HIRDETÉS BEZÁRÁS

Mi történt azzal a lánnyal, aki 5 évesen szült? És egyáltalán hogyan volt ez lehetséges?

Lina Medina élete teljesen átlagos volt, egyetlen dolgot leszámítva.

  A természet törvényei révén (vagy dacára) néha igazán egyedülálló események történnek a világban, melyek magyarázatát még a legfényesebb elmék sem tudják megfejteni.

  HIRDETÉS

  Az egyik ilyen, a civilizált világot megrázó eset Lina Vanessa Medina Vasquez nevű kislány története, aki 5 évesen és 7 hónaposan lett édesanya!

  Legfiatalabb édesanya 025
  Lina Medina a fiával

  Ez a történet azért is különleges, mert Lina családjában korábban soha nem fordult elő hasonló. A világ legfiatalabb anyukájának rokonsága sem volt átlagos: a legegyszerűbb emberek, a legegyszerűbb sorsokkal. De hogyan lehetséges ez? Próbáljuk meg kitalálni.

  Legfiatalabb édesanya 024
  Lina Medina

  Nincsenek pontos adatok arról, hogy hol és mikor született a különleges kislány, Lina Medina. Számos forrás említi születési helyeként Antacanchát, Paurangát vagy Tikrapót, de egy dologban megegyeznek: Lina Peruban született. A születési dátummal kapcsolatban is van némi eltérés: 1933. szeptember 9., 23. vagy 27. szerepel lehetséges dátumként.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  Legfiatalabb édesanya 023
  Lina Medina

  Lina egy sokgyermekes családba született, nyolc testvére volt, de ez Peruban nem számít ritkaságnak. Lina szülei is teljesen átlagos emberek voltak: apja, Tiburcio Medina ékszerkészítő volt, anyja, Victoria Loza pedig a háztartást és a gyerekeket nevelte. A perui család élete egészen addig a megszokott kerékvágásban folyt, amíg…

  Legfiatalabb édesanya 022
  Lina Medina

  …amíg a szülők nem észlelték, hogy ötéves lányuk pocakja, aki korábban soha nem panaszkodott fájdalomra vagy betegségre, rohamosan növekedni kezdett. Nem tűnt egyszerű puffadásnak, ezért Tiburcio és Victoria attól megrémülve, hogy esetleg daganatról lehet szó, úgy döntöttek, hogy azonnal orvoshoz viszik a kislányt. Mivel a kis falujukban még orvosi rendelő sem volt, nemhogy kórház, Tiburciónak sürgősen Pisco városába kellett vinnie a kis Linát. A szülők nagyon féltek, hogy lányuk halálos beteg, és csak néhány napja van hátra.

  fiatal anyuka
  Lina Medina

  Nagy meglepetés érte őket! A vizsgálat során kiderült, hogy az ötéves Lina pocakjának rohamos növekedésének oka nem daganat vagy más súlyos betegség, hanem a legvalószínűtlenebb dolog: Lina terhes volt. Az öt éves kislány terhessége egyáltalán nem volt „valószínűtlen”. Dr. Gerardo Lozada, aki a vizsgálatot végezte, akárcsak Lina szülei, láthatóan sokkot kapott a látottaktól, mivel még soha nem találkozott ehhez hasonló esettel. Lina Medina már a terhesség hetedik hónapjában járt, ami azt jelentette, hogy hamarosan édesanyává válik.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  Legfiatalabb édesanya 020
  Lina Medina a fiával

  Lina szülei beleegyezésével Dr. Gerardo Lozada Limába vitte a kislányt, hogy további vizsgálatokat végezzenek, és megerősítsék a terhességet. Ez valójában csak formaság volt, mivel 1,5 hónappal később, 1939. május 14-én császármetszéssel megszületett Lina Medina fia, aki 2,7 kilogramm súlyú volt. A kisfiút Gerardo Alejandro Medinának nevezték el, tiszteletére annak a doktornak, aki a kismamát gondozta.

  Legfiatalabb édesanya 019
  Miután Lina Medina megszülte fiát, Gerardo Alejandro Medinát 1939. május 14-én, Dr. A.S. Hipólito Larrabure, a limai szülőház igazgatója hivatalosan átadta a kismamát és újszülött fiát a szüleinek, Tiburcio Medinának és Victoria Losának.

  A műtétet Lozada és Busalle doktor végezte. A császármetszés során a sebészek teljesen kifejlett nemi szerveket találtak, ami arra utalt, hogy Linának korai pubertása volt, ami lehetővé tette a teherbe esést.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.