HIRDETÉS BEZÁRÁS

Amikor a gépen az egyik hajtómű meghibásodik, mindenki másképp kezdi el feldolgozni a stresszt

Te mit tennél egy ilyen helyzetben?

  A repülőgépek a világon egyik legbiztonságosabb közlekedési eszközinek számítanak. Sajnos néha ettől függetlenül azért előfordulnak légi balesetek, és az ilyeneket általában nagyon felkapja a média. Annak ellenére, hogy a gépeket naponta karbantartják és ellenőrzik, még mindig előfordulhat valamilyen meghibásodás a repülés során.

  HIRDETÉS

  Egy ilyen veszélyes helyzet adódott a Caracasból (Venezuela), Miamba (Florida) tartó WA1995 járaton is, amikor leállt az egyik motor a Boeing 737-400-on. Az utastérben készült felvételen látható, ahogy sok utas imádkozni kezd a biztonságos leszállás érdekében.

  Azonban kiderül, hogy az emberek nagyon különbözőképpen reagálnak az ilyen helyzetekre. Míg egyesek ugyanis imádkoznak, mások erősebb italokat kezdenek fogyasztani, és megint mások egyszerűen nevetnek az egész helyzeten. A stressz egyértelműen különböző módon hat az emberekre, és mindegyikünk másképp reagál ilyen helyzetekre.

  Szerencsére ezúttal a személyzetnek sikerült biztonságosan leszállni a repülőgéppel a Santo Domingó-i Las Americas nemzetközi repülőtéren, mivel a váratlan hiba 30 percnyi repülés után következett be.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.