HIRDETÉS BEZÁRÁS
Filmek és TVSztárok és celebek

Így néznek ki most az „50 első randi” szereplői, 16 évvel a film után

  2004-ben az egész világ beleszeretett Adam Sandler romantikus komédiájába, az 50 első randi című filmbe. Sokan közölünk azóta valószínűleg már több tucatszor láttuk a filmet, ám amíg a szereplők a képernyőn hosszú évek után sem változtak semmit, a valóságban azért nagyot változott a helyzet.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most megmutatjuk, hogyan néznek ki a filmben szereplő színészek napjainkban, 16 évvel a film megjelenése után.

  1. 1 Adam Sandler, mint Henry Roth

   Adam sandler

   A film főszereplőjét játszó Adam Sandler azóta számos hollywoodi filmben játszott. Az 53 éves Sandler legújabb filmje a Jennifer Anistonnal közös Gyagyás gyilkosság című Netflix film. A színész azóta 4 új film kiadására is leszerződött a Netflix-szel.

  2. 2 Drew Barrymore, mint Lucy Whitmore

   Drew Barrymore

   A 45 éves Drew Barrymore szintén rengeteg filmben és sorozatban megfordult az 50 első randi óta, egyik utolsó, Kavarás című filmjében például épp Adam Sandlerrel közösen játszott. A színésznőnek több mint 13 millió követője van az Instagramon, ahol nagyon természetes, szerethető módon mutatja be a mindennapi életét.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Rob Schneider, mint Ula

   Rob Schneider

   A most 56 éves Rob Schneider komikusként kezdte a karrierjét, még a középiskola mellett. Nem véletlen tehát, hogy a színészt (akárcsak az 50 első randiban) mindig humoros szeremben láthatjuk. Legutóbbi filmje A másik Missy volt, ami egy amerikai vígjáték, és amely 2020. május 13-án került bemutatásra a Netflixen.

  4. 4 Sean Astin, mint Douglas 'Doug' Whitmore

   Sean Astin

   A 49 éves Sean Astin hosszú és eredményes karriert töltött be a színészi világban. A tévéképernyőn először egy „Kérlek, ne üss meg, anya” című műsorban tűnt fel, a karrierje pedig onnantól kezdve magasan szárnyalt. Leghíresebb szerepe minden kétséget kizáróan a Gyűrűk ura trilógiában volt, a hol a főszereplők egyikét, Samut alakította.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  5. 5 Dan Aykroyd, mint Dr. Keats

   Dan Aykroyd

   Dan Aykroyd egy kanadai író, színész, énekes, és forgatókönyvíró, aki filmszerepeinek köszönhetően humoros személyként vonult be a tévézés világába. Egyik legújabb filmje a "Szellemirtók – Az örökség" lesz, melyet még mindig forgatnak, és ami 2021 márciusában kerül majd a mozikba.

  6. 6 Lusia Strus, mint Alexa

   Lusia Strus

   Az 50 éves Lusia Strus Chicagóban született, de valójában egy ukrán családból származik. Karrierje során majdnem két évtizeden keresztül jól összekötötte a filmezést a színház világával, ám igazán híres filmje csak az 50 első randi volt.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.