HIRDETÉS BEZÁRÁS
Filmek és TVSztárok és celebek

10 híres film színészei, akik évtizedekkel a forgatás után újra találkoztak

Öröm ismét együtt látni őket.

  Néha ezer szó sem elég arra, hogy leírjuk, milyen érzések keletkeznek bennünk egy-egy megélt pillanatkor. Ilyenkor jönnek segítségül a fényképek, melyek segítségével a napnál is világosabban közvetíthetjük az évek során átélt emlékeket. Pontosan ezért csinálunk fényképeket a régi iskolatársainkkal az osztálytalálkozókon, és pontosan ezért állnak össze a színészek is egy-egy közös fotóra hosszú évek után.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most olyan híres színészeket gyűjtöttünk össze, akik évtizedek múltán döntöttek úgy, hogy közös fotóval jelentkeznek az együtt átélt régi idők emlékére – a rajongóik legnagyobb örömére.

  10 Harry Potter

  Találkozott színészek 019

  A Lucius Malfoy szerepéről ismert Jason Isaacs elment, hogy támogassa Tom Feltont az egyik színházi produkciójában, amit mindkét színész boldogan bejelentett a közösségi oldalán. A sztárok annyira hozzászoktak a szerepekhez, hogy még évekkel a Harry Potter-saga vége után is „apának” és „fiának” nevezték egymást.

  9 A pletykafészek

  Találkozott színészek 018

  15 évvel a Pletykafészek című tinidráma premierje után Penn Badgley és Leighton Meester útjai ismét keresztezték egymást. A színésznő vendégként vett részt egykori kollégája podcastjában, a Podcrushedben.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  8 Apafej

  Találkozott színészek 017

  Amikor az Adam Sandler által alakított Sonny Koufax le akarta nyűgözni barátnőjét és örökbefogadta Juliant, akit az ikrek, Dylan és Cole Sprouse játszanak, még nem tudta, mi lesz a vége.

  Több mint 20 évvel az Apafej című vígjáték megjelenése után Cole Sprouse és Sandler újra összefutottak az Csiszolatlan gyémánt című film premierjén, és osztoztak a pillanaton Sandler feleségével, Jackie-vel, King Princess énekesnővel és David Spade színésszel.

  7 Űrbalekok

  Találkozott színészek 016

  Az űrbalekok sztárjai, John Lithgow, Joseph Gordon-Levitt, Kristen Johnston és French Stewart egy popkulturális fesztiválon találkoztak újra, a sitcom megjelenésének 25. évfordulóján. A színészek őrülten boldogok voltak, szívből örültek annak, hogyan alakult mindannyiuk karrierje, és felidézték kedvenc pillanataikat a sorozatból.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6 Vissza a jövőbe

  Találkozott színészek 015

  Michael J Fox (Marty McFly) és Christopher Lloyd (Dr. Emmett Brown) a filmből ismert időgépben készítettek közös fotót, néhány pillanatra visszarepítve ezzel magukat és rajongóikat az időben.

  5 Sabrina, a tiniboszorkány

  Találkozott színészek 014

  A Sabrina, a tiniboszorkány című 1990-es évekbeli kultikus tévésorozatot 1996-tól 2003-ig sugározták. Tizenhét évvel az utolsó epizód után a 100 fős stáb és a szereplők egy felejthetetlen estét töltöttek együtt.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.