HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgok

14 ember, akik felfedeztek egy családi titkot, amit megváltoztatta az addig ismert életüket

Néha az ember még a saját családját sem ismeri teljesen.

  Az ember egy végtelenül kíváncsi teremtmény, ezért bármennyire is az elveink ellen szól, néha rendkívül szívesen kiderítenénk más emberek titkait és rejtett igazságait. Hála egy csoport bátor internetezőnek, akik nem féltek megosztani a családjuk legmélyebb titkait, most ezt a fajta kíváncsiságunkat könnyen és lelkiismeretfurdalás nélkül elégíthetjük ki.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál megpróbáltuk kiválogatni a legérdekesebb történeteket, amiknek a főszereplői hirtelen tudtak meg valami olyan nagy titkot a családjukról, ami az egész életüket a feje tetejére állította.

  1


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Anyám családjában van egy furcsa átok. Minden családtag, akit ismerünk, vasárnap halt meg. Most örököltem a családi könyvet. Vissza tudok menni a 19. századig, és igazolhatom, hogy a halálesetek időpontja mindig vasárnapra esett. Hátborzongató.

  2

  Titkos történetek 014

  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Mindig úgy nőttem fel, hogy tudtam, apám a nőket és a férfiakat is szereti. Több évig együtt volt anyámmal, amíg el nem hagyta őt, hogy egy férfival legyen, miközben én még csecsemő voltam. De nemrég tudtam meg, hogy valójában simán meleg, és mindig is az volt. Pusztán azért volt anyámmal, mert félt bevallani ezt a saját apjának. Aztán, amikor az apja meghalt, elhagyta anyámat és azóta csak férfiakkal van.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  3


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Úgy tűnik, hogy volt egy idősebb testvérem, aki állítólag nagyon fiatalon meghalt. Ezt nemrég tudtam meg, amikor a nagymamám elszólta magát.
  Nem akarok erről kérdezősködni, mert biztos vagyok benne, hogy ez egy nagyon kényes téma.

  4


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Anyukámnak 3 vetélése volt előttem, és én voltam az utolsó próbálkozása. A nevemet is apám testvéréről kaptam, aki még gyerekkorában hunyt el, és akit a szüleim szó szerint soha nem említettek korábban.

  5

  Titkos történetek 013

  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Megtudtam, hogy a nagymamámnak tinédzser korában született egy gyermeke, és a dédszüleim arra kényszerítették, hogy örökbe adja. 40 évvel később talált ránk.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Hallottam, hogy a nővéremnek hármas ikrei voltak, de elajándékozta őket a tudománynak vagy valami ilyesminek. Furcsa belegondolni, hogy van három unokaöcsém odakint, és senki sem tudja, hol vannak. Talán jól vannak, de én sosem fogom megtudni.

  7

  Titkos történetek 012

  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Gyerekkoromban a nagyszüleim eljöttek hozzánk egyik este, hogy egy „felnőtt dologról” beszéljenek a szüleimmel, amit én nem hallhattam. Ezt követően soha nem láttam őket többet. Fogalmam sem volt, hogy mi történt.
  Évekkel később megtaláltam egy unokatestvéremet a Facebookon, és találkoztunk egy kávéra. Megtudtam, hogy azért nem beszéltek többé a szüleim és a nagyszüleim, mert anyám rengeteg hitelt vett fel, és egy csomó adósságot halmozott fel a nagymamám nevére, amit soha nem szándékozott neki kifizetni.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.