HIRDETÉS

20 vicces történet, teljesen kiszámíthatatlan befejezéssel

  Legalább egyszer az életben mindannyian kerültünk már kellemetlen helyzetbe. Szerencsére azonban az ilyen kínos és kellemetlen szituációk rendszerint hamar elmúlnak, és rövid időn belül teljesen a feledés homályába kerülnek. Vannak azonban olyan kivételesen kínos pillanatok, amik még hosszú évek múltán is leizzasztanak, ha az eszünkbe jutnak.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 20 ilyen vicces történetet gyűjtöttünk össze, melyeket a világ minden táján élő emberek osztottak meg a közösségi oldalakon annak reményében, hogy legalább mások majd jót szórakoznak rajtuk.

  • Tolmácsként tanulok Franciaországban. Az egyetlen vizsga, amin nem mentem át, az a spanyol. Nem is lenne olyan nagy baj, ha nem lennék spanyol anyanyelvű.
  • Az egyik diákom szülői aláírást hamisított, ezért megbüntettem. Másnap a szülők panaszt indítottak ellenem az igazgatónál. Soha nem gondoltam volna, hogy az anya lánykori neve Batman volt.
  • Felnyitottam a Nivea arckrémet, és reflexből lenyaltam a fóliát a tetején. Kiderült, hogy nem olyan ízletes, mint a joghurt.
  • A rendszergazdánk szabadságon van. Nem tudom, hogy hogy csinálja, de minden számítógép hátterén váltakoznak a képek, amelyeken ő van, a tengerparton.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  • Egy nagyon kedves 24 éves lánnyal találkoztam. Amikor rájött, hogy nincs okostelefonom, TV-m, Facebook fiókom, megijedt és elhagyott. Búcsúzáskor azt mondta, hogy inkább keres magának valaki olyat, aki normális.
  • Négy nappal az esküvőnk előtt a menyasszonyom eltörte a bal gyűrűsujját.
  • Megkértem egy gyakornokot, hogy egy dokumentumból másoljon nekem 150 példányt. Csak 50-et másolt, amikor szóltam neki, hogy 150 kellett, kidobta az 50-et, és másolt még 150-et.
  • Ma a parkban találkoztam egy osztálytársammal, akit az érettségi óta nem láttam. A férjével és két gyermekével volt, én pedig Pokémonoztam a barátaimmal.
  • Ma egy orosz ember megkérdezte, hogy Oroszországból származok-e. Mondtam neki, hogy nem. Ekkor elmagyarázta, hogy a tetoválásom azt jelenti, hogy az orosz maffiához tartozom.
  • A vonaton egy rövid időre elaludtam. Amikor felébredtem, mindenki fura mosollyal nézett rám. Még mindig nem tudom, hogy mit követtem el.

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

Másolás
10 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!