HIRDETÉS BEZÁRÁS

Margot Robbie története, akit az apja elhagyott, de Subway-pénztárosból hollywoodi sztár lett

  Amikor megpróbáljuk elképzelni, hogy milyen lehet egy tökéletes élet, gyakran jutnak eszünkbe híres színészek nevei. Elvégre, ők mindig a figyelem középpontjában vannak, a testük tökéletes, a bankszámlájuk pedig minden luxust és kalandot megenged számukra. Amit azonban nem képzelünk, az az, hogy egyes sztárok milyen nehéz múlton vannak túl, és mennyire rögös volt számukra az út, mielőtt befutott sztárok lettek Hollywoodban.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál szeretjük az olyan inspiráló történeteket, mint amilyen Margot Robbie-é, aki a mostoha körülmények ellenére is Hollywood egyik legszebb és legtehetségesebb színésznőjévé vált.

  Margot Robbie suicide squad

  Margot Elise Robbie Dalbyben, Queenslandben, Ausztráliában született 1990. július 2-án. Sosem gondolta volna, hogy a filmipar egyik legmeghatározóbb arca lesz. Mindössze 31 évesen már kétszer jelölték Oscar-díjra, és a tehetségének köszönhetően a világ leghíresebb filmsztárjaival dolgozott már együtt.

  Margot Robbie vörös szőnyeg

  Azonban nem volt könnyű neki eljutni oda, ahol most van. Margot azt mondta egy interjúban: „Ha akarok valamit, meg kell valósítanom”, és igen, megtette. Kezdetben úgy tűnt, hogy normális élete lesz, de a szülei válása mindent megváltoztatott. Az akkor mindössze 5 éves lány anyja és apja úgy döntöttek, hogy külön utakat választanak, és Margot élete és sorsa ekkor drasztikus fordulatot vett.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Margot Robbie instagram

  Az édesanyja, Sarie Kessler gyógytornász, míg az apja, Doug Robbie egy ausztrál farmer volt. Doug távozása után Sarie-nek kellett gondoskodnia a négy gyerekéről, ami nehéz anyagi helyzetet teremtett. Margot, aki mindig is tettre kész nő volt, nem tudott nyugton ülni, így sikerült egyszerre három munkahelyen dolgoznia szobalányként, pincérnőként és eladóként egy Subway-ben.

  Margot egy interjúban felidézte, hogyan került beNeighbors című ausztrál televíziós sorozatba, miután levelet küldött a műsor produkciójának; de nem ez volt az egyetlen érdekes emléke: „Hónapokig voltam ott, mielőtt rájöttem, hogy itt senki másnak nincs másodállása.” Abban az időben Robbie a színészkedés mellett a helyi Subway-ben dolgozott. „Emlékszem, egyszer azt kérdeztem: „Te főállásban színészkedsz? Ez tényleg lehetséges? Oké, akkor megteszem. Ez egyfajta epifánia volt számomra.”

  Margot Robbie szerepek

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Amikor valami nagyszerű dologra születtél, senki nem állíthat meg ebben. Nincs is erre jobb bizonyíték, mint Margot, aki néhány ausztrál produkcióban történő szereplés után úgy döntött, hogy Hollywoodban keres magának babérokat, ami nem könnyű feladat. Még kevésbé, ha egy ismeretlen fiatal külföldiről van szó, aki cirkuszi tanulmányokat végzett és a Somerset College főiskolán szerzett diplomát.

  A számára megjósolt kudarc ellenére a lány alig 20 évesen az Egyesült Államokba költözött, ahol néhány hónappal később a Pan Am sorozatban kapott szerepet. „Mindenki azt mondta: „Őrült vagy! Soha nem fog sikerülni!” – de megtörtént” – mondta a híres színésznő.

  Tovább folytatta: „Mindig láttam, hogy az emberek ajándékokat kapnak a Tiffany & Co.-ból a kis kék dobozokban. Amikor New Yorkba értem és megtettem az első lépéseket az iparágban, az első fizetési csekkemmel egyenesen a Fifth Avenue-n lévő Tiffany’shoz sétáltam, és vettem egy repülőgép-charmot. Ez volt a legolcsóbb a boltban, de egy kis kék dobozban adták át.”

  Margot Robbie színésznő

  Az igazi hírnév azonban azután érkezett számára, hogy a próbán megpofozta Leonardo DiCapriót, és ezzel megnyerte a castingot Naomi Lapaglia szerepére A Wall Street farkasa című filmben. Ez volt az a szerep, ami kivívta neki az iparági elismerést, és amely beindította a karrierjét a siker és a hírnév felé. A filmért kapott fizetés egy részét arra fordította, hogy kifizesse az anyja házának jelzáloghitelét.

  Mivel édesapja elhagyta, ezért a színésznőnek a saját édesanyja lett a példaképe. Úgy nyilatkozott egy interjúban: „Ő nevelt minket, és mindig dolgozott. Fizikoterapeuta volt. Néha arra gondolok, hogy egy szuperhős, mert honnan máshonnan lenne ennyi energiája. Nem értem, hogy tudott felnevelni minket, hogy bírt el velünk, főleg, hogy a három testvéremmel szinte mindig veszekedtünk.”

  2015-ben Lachlan Robbie, Margot bátyja egy apák napi üzenetet tett közzé Instagram-fiókjában: „Boldog Apák napját ennek az öregembernek. Lehet, hogy nincs normális családod, de tanítottál és segítettél, amikor szükségem volt rá.”

  Margot a maga részéről így nyilatkozott: „Édesanyám egyértelműen a legkedvesebb ember a Földön, és ha azzá válnék, ami ő, a legkevésbé sem bánnám. Sőt, ez egy megtiszteltetés lenne.”

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Margot Robbie történet

  2014-ben megismerkedett Tom Ackerley-vel, akivel egy privát szertartáson ment férjhez. A hagyomány szerint a menyasszony apjának kellett volna az oltárhoz kísérnie őt, azonban Margotnál az anyja tette ezt. Másrészt édesapja, aki történetesen cukornádmágnás volt Ausztráliában, nem volt jelen az eseményen. Ezzel kapcsolatban a művésznő elárulta, hogy nagyon ritkán tartják a kapcsolatot és „semmiben nem hasonlítok rá”.

  Doug Robbie fizetett azért, hogy Margot és testvérei magániskolákba járhassanak, de nem volt egy hagyományos apafigura. Két lánya, Margot és Anya állítólag azt mondták, hogy „hallani sem akarnak róla”. Cameron és Lachlan, vagyis a férfi fiai egy kicsit kedvesebbek és megbocsájtóbbak vele.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Margot Robbie hollywood

  Az álmok tehát néha tényleg valóra válnak, ez tény, de ehhez fegyelem, kitartás és elhivatottság kell. Margot Elise Robbie-nak pedig bőven van mindegyikből. Olyan filmekben mutatta meg magát a világnak,  mint a Focus – A látszat csal, az Öngyilkos osztaga Tarzan legendája, az Én, Tonyaa Két királynő és a Volt egyszer egy… Hollywood, 2023-ban pedig Barbie-ként láthatjuk majd, ahogy életre kelti a híres játékbabát.

  Az anyagilag és érzelmileg nehéz gyermekkor után, és azután, hogy a későbbi kétszeres Oscar-jelölt egy Subway üzletben dolgozott, a színésznőnek mára 15 millió dolláros nettó vagyona lett. És bizony a tehetséges színésznőről az a hír is járja, hogy ha úgy hozza a sors, talán még producerként is kipróbálná magát a jövőben. Mi mindenképp kíváncsiak lennénk rá.

  Milyen a kapcsolatod a szüleiddel? Neked is van olyan álmod, amiért az utolsó erődig harcolnál anélkül, hogy feladnád?

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.