HIRDETÉS
Interneten talált dolgok

Az emberek megosztották, hogy mi történt a lakásukkal, miután bérbe adták azokat

Olcsó, jó helyen található, normális tulajdonosú albérletet találni majdhogynem lehetetlen, és hasonló a helyzet az időben fizető, lakásra vigyázó albérlőkkel. Nem meglepő tehát, hogy az interneten számos abszurd és humoros történet kering a bérlők és főbérlők sosem unalmas kapcsolatáról.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most utána olvastunk néhány ilyen izgalmas történeteket, hogy a legjobbakat összegyűjtve veletek is megoszthassuk.

  1. 1 ,,Aki lefestette a falat az albérletünkbe, arra sem volt képes, hogy felvegye ezt a fogpiszkálót, mielőtt lefestette a falat."


  2. 2 ,,Ahogy a bérlő hagyta hátra, és ahogy egy kis takarítással én megtisztítottam."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,A bérlők új szárítót követeltek, mert azt mondták, hogy a mostani nem működik jól..."


  4. 4 És még rá akarták fogni szegény cicára. 😒


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Lakást béreltünk a barátommal a fővárosban, és egy idő után feltűnt, hogy mindig hiányzik valami. Rejtélyesen eltűnő rúzs, ékszerek, és egyéb apróságok. A főbérlő a macskánkat gyanúsította vele, mondván, hogy biztos belökdösi őket a bútorok alá. Egyszer úgy volt, hogy a szüleimnél töltjük a hétvégét, de az utolsó pillanatban kiderült, hogy a barátomnak nem jó az időpont, ezért hazamentünk. Amikor kinyitottuk a lakás ajtaját a tulajdonos épp egy alapozóval a kezében turkált a sminkcuccaim között. A barátom hatalmas botrányt csinált, és azonnal elköltöztünk onnan.

   forrás: © ideer
  5. 5 ,,A főbérlő felújította a lakást, amíg nyaralni voltunk."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 A barátok tanácsai mindig szentek.


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Élelmiszerboltba mentem. Mire visszaértem, égett szag áradt a lakásból. Kis híján szívrohamot kaptam, azonnal lepergett előttem az életem, és hogy biztos ég a lakás. Eldobtam mindent, és remegő kézzel kinyitottam a bejárati ajtót. Odabent a lakás tulajdonosa sétált egy égő orbáncfűvel kitömött ággal, aki azt mondta, hogy egy barátja mondta neki, hogy így lehet elűzni a szellemeket a házból.

   forrás: ©  ideer
  7. 7 ,,Egy lány bérelte a lakásom. Amikor megkértem, hogy költözzön ki, mert megsértette a szerződési feltételeket, elpusztította a lakást, eltörte a vízvezetékeket és lyukakat hagyott a falon."


  8. 8 Még jó, hogy csak egy macska, és nem valami egzotikus állat.


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Hat hónappal ezelőtt ideiglenesen egy földszinti lakást béreltem. Nagyon sok kellemetlenség történt a nyár folyamán: hol szemetet hagytak az ablakpárkányomon, hol bekopogtak hozzám, szóval jó szar volt az egész. Az egyik éjjel senkit se zavarva aludtam, és hirtelen éreztem, hogy valami van a hátam mögött, és rezeg. Miután szívrohamot kaptam és kinyitottam a szemem, láttam, hogy egy vörös macska dorombolt mellettem. Valószínűleg a nyitott ablakon mászott be. Adtam neki egy kis tejet, megetettem, és útjára engedtem őt. Azóta sem láttam. 🙁

   forrás: © ideer
  9. 9 ,,A nagymamám bérbe adta a lakását a hétvégére néhány fiatalnak."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  10. 10


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Albérletben lakom, az idős tulaj ma jött a bérleti díjért. Észrevette, hogy a laptopomon filmet nézek, majd megkérdezte, hogy letöltöttem egy filmet a netről vagy közvetlenül online nézem? Mondtam neki, hogy online nézem, mire közölte, hogy az úgy túl sok áramot fogyaszt és a hálózat nem fogja elbírni, ezért többet eszembe ne jusson ilyet csinálni.

  11. 11 ,,A családommal lakást béreltünk az ünnepekre. Így néz ki a WC."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 ,,Az albérletemben egy kábel lóg ki a padlóból, közvetlenül a konnektor alatt."


  13. 13 ,,Egy barátom küldte ezt a képet az új albérletéről. Nem tudom eldönteni, hogy ez most a konyha vagy a fürdőszoba."


  14. 14 Az emberi pofátlanság határtalan.


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   A barátom úgy döntött, hogy kiadja a lakását. Egy fiatal pár jött lakásnézőbe, akik gyermeket vártak. A barátom nem volt gyermekek vagy háziállat ellenes, egészen addig, míg a pár fintorogni nem kezdett. Amikor megkérdezte tőlük, hogy mi a baj, a párocska közölte, hogy tetszik nekik a lakás, de csak akkor veszik ki, ha a tulajdonos gondoskodik a gyermekágyról, pelenkázó asztalról, palack sterilizálóról és etetőszékről.

   A barátom megköszönte, hogy eljöttek, majd kikísérte őket, és akkor még udvarias volt.

   forrás: ©  Twitter

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  15. 15 ,,A reggeli kutyasétáltatás után hazamentünk, és megláttuk, hogy egy eladó jelzés van az albérletünkön. Így tudtuk meg, hogy két hetünk van kiköltözni."


  16. 16 Talán végül rászánták magukat, hogy kitakarítsák azt a keveset.


   Követés
   Dean Winchester
   @Liked.hu

   Közel egy évig béreltünk egy lakást. Minden hónapban elszámoltuk a lakásra költött költségeket, fényképeztük a lakást. Amikor elköltöztünk, mindent elmostunk és kitakarítottunk. A tulajdonosok ellenőrizték a bútorokat és a lakás állapotát. Minden rendben volt. Másnap azonban felhívtak, és közölték, hogy az ablakok piszkosak és a keret tetejéről sem töröltük le a port. Emellett foltos a padló és az erkély is mocskos. Egy egész hónapig hívogattak, hogy menjünk vissza takarítani, míg végül abba nem hagyták.

   forrás: ©  ideer


   Ha neked is van hasonló történeted az albérletekről, akkor írd meg nekünk hozzászólásban, hogy kibővíthessük vele a listát! 😉

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

9 comments

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Mi is úgy jártunk mint a 15ös. A tulaj eladta a másik lakását, és közölte, hogy 2 hetem van ki költözni, mert a nyakunkra költözik. Ugyanis az új házába Csak 3hét múlva tud beköltözni. Azt mondta, hogy miután lejár a 3 hét, vissza költözhetünk. Azóta nem hallottam róla. Ó, igen, nem adta vissza a kaukciót sem, mivel arra hivatkozott, hogy kertészt kellett kifizetnie, miután hagytam elburjánzani a futó rózsát, amit ő maga tiltott meg, hogy levágjam, mert nagyon szép. 
  • 9,874
   Beszélgetésindító
   Kaució lesz az, bá$tya.
 • Barátnőm a párjával (azóta férje) járt úgy, hogy kivettek albérletbe egy kétszintes lakást, de már a beköltözéskor lekötötték, hogy az egyik szobát nem használhatják plusz néhány számlát ami a tulajé volt ki kell fizetniük a kaución és a bérleti díjon kívül. Hozzáteszem a lakás hónapok óta lakatlan volt mert máshol élnek a tulajok. Fél évig sem voltak a lakásban mindketten dolgoztak minden nap és késő este értek haza, de nemegyszer előfordult hogy arra mentek haza hogy a tulajdonos tárlatvezetést tartott az érdeklődőknek mert a lakás közben ugyanúgy eladó volt. Mikor besokalltak és bejelentették hogy költöznek szépen kitakarítottak mindent meg rendezték azokat a számlákat amiket kellett, csakhogy a vízszámla nem jött még ki. A tulaj, mondván h mocskosan hagyták ott a lakást plusz elrontották a mosógépet (amit azóta eladott jó állapotban hozzáteszem) nem volt hajlandó visszaadni a kauciót ráadásul a később kijött vízszámlát is be akarta rajtuk hajtani, csak barátnőm okosabb volt és nem volt hajlandó. Még hónapokig zaklatták őket, de azóta csend van :D
 • Egyszer történt, hogy eladták a fejünk felől az albérletet, de az új tulaj biztosított róla, hogy maradhatunk változatlan feltételekkel, mert befektetésnek vette az ingatlant és albérletnek akarja kiadni. Ez novemberben történt. Februárban engedélyt kértem tőle macska tartásra, amit meg is kaptam, ezután lefoglalóztam a tenyésztőnél a cicát. Március első napjaiban közölte, hogy 30 napunk van költözni, mert jön a helyünkre lakni, mindig is így tervezte, de a téli rezsit nem akarta fizetni rögtön házvétel után. Kölyökmacskával albérletet keresni szerintem nehezebb, mint gyerekkel, de őt ez nem érdekelte. A kauciót meg nem akarta visszaadni, mondván, hogy azt nem neki adtuk oda. Igaza is lett volna, ha nem lett volna tőle és a régi tulajtól egy aláírt papírom, miszerint rendezték egymás között ezt a kérdést és az összeg átadásra került az új tulajnak. Amikor elkezdtem ezt a papírt lobogtatni, azt mondta a csaj, hogy igen, aláírta, de nem is kapott pénzt és ezért nekünk se jár :D Mikor belátta, hogy ez abszurd, fizetett. Hamis pénzzel. Nem viccelek :D Szerencsére találtunk másik lakást egy normális tulajjal. 
  • már megbocsás én rögtön mentem volna feljelenteni ilyen nincs letagadni se tudta volna mivel az uj lenyomata tuti hogy rajta volt hát megáll az ember esze hogy ilyenek megmernek tenni 
 • 9. Hasonló képp jártunk mi is! Anyukám örökölt egy weekend házat horgász stéggel, előszőr ki adogattuk nyaralónak, mígy egyszer ki nem vette 2 srác egy hétvégére, mondván horgászni meg bográcsozni akarnak! Aztán persze egy jó nagy kanbuli lett belőle többed magukkal, iszonyú rumli volt, piás üvegek mindenfelé, és a legjobb hogy az ágy le volt pisilve.. Itt döntöttünk úgy hogy vége a ki adogatásnak, inkább eladtuk! 
 • 9,874
  Beszélgetésindító
  "elpusztította a lakást" - a Google fordító ismét kitett magáért.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.