HIRDETÉS BEZÁRÁS

A koreai emberek életének 10 őrült vonása, ami jól mutatja, hogy milyen nagy szakadék van közöttünk

🔥 8 hozzászólás

  A koreai romantikus drámák egy kissé túlozva mutatják be a dél-koreai emberek szerelmi életét. A számtalan ezzel kapcsolatos film ellenére a világ még mindig nem ismeri teljesen, hogyan kezelik az érzéseiket ezek az emberek, és milyen furcsa módszereket használnak a párkapcsolatokban, ami minden más országban teljesen elképzelhetetlen.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál utánajártunk kicsit a korai romantikus kapcsolatok sajátosságainak, és arra a következtetésre jutottunk, hogy ezek az emberek még különlegesebbek, mint eddig gondoltunk.

  1. 1 Az "udvarias terpesz" gesztus roppant népszerű a koreai párok körében.

   Del korea terpesz

   Az "udvarias terpesz" egy roppant népszerű gesztus Koreában, amit a náluk alacsonyabb lányok kedvéért alkalmaznak a férfiak. A délceg férfiak beszélgetés közben szélesre tárják a lábukat, hogy szemmagasságban beszélgethessenek a náluk egyébként jóval alacsonyabb lányokkal. Ezt a divatot a koreai hírességek terjesztették el, akiknek az interjúk során vagy sminkeléskor kellett alkalmazniuk ezt a módszert.

  2. 2 A koreai nők elrejtik a csirkeszárnyakat a szerelmük elől és nem adnak nekik cipőt ajándékba.

   Del korea csirkeszarny

   A korai nők sok kimondatlan szabály szerint élik az életüket. Az egyik ilyen ezek közül, hogy nem adnak csirkeszárnyat a szerelmüknek, mivel úgy tartja a mondás, hogy ettől a férfiak majd más nőhöz repülnek. Hasonló a helyzet a cipőkkel: ha egy férfi cipőt kap a barátnőjétől, akkor másnap egy jobb nőhöz megy majd benne.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 A koreai lányok mágikus szerelmes balzsamot használnak.

   Del korea szerelmes balzsam

   A romantikus koreai nők minden lehetséges módon igyekeznek bevonzani a szerelmet, és ez néha szokatlan dolgokat eredményez. A fiatal lányok például egész nyáron ételfestékkel és speciális balzsammal festik a körmüket, amiket az első hóig le sem szedhetnek az ujjaikról.

   Úgy gondolják, hogy ez a "varázs manikűr" nemcsak segít a fiatal lányoknak találkozni az igazival, de a boldog házasságot is garantálja.

  4. 4 A koreaiak nem sietnek a családalapítással.

   Del koreai csaladalapitas

   A modern koreaiak jóval később és jóval kevesebben döntenek a házasság mellett, mint az idősebb generációk vagy akár a más országokban élő emberek. Ehelyett inkább a jövőjüket és a karrierjüket építik, ezzel garantálva, hogy amikor a családalapításra kerül majd a sor, akkor már ne kelljen ilyenek miatt aggódniuk, és teljesen a családjukra tudjanak koncentrálni.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  5. 5 A koreai fiúknál a szimpátia jele, ha hagyják, hogy a nők megérintsék a különféle dolgaikat.

   Del koreai bizalom

   Ha egy koreai fiatalember nagyobb érdeklődést mutat egy lány iránt, akkor ellenállhatatlan késztetést érez arra, hogy megosszon mindent a potenciális szerelmével. Ilyen esetben a férfiak odaadják például a telefonjukat a lánynak, ami egy nagyon bensőséges bizalmi jelnek számít, mely arra utal, hogy a férfinak nincs rejtegetni valója és készen áll a kapcsolatra.

  6. 6 A koreaiak fontos szerepet tulajdonítanak a vércsoportoknak.

   Del koreai vertipus

   A legtöbb koreai úgy véli, hogy a vércsoport erősen befolyásolja egy ember karakterét és jellemét. Ennek megfelelően a férfiak és nők a házasság előtt gondosan tanulmányozzák a leendő párjuk vércsoportját a következő táblázat szerint.

   • A koreaiak biztosak benne, hogy az I. csoporthoz tartozó (0) emberek a legtürelmesebbek, ugyanakkor a legmakacsabbak is.
   • A II. csoporthoz (A) tartozó emberek félénkek és határozatlanok.
   • A III. csoporthoz (B) tartozó emberek a legkedvesebb, ugyanakkor legszeszélyesebb emberek.
   • A IV. csoporthoz (AB) tartozó embereket individualistáknak tartják.

   Egy kis érdekesség: a koreaiak között az I. csoport a legkeresettebb, míg a III. csoport a legkevésbé.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

8 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Mi a francért kell hajat festeni mindig mindenkinek?! Olyan rondák, minden nemzetiségű embernek a saját eredeti hajszíne szép és a normális, nem a kamu, mű festett!!!Nálunk is csúnya, de láttatok már ázsiai embernek barna, vagy méginkább gusztustalan szőkehajat nagy lenövéssel?! Borzadály....!!! Ocsmány az ilyen kinézet, és megvannak győződve róla higy milyen jól néznek ki, ez a szomorú, meg akik erre gerjednek!
  • Egy kis pszichológiai tény: Aki túl sok felkiáltó jelet használ, abban rengeteg rejtett agresszió lapul..
  • csak más az ízlésük mint neked. nem embereket gyilkolnak vagy ilyesmi hogy így ki kelljen akadni
  • "Minden nemzetiségű" (jajj...) embernek illene tudni, hogyan kell jól használni az anyanyelvét. Vannak, akik se helyesen írni, se fogalmazni nem tudnak az anyanyelvükön, és meg vannak győződve róla, hogy az egész világ repesve várja a véleményüket.
   • Igaza van  hemzseg a hibáktól...olvasni is rossz volt az illető megjegyzését 🥴 nyelvtanból...egyes. 
  • 10,394
   20 hozzászólásElső hozzászólásÖregmotorosLétrejött!Első reakcióTizedik reakcióMozinéző10 hozzászólás
   Ja. Egy szép, élénk hajszín ocsmány, az eredeti korcskutya szín meg szép...kapkodd be a bogyóidat, haver.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.