HIRDETÉS BEZÁRÁS

19 színész, akik nem csak a képernyőn, hanem a való életben is közeli barátok

Őket nem csak a munka köti össze.

  A filmvásznon gyakran egymás ellenségeit alakító rosszfiúk a valóságban néha közelebbi kapcsolatot ápolnak egymással, mint gondolnánk. Sőt, néhányan közülük kifejezetten jó barátokká váltak az évek alatt.

  HIRDETÉS

  Íme néhány remek példa a legismertebb hollywoodi „brománcokra”:

  Jason Momoa és Channing Tatum

  Színész barátok 009

  Már régóta keringenek róla pletykák, hogy jóban vannak, és nem véletlenül. A közös barátaik révén ismerkedtek meg, és hamar rájöttek, hogy rengeteg közös van bennük bennük. Mindketten energikusak, viccesek, és ha ketten összeállnak, garantáltan vidámság járja át a társaságot.

  Jamie Dornan és Andrew Garfield

  Színész barátok 008

  Míg Andrew Garfield a „Csodálatos Pókember” bemutatójával robbant be a filmes világba, és hamarosan újabb projektekkel is bombázta a rajongókat, Jamie-nek keményebben meg kellett küzdenie a hollywoodi áttörésért.

  Végül a „Szürke ötven árnyalata” trilógiában játszott szerepe hozta meg számára a várva várt sikert. Jamie bevallotta, hogy Andrew barátsága sokat segített neki a kezdetekben. Együtt laktak, és hónapokon át együtt jártak castingokra, mire megtalálták a megfelelő szerepeket. Szerencsére ma már mindketten a csúcson tündökölnek.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Robert Downey Jr. és Mark Ruffalo

  Színész barátok 007

  Bruce Banner és Tony Stark karakterei a filmvásznon kölcsönösen tisztelik egymást, és ez a tisztelet a valóságban is megmutatkozik a színészek között. Robert Downey Jr. és Mark Ruffalo már régóta ismerik egymást. A „Szemfényvesztők” című film sztárja elmondta, hogy Robert számára olyan, mint egy idősebb testvér.

  Aaron Paul és Bryan Cranston

  Színész barátok 006

  Amikor a kedvenc filmjeinkből vagy sorozatainkból származó színészek a való életben is összebarátkoznak, az rajongók számára is örömteli dolog. A „Breaking Bad” című sorozat forgatása még 2008-ban kezdődött, és amíg Bryan már nagy tapasztalattal rendelkezett a filmezés terén, Aaron számára ez újdonság volt, és érezhetően izgult. Cranston ott állt mellette, és a fiatal színész tudta, hogy nemcsak barátként, de mentoraként is számíthat rá. Aaron nem titkolja, mennyire hálás Bryannak a támogatásért.

  Hugh Jackman, Ryan Reynolds és Jake Gyllenhaal

  Színész barátok 005

  Nem titok, hogy Ryan Reynolds imád poénkodni. Még a felesége, Blake Lively is áldozatul esik néha a férje őrült poénjainak. De a „Gossip Girl” sztárja sem fél visszavágni, és nem egyszer viccelődött már Ryannal. Viszont Hugh Jackman ellen valószínűleg nem sok esélye van. Hugh és Ryan gyakran posztolnak közös fotókat vicces kommentárokkal. Egyszer Jake Gyllenhaal is csatlakozott hozzájuk, és Hugh Jackman oldalára állt, finoman kigúnyolva Ryan Reynolds-ot a közös fotójuk alatt.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Kevin Hart és Dwayne Johnson

  Színész barátok 004

  Mielőtt Dwayne Johnson pankrátorból és Kevin Hart komikusból jó barátok lettek volna, már ismerték egymás munkásságát. Végül közös projekteken is dolgoztak együtt, és összebarátkoztak. Kevin Hart szeret viccelni, akárcsak Dwayne Johnson. Ha rákeresünk az interneten a közös interjúikra, láthatjuk, hogy folyamatosan ugratják egymást. Dwayne elmondása szerint sosem gondolta volna, hogy lesz egy új legjobb barátja az életben.

  Tom Holland és Jake Gyllenhaal

  Színész barátok 003

  A „Pókember” sztároknak a korkülönbség ellenére is megtalálják egymással a közös hangot. Bár a filmben ellenségeket alakítottak, a valóságban a sztárok remekül kijönnek egymással. Jake Gyllenhaal már régóta van a filmiparban, így tud egy s mást a színészkedésről. Tom Holland gyermekkora óta folyamatosan igyekszik helyet találni magának Hollywoodban, de néha nehezen birkózik meg az izgalommal. Ilyenkor Jake ott volt mellette, és segít a fiatal kollégának összeszedni magát.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Mark Ruffalo és Taika Waititi

  Színész barátok 002

  Taika Waititi megosztó személyiség. Vannak, akik szeretik a rendezőt, mások nem. De ez nem nagyon zavarja, hiszen azt csinál, amit akar, és ebbe senki nem szólhat bele. Mark Ruffalóval együtt gyakran vicces fotókat posztolnak, és közösen élvezik az életet. A két jóbarát nem szégyelli megosztani a rajongókkal a vicces történeteiket.

  Chris Hemsworth és Chris Evans

  Színész barátok 001

  Ez a duó valami hihetetlen. A közös interjúik rendszerint viccekkel és végtelen nevetéssel telnek. Néha a Chris-eknek megtiltották, hogy közösen adjanak interjút, mert olyankor senki mással nem foglalkoztak, csak egymással. Evans még azt is bevallotta egyszer, hogy nem bánná, ha Hemsworth-szel együtt játszana egy vígjátékban.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.