HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgokVicces

20 vicces történet, teljesen kiszámíthatatlan befejezéssel

  Legalább egyszer az életben mindannyian kerültünk már kellemetlen helyzetbe. Szerencsére azonban az ilyen kínos és kellemetlen szituációk rendszerint hamar elmúlnak, és rövid időn belül teljesen a feledés homályába kerülnek. Vannak azonban olyan kivételesen kínos pillanatok, amik még hosszú évek múltán is leizzasztanak, ha az eszünkbe jutnak.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 20 ilyen vicces történetet gyűjtöttünk össze, melyeket a világ minden táján élő emberek osztottak meg a közösségi oldalakon annak reményében, hogy legalább mások majd jót szórakoznak rajtuk.

  • Tolmácsként tanulok Franciaországban. Az egyetlen vizsga, amin nem mentem át, az a spanyol. Nem is lenne olyan nagy baj, ha nem lennék spanyol anyanyelvű.
  • Az egyik diákom szülői aláírást hamisított, ezért megbüntettem. Másnap a szülők panaszt indítottak ellenem az igazgatónál. Soha nem gondoltam volna, hogy az anya lánykori neve Batman volt.
  • Felnyitottam a Nivea arckrémet, és reflexből lenyaltam a fóliát a tetején. Kiderült, hogy nem olyan ízletes, mint a joghurt.
  • A rendszergazdánk szabadságon van. Nem tudom, hogy hogy csinálja, de minden számítógép hátterén váltakoznak a képek, amelyeken ő van, a tengerparton.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  • Egy nagyon kedves 24 éves lánnyal találkoztam. Amikor rájött, hogy nincs okostelefonom, TV-m, Facebook fiókom, megijedt és elhagyott. Búcsúzáskor azt mondta, hogy inkább keres magának valaki olyat, aki normális.
  • Négy nappal az esküvőnk előtt a menyasszonyom eltörte a bal gyűrűsujját.
  • Megkértem egy gyakornokot, hogy egy dokumentumból másoljon nekem 150 példányt. Csak 50-et másolt, amikor szóltam neki, hogy 150 kellett, kidobta az 50-et, és másolt még 150-et.
  • Ma a parkban találkoztam egy osztálytársammal, akit az érettségi óta nem láttam. A férjével és két gyermekével volt, én pedig Pokémonoztam a barátaimmal.
  • Ma egy orosz ember megkérdezte, hogy Oroszországból származok-e. Mondtam neki, hogy nem. Ekkor elmagyarázta, hogy a tetoválásom azt jelenti, hogy az orosz maffiához tartozom.
  • A vonaton egy rövid időre elaludtam. Amikor felébredtem, mindenki fura mosollyal nézett rám. Még mindig nem tudom, hogy mit követtem el.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

11 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • A gyakornok, aki kidobta az 50 oldalt...Velem egyszer megtörtént az alábbi: Alkalmi diákmunkán voltam egy multinál. Az egyik alkalmazott (csaj) mondta el, hogy mit kell csinálnom: kinyomtatott egy csomó levelet, és nekem azokat kellett beborítékolni. A levelek 3 oldalasak voltak, és egy részükkel már készen voltam, amikor kiderült, hogy az utolsó oldalról hiányzik egy aláírás, ezért újra kellett kezdeni az egészet. A csaj ki akarta dobni az összes kinyomtatott papírt. Én megkérdeztem, hogy miért nem csak az utolsó oldalakat nyomtatja újra? Rám nézett, forogtak a fejében a fogaskerekek, majd megszólalt: De okos vagy!...engem persze nem vettek fel multihoz...
 • Az oroszmaffiás történet nem rossz!   Ha az ember elalszik a vonaton vagy a buszon,furán kinyitja a száját,olyan kis bamba arckifejezésünk lesz. Vs.ezt mosolyogták. Most az arcmaszkban lehet aludni,ásitani.
 • “Istenem, nem felejtetted el, annyira boldog vagyok”. Én pedig még most sem tudom, hogy miről beszélt.Na itt fordultam le a székről a nevetéstől... 😂😂😂

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.