HIRDETÉS BEZÁRÁS
Sztárok és celebek

15+ akkor és most fotó olyan sztárokról, akik néhány évtizeddel ezelőtt megőrjítették a világot

Hihetetlen, mennyi idő telt el. 🤯

  A 2000-es évek elején a világhírű bálványok kevésbé voltak elérhetőek a rajongóik számára, mint most, az internet és a közösségi média korában. Ennek ellenére már régen is mindig sikerült naprakészen követni a velük kapcsolat híreket, a nyilvános fellépéseiket, sőt, a magánéletük árnyoldalait is.

  HIRDETÉS

  Most, néhány évtizeddel később a Liked.hu-nál úgy döntöttünk, hogy kiderítjük, milyen életet élnek a kedvenc hírességeink, akik felejthetetlenné tették számunkra a 2000-es éveket.

  1 Audrey Tautou

  Hírességek régen és most 026

  A francia színésznő az Amélie csodálatos élete című film főszereplőjének alakítása után vált népszerűvé. A rajongók tömege és a lenyűgöző jelölések ellenére Audrey azonban úgy döntött, hogy nem hódítja meg Hollywoodot, és inkább Franciaországban marad. Csak 2006-ban tűnt fel A Da Vinci-kódban.

  A színésznő ma is részt vesz filmes projektekben, 2010-ben pedig a színházban is bemutatkozott.

  2 Christina Aguilera

  Hírességek régen és most 025

  A gyönyörű szőke, erőteljes hangú énekesnő 1999-ben tört be a zenei listákra, amikor What a Girl Wants című dalát szinte mindenhol játszották. Hosszú karrierje során nemcsak énekesnőként bizonyított, hanem több filmben is szerepelt, valamint dalszerzőként és zenei producerként is tevékenykedik.

  Christinának két gyermeke van, de ez nem akadályozza meg abban, hogy kreatív legyen.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  3 Avril Lavigne

  Hírességek régen és most 024

  Avril Lavigne-ra olyan népszerű dalok miatt emlékszünk, mint a Complicated, a My Happy Ending, a Girlfriend stb., melyek mindegyike első helyen szerepelt a világ slágerlistáin. Az újságírók az énekesnőt „a pop-punk hercegnőjének” (a hosszú pólók, Converse tornacipők és merész sminkek iránti rajongásáért), valamint „anti-Britney-nek” (kevésbé kommersz és természetesebb imidzséért) is nevezték. Nézd csak meg, milyen elegáns hölgy lett belőle napjainkra.

  4 Lindsay Lohan

  Hírességek régen és most 023

  Az olyan filmek, mint az Apád-anyád idejöjjön!, a Bajos csajok és a Nem férek a bőrödbe, világszerte ismertté tették Lindsay-t. Amikor hírneve alábbhagyott, a zene felé fordult, majd televíziós műsorokban és független filmekben játszott.

  5 Julian McMahon

  Hírességek régen és most 022

  „Ah, micsoda férfi volt – sóhajtott fel egyszerre az összes Bűbájos Boszorkányrajongó. Julian nem tűnt el teljesen a képernyőről: számos projektben vesz részt. A nézők olyan filmekben láthatják őt, mint a Fantasztikus négyes, a gonosztevő szerepében, vagy a Dirk Gently’s Holistic Detective Agency című sorozat.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6 Nicole Richie

  Hírességek régen és most 021

  Lionel Richie örökbefogadott lánya a 2000-es évek elején vált híressé botrányos életének és a The Simple Life című valóságshow-ban való részvételének köszönhetően, közeli barátnőjével, Paris Hiltonnal együtt. Azóta Richie saját divatmárkát alapított, két regényt adott ki és egy sorozatban is szerepelt.

  7 Amy Lee (Evanescence)

  Hírességek régen és most 020

  Az Evanescence zenekar énekesnője, Amy Lee az olyan daloknak köszönhetően, mint a „Bring Me to Life” és a „My Immortal”, csodálatossá tette a 2000-es éveinket. Gótikus sminkjét és viktoriánus ruháit a lányok szerte a világon lemásolták. Ma ez a zseniális nő a fiát, Jacket neveli, és még mindig énekel. Igen, a zenekar még mindig létezik, és nagy sikerrel turnézik: jelenleg az 5. stúdióalbumuk megjelenését várjuk, mely a The Bitter Truth címet viseli.

  8 Dexter Holland (The Offspring)

  Hírességek régen és most 019

  A The Offspring frontembere, Dexter nemcsak a zenében, hanem a tudományban is tehetséges. Három évvel ezelőtt molekuláris biológiából doktorált. Punk-rock zenekara továbbra is egész stadionokat tölt meg.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  9 Paris Hilton

  Hírességek régen és most 018

  A 2000-es évek közepén Paris mindenhol ott volt: a dalai szóltak a rádióban, a tévében pedig a The Simple Life című valóságshow futott, ahol végignézhettük, ahogy a többmilliós vagyon örökösnője megtanulja, hogyan kell felmosni a padlót és megfejni egy tehenet. Idővel Paris hírneve kissé megfakult, de folytatta zenei karrierjét, elindította parfümcsaládját, és sikeres DJ lett.

  Úgy tűnik, hamarosan új korszak következik Paris hírnevében: nemrég jelent meg az interneten egy dokumentumfilm This Is Paris címmel. Nagyon megható és őszinte lett. A nézők megtudhatják, hogyan „rabolták el” Paris-t, amikor tinédzserkorában problémás volt, és hogyan próbált megmenekülni. Azt is megtudhatják, hogyan árulták el a szerettei, és miért fél attól, hogy gyerekei lesznek.

  10 Jessica Simpson

  Hírességek régen és most 017

  Énekesnő, színésznő, műsorvezető és tervező: mindenki őt emlegette, de hirtelen eltűnt. Jessica úgy döntött, hogy idejét a családjának szenteli. Férjével, Eric-kel 3 gyermekük van: 2 lány és egy fiú.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.