HIRDETÉS BEZÁRÁS

Megoldások, amik még a legdrágább belső teret is olcsóvá teszik

Elég egy rossz döntés és az egész belső tér kudarcra van ítélve.

  A lakás belsejének hangulatát nagymértékben befolyásolják az apró részletek. Ebben a cikkben azokat a gyakori hibákat fogjuk górcső alá venni, amelyek olcsóvá tehetik a belső teret.

  HIRDETÉS

  Ablakok

  Kerüld a fehér műanyag ablakkeretet! Még ha az ablak maga olcsóbb is így, a csúnya kiegészítők mindent tönkretehetnek. Ha a gyártó nem kínál megfelelő minőségű kilincseket és zsanérokat, válassz máshol. Fontos, hogy a kiválasztott szerelvények illeszkedjenek a mechanizmushoz.

  Lakberendezési ötletek 015

  Számos stílusos opció áll rendelkezésre, de a fekete, szürke vagy sötétebb árnyalatú keretek a legmodernebbek és legigényesebbek.

  A sötét keretek nemcsak belül, de kívülről is elegánsak. A modern lakóépületekben gyakran alkalmazzák ezt a megoldást, ami nem csupán esztétikus, de praktikus is, hiszen a sötétebb dolgok kevésbé tűnnek piszkosnak.

  Lakberendezési ötletek 014

  A műanyag párkányok olcsó hatást keltenek. A felesleges „fülek”, kiállások és falba beépített elemek rontják a összhatást. Válassz sík párkányt „fülek” nélkül, minimális túlnyúlással és felesleges díszítésektől mentesen.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  Lakberendezési ötletek 013

  Ha olcsóbb megoldást keresel, a sötét színű werzalit megfelelő választás lehet, de fontos a szakszerű beépítés.

  Lakberendezési ötletek 012

  Az ablakpárkányokat vakold le és fesd a fal színére! Ha a mestered az egyetlen megoldásnak a PVC párkányt tartja, keress mást. A PVC olcsó hatást kelt, míg a vakolt párkányok sokkal elegánsabbak és tartósabbak.

  A modern konyhákban is egyre elterjedtebbek az akril- vagy kvarckő munkalapok, de a valódi fa is remek választás lehet. Ezek a anyagok ugyanis sokkal előkelőbb hatást keltenek, mint a laminált munkalapok.

  Lakberendezési ötletek 011

  Textil

  A jó minőségű textíliák értékesebbé teszik a belső teret, míg a gyűrött, olcsó anyagok leegyszerűsítik a hangulatot. Még a drága belga szövetek is olcsónak tűnhetnek, ha nem megfelelően illeszkednek a térhez. A lényeg nem az ár, hanem a megjelenés. Minél kellemesebb tapintású a textília, annál gazdagabbá teszi a belső teret.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  Lakberendezési ötletek 010

  A függönyök hossza is nagyban befolyásolja a összhatást. Válassz padlótól mennyezetig érő függönyöket. A túl rövid vagy túl hosszú függönyök olcsóvá teszik a belső teret.

  Lakberendezési ötletek 009

  A kanapé kulcsfontosságú eleme a belső térnek, és nagy hatással lehet a hangulatra. Ha nem a legjobb minőségű a kanapéd, ne próbáld takargatni egy pléddel. Ez csak ront a helyzeten. Inkább díszítsd párnákkal, lehetőleg mintázott párnákkal.

  Lakberendezési ötletek 008

  Minimalizmus

  Sokan összekeverik a minimalizmust a üres térrel, de ez tévedés. A minimalizmus nem arról szól, hogy alig legyen bútor a szobában. Ha mindent eltávolítasz, a tér üresnek és hidegnek tűnik. Ezt a hibát könnyen kijavíthatod nagy méretű festményekkel, modern művészettel, élénk színekkel.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.