HIRDETÉS BEZÁRÁS

6 népszerű színész, akiket örökre kirúgtak Hollywoodból

Igaz a mondás, hogy magasról lehet nagyot esni.

  A hírnévről, pénzről és világszintű elismerésről álmodozó színészek csak úgy sereglenek Hollywoodba. Néhányuknak sikerül felkerülniük a toplistára és elnyerni a világsztár címet.

  HIRDETÉS

  Nem olyan könnyű azonban megőrizni a helyedet a világsztárok Olümposzán. Néhány híresség a saját példáján mutatta be, hogy a hírnév bizony nem örökkévaló. Összegyűjtöttünk 6 sztárt, akiket a nézők szeretete és a számos díj ellenére is örökre száműztek Hollywoodból.

  6. Katherine Heigl: úgy gondolta, hogy kinőtt már a „Grace Klinika” mellékszerepéből.

  A szőke bombázó a 2007-2010-es években egy sor kasszasiker vígjátékban szerepelt. „Csúf igazság”, „Felkoppintva”, „Bérgyilkosék”: minden következő filmje több bevételt hozott a mozipénztáraknál, mint az előző. Ez a siker megszédítette Katherine-t, és úgy döntött, hogy visszautasít egy kisebb mellékszerepet a kultikus „Grace Klinika” című sorozatban.

  Hollywoodi sztárok 016

  A népszerű orvosi dráma alkotói árulásnak tartották ezt a lépést. Hollywoodban elterjedtek a pletykák, hogy a színésznő nehéz természetű, és nem viselkedik elég profi módon. Valójában a „Szingli fejvadász” című box-office-film után, amiért Heigl-t Arany Málna-díjra jelölték, a szőkeség eltűnt a képernyőről.

  Katherine alacsony költségvetésű filmekben szerepelt, rajzfilmek szinkronhangjaként dolgozott, sőt még macskaalom reklámban is feltűnt. A színésznő egyik legutóbbi munkája, a Netflix „Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok” című sorozata jó kritikákat kapott a nézőktől. Azonban a streaming sorozat nem hasonlítható össze a mozikban világszerte vetített romantikus vígjátékokkal.

  katherine

  Maga Heigl azt mondja, hogy a „Grace Klinika” bosszúálló alkotóinak áldozata lett. Egy interjúban a színésznő azt mondta: „Igen, a távozásom nem tetszett senkinek. Először hálátlannak neveztek, aztán nehéznek, végül pedig arra jutottak, hogy nem vagyok elég profi.”

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  5. Lindsay Lohan: nem tudta legyőzni a drog- és alkoholfüggőséget.

  A 2000-es évek tinivígjátékainak sztárja milliókat keresett, és minden esélye megvolt arra, hogy bekerüljön Hollywood A-listájára. A tehetséges lány még egy albumot is felvett a saját dalaival. Azonban Lindsay drog- és alkoholfüggősége mindent tönkretett.

  Hollywoodi sztárok 015

  A fiatal sztár gyakran késett a forgatásokról, és felkészületlenül érkezett. A színésznő 2007 és 2019 között majdnem 13 évig volt munka nélkül.

  Meglepő módon, a színésznőnek másodszor is esélyt adtak: főszerepet kapott a „Kismamának áll a világ” című filmben, és epizódszerepeket a „Glee” és az „Élet csajos oldala” című népszerű sorozatokban. Mindenki azt mondta, hogy Lindsay rendkívül tehetséges, a kamera imádja, és csak idő kérdése, hogy visszatérjen Hollywoodba. Azonban a színésznő nem a vörös szőnyegre, hanem a kihívó életmódra tért vissza.

  Hollywoodi sztárok 014

  Lindsay több plasztikai műtétet is végeztetett, az elmúlt 8 évben pedig inkább alacsony nézettségű projektekben szerepelt. Állítólag Lindsay-nek mégiscsak sikerült egészséges életmódra váltania, és 2020 végén leveleket is küldött ismerős producereknek, hogy jelezze, készen áll visszatérni. Azóta komolyabb filmekben nem, maximum kis költségvetésű Netflixes filmekben találkozhattunk a színésznővel.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  4. Charlie Sheen: legjobban fizetett színésztől a csődig.

  Hollywoodi sztárok 013

  2010-ben Charlie Sheen még a legjobban fizetett hollywoodi színészek listáján szerepelt. A „Két pasi – meg egy kicsi” című sorozat egyik epizódjáért 1,5 millió dollárt kapott. A színész Arany Glóbusz-díjat is nyert a „Kerge város” című sorozatban játszott főszerepéért.

  Karrierje azonban meredeken zuhanni kezdett, miután Charlie 50%-os fizetésemelést kért, és nyilvánosan sértegette a „Két pasi – meg egy kicsi” című vígjátéksorozat forgatókönyvíróját, Chuck Lorre-t. A színészt Ashton Kutcher váltotta fel, és Hollywood feketelistájára került. Charlie Sheen ezen kívül alkohol- és drogfüggőséggel küzdött, 2015-ben pedig nyilvánosan bejelentette, hogy HIV-fertőzött.

  charlie sheen

  Manapság a színésznek csak másodlagos szerepeket és B-kategóriás filmeket kínálnak. Charlie Sheen adótartozása állítólag 5 millió dollár. A színész kérte továbbá a gyermektartás fizetési kötelezettségének csökkentését is, azzal érvelve, hogy a feketelista miatt nem talál állandó munkát magának.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.