HIRDETÉS BEZÁRÁS

„Végig mellettem volt” – Chuck Norris feladta a karrierjét, hogy gondoskodni tudjon a beteg feleségéről

Ez az ember nem csak a tévéképernyőn volt hős.

  Vannak, akik úgy döntenek, hogy felhagynak a munkájukkal, ha egy közeli hozzátartozójuk olyan betegségben szenved, ami miatt fokozott figyelmet és törődést igényel. Pontosan ez történt Chuck Norris-szal is, aki úgy döntött, hogy feladja színészi karrierjét azért, hogy felesége, Gena fő gondozója és támasza legyen, amikor a nő megbetegedett.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál szeretünk inspiráló történeteket megosztani veletek, ezért most bemutatjuk Chuck Norris különleges történetét, aki a felesége iránti hűségével és szeretetével példát mutatott a világnak.

  Chuck norris walker

  A híres színész és harcművész, Chuck Norris számos hollywoodi produkcióban játszott már keményfiút, de a legtöbben talán a nagysikerű „Walker, a texasi kopó” című sorozatból ismerik.

  A képernyőn mindig kemény színésznek azonban van egy nagyon érzékeny és szentimentális oldala, amit csak a modell felesége, Gena O’Kelly ismerhet. Gena és Chuck 1998-ban házasodtak össze és azóta két gyermekük született.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  2013-ban a feleségét rheumatoid arthritis-szel diagnosztizálták. Az orvosok kontrasztanyagot adtak be Gena-nak, majd három MRI-t végeztek rajta, hogy teljes képet kapjanak a betegségéről. Sajnos, ahogy teltek a napok Gena egyre rosszabbul érezte magát, egy hónappal később pedig a betegség már égő érzést okozott a teste különböző részein. „Öt vagy hat egymást követő éjszakát voltam a sürgősségi osztályon, és a tünetek egyre súlyosbodtak, az égő érzés az egész testemben szétterjedt” – mesélte Gena.

  A szörnyű fájdalmak miatt a sürgősségin tett látogatások a házaspár számára mindennapivá váltak, és a dolgok csak egyre rosszabbal lettek. „Amikor megkérdezték, hogy mi a baj, csak annyit tudtam mondani, hogy nem tudom, nem érzem jól magam. Olyan érzésem van, mintha sav marná a testemet belülről” – mesélte Gena. Öt hosszú hónap alatt a modell élete drámai mértékben megváltozott, annyira, hogy már gondoskodni sem tudott magáról.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  chuck norris és gena

  Az orvosok különféle vizsgálatokat végeztek, hogy diagnosztizálják a nő betegségét, a ráktól a Parkinson-kóron át a sclerosis multiplexig. Gena közben maga is végzett némi kutatást. Végül minden jel ugyanarra kezdett utalni: Gena az MRI vizsgálatok előtt kontrasztanyagként beadott gadolínium miatt lett rosszul.

  Amikor ez kiderült, a legjobb orvosok gyűltek össze, hogy megtalálják a módját, hogyan távolítsák el minél előbb a vegyszert a szervezetéből, mert az élete veszélyben forog.

  Gena ezután a nevadai Renóban kapott speciális kezelést, melynek eredményeként, ha lassan is, de újra javulni kezdett az állapota. „Mikor megérkeztünk, nyelni sem tudott, ezért a nyelőcsövén keresztül kellett neki bébiételt adnunk” – mesélte férje egy interjúban.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Gena az egészségi állapotának romlása miatt egy valóra vált rémálmon ment keresztül, az egykoron egészséges és energikus ember, hirtelen kórházi ágyhoz lett kötözve. Férje, Chuck azonban ebben a nehéz időszakban is betartotta a házasságkötésükkor tett ígéretét: betegségben és egészségben is mellette lesz. A színész úgy döntött, hogy félreteszi a karrierjét, hogy szeretett kedvese főállású gondozója legyen és mellette maradjon a gyógyulási folyamat minden szakaszán.

  „A csodálatos férjem végig mellettem feküdt a kanapén, és még 17 könyvet is felolvasott nekem” – mondta Chuck felesége. Ez az időszak nehéz volt a családnak, de a szolidaritásuknak és kölcsönös támogatásuknak köszönhetően mindenen sikerült túljutniuk. „Feladtam a filmes karrieremet, hogy Genára koncentrálhassak. Szerintem ő a legfontosabb” – mondta Chuck Norris egy interjúban.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.