HIRDETÉS BEZÁRÁS

20 vicces történet, teljesen kiszámíthatatlan befejezéssel

🔥 11 hozzászólás

  Legalább egyszer az életben mindannyian kerültünk már kellemetlen helyzetbe. Szerencsére azonban az ilyen kínos és kellemetlen szituációk rendszerint hamar elmúlnak, és rövid időn belül teljesen a feledés homályába kerülnek. Vannak azonban olyan kivételesen kínos pillanatok, amik még hosszú évek múltán is leizzasztanak, ha az eszünkbe jutnak.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 20 ilyen vicces történetet gyűjtöttünk össze, melyeket a világ minden táján élő emberek osztottak meg a közösségi oldalakon annak reményében, hogy legalább mások majd jót szórakoznak rajtuk.

  • Tolmácsként tanulok Franciaországban. Az egyetlen vizsga, amin nem mentem át, az a spanyol. Nem is lenne olyan nagy baj, ha nem lennék spanyol anyanyelvű.
  • Az egyik diákom szülői aláírást hamisított, ezért megbüntettem. Másnap a szülők panaszt indítottak ellenem az igazgatónál. Soha nem gondoltam volna, hogy az anya lánykori neve Batman volt.
  • Felnyitottam a Nivea arckrémet, és reflexből lenyaltam a fóliát a tetején. Kiderült, hogy nem olyan ízletes, mint a joghurt.
  • A rendszergazdánk szabadságon van. Nem tudom, hogy hogy csinálja, de minden számítógép hátterén váltakoznak a képek, amelyeken ő van, a tengerparton.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  • Egy nagyon kedves 24 éves lánnyal találkoztam. Amikor rájött, hogy nincs okostelefonom, TV-m, Facebook fiókom, megijedt és elhagyott. Búcsúzáskor azt mondta, hogy inkább keres magának valaki olyat, aki normális.
  • Négy nappal az esküvőnk előtt a menyasszonyom eltörte a bal gyűrűsujját.
  • Megkértem egy gyakornokot, hogy egy dokumentumból másoljon nekem 150 példányt. Csak 50-et másolt, amikor szóltam neki, hogy 150 kellett, kidobta az 50-et, és másolt még 150-et.
  • Ma a parkban találkoztam egy osztálytársammal, akit az érettségi óta nem láttam. A férjével és két gyermekével volt, én pedig Pokémonoztam a barátaimmal.
  • Ma egy orosz ember megkérdezte, hogy Oroszországból származok-e. Mondtam neki, hogy nem. Ekkor elmagyarázta, hogy a tetoválásom azt jelenti, hogy az orosz maffiához tartozom.
  • A vonaton egy rövid időre elaludtam. Amikor felébredtem, mindenki fura mosollyal nézett rám. Még mindig nem tudom, hogy mit követtem el.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

11 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • A gyakornok, aki kidobta az 50 oldalt...Velem egyszer megtörtént az alábbi: Alkalmi diákmunkán voltam egy multinál. Az egyik alkalmazott (csaj) mondta el, hogy mit kell csinálnom: kinyomtatott egy csomó levelet, és nekem azokat kellett beborítékolni. A levelek 3 oldalasak voltak, és egy részükkel már készen voltam, amikor kiderült, hogy az utolsó oldalról hiányzik egy aláírás, ezért újra kellett kezdeni az egészet. A csaj ki akarta dobni az összes kinyomtatott papírt. Én megkérdeztem, hogy miért nem csak az utolsó oldalakat nyomtatja újra? Rám nézett, forogtak a fejében a fogaskerekek, majd megszólalt: De okos vagy!...engem persze nem vettek fel multihoz...
 • Az oroszmaffiás történet nem rossz!   Ha az ember elalszik a vonaton vagy a buszon,furán kinyitja a száját,olyan kis bamba arckifejezésünk lesz. Vs.ezt mosolyogták. Most az arcmaszkban lehet aludni,ásitani.
 • “Istenem, nem felejtetted el, annyira boldog vagyok”. Én pedig még most sem tudom, hogy miről beszélt.Na itt fordultam le a székről a nevetéstől... 😂😂😂

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.