy Reeddel barátok, és egyáltalán nem tartja furcsának, sőt, szerinte mindannyiuknak közös érdekük, hogy jól kijöjjenek egymással.

  Reed 2017-ben posztolt egy fotót magáról, Dobrevről és Somerhalderről, amivel véget vetett a féltékenységről és megcsalásról szóló pletykáknak. Azt írta, hogy semmi ilyesmi nem történt, és szerinte az ilyen hamis vádak rendkívül ártalmasak, mivel folyamatosan egymás ellen uszítják a nőket.

  7 Taylor Swift és Sophie Turner

  Sophie Turner jelenleg Taylor Swift exbarátjának, Joe Jonasnak a felesége, de ez nem akadályozta meg a két nőt abban, hogy barátok és őszintén szólva egymás rajongói legyenek. Amikor Swift kiadta egy évekkel ezelőtt írt dalát, a Mr. Perfectly Fine-t az albumának újrakiadási projektje részeként, a rajongók azt találgatták, hogy a dal a Jonas-szal való sikertelen románcáról szólhat, de Turnert ez láthatóan nem zavarta: egy Instagram-sztoriban népszerűsítette a dalt. Swift válaszul Turner történetét egy Trónok harcás utalással osztotta meg, melynek a színésznő a fináléig főszereplője volt.

  Te milyen körülmények között barátkoznál össze az exed új párjával? Meséld el nekünk a kommentben!

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 10,394
  20 hozzászólásElső hozzászólásÖregmotorosBeszélgetésindítóLétrejött!Első reakcióTizedik reakcióMozinéző10 hozzászólás
  hát ez beteg

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.