HIRDETÉS BEZÁRÁS
Sztárok és celebek

„Életem középpontjában a családom és a gyerekeim állnak, nem a karrierem” – Eddie Murphy 10 gyermek büszke apja

  Mindannyian tudjuk, hogy nehéz dolog egyensúlyt teremteni a sikeres karrier és a szerető, gondoskodó és odaadó szülőség között. Nos, úgy tűnik, hogy Eddie Murphy esetében egészen más a helyzet. Ő ugyanis nemcsak sikeres színész, producer, forgatókönyvíró és humorista, hanem 10 gyermek gondoskodó édesapja is egyben.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál teljesen lenyűgözött minket Eddie Murphy, aki egyszerre képes sikeres karriert vezetni és közben 100%-ig megfelelni a családja szükségleteinek.

  Szereti, ha tele van a ház.

  Eddie Murphy élete 10
  ©  
  bria_murphy / Instagram

  Eddie Murphy 1989-ben tette le családja első alapkövét, amikor megszületett első fia, Eric. Az évek során a család tovább bővült. Majdnem 30 évvel később megszületett tizedik gyermeke, Max.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Eddie Murphy élete 11
  ©  
  bria_murphy / Instagram

  A 10 gyermek születésének puszta gondolatától is sokunkban elkezd felfelé szökni az adrenalin, de Eddie Murphy nem ilyen. Elárulta, hogy mindig örül neki, ha tele van a ház. És egy interjú során arra a kérdésre, hogy nem túl sok-e a 10 gyerek, azt válaszolta: „Nem, ez egyelőre megfelel.” Ki tudja, talán a színész családja még tovább fog gyarapodni a közeljövőben!

  Annak ellenére, hogy egy vegyes családról van szó, nagyon jól kijönnek egymással.

  Egy vegyes családban nem mindig rózsás az élet. Eddie Murphy családjában azonban nincsenek drámák vagy viták, mert gondoskodik arról, hogy mindenki tökéletesen kijöjjön egymással, beleértve a gyermekei anyját is.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Eddie elárulta, hogy megőrzik a család integritását: „Mindenki nagyon jópofa egymással, és ez minden szinten szerelem, mindenki kijön egymással, és ez nagyon jó dolog. Ez az otthoni szeretet ünnepe.”

  Egyformán szereti a gyerekeit, és mindegyikre büszke.

  Eddie Murphy élete 14
  ©  
  bria_murphy / Instagram

  Eddie Murphynek még 10 gyerek mellett sincs kedvence. Mindannyiukat mélyen szereti, és szerencsés embernek tartja magát. „ Igazán, nagyon szerencsém volt. A gyerekeim okosak és igyekeznek maguktól letenni valamit az asztalra” – mondta.

  Eddie Murphy élete 15
  ©  
  bria_murphy / Instagram

  Egyformán büszke minden gyermekére, és boldog, hogy egyikük sem viselkedik hollywoodi „sztárként”, hanem továbbra is a Földön járnak. – ,,Nagyon meg vagyok áldva a gyerekeimmel.”

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Gyermekeit mindenki más elé helyezi.

  Eddie Murphy élete 16
  ©  
  nikimurphy / Instagram

  Eddie Murphy prioritásként kezelte, hogy boldoggá tegye családját, és gondoskodjon róluk. Elárulta, hogy minden vágya az életben, hogy olyan maradjon, amilyen, és minél több időt tölthessen a családjával és azokkal az emberekkel, akiket szeret: „A karrierem, vagy az, ami vagyok művészként, nem az életem központja. Életem középpontjában a családom és a gyermekeim állnak.”

  Eddie Murphy élete 17
  ©  
  bria_murphy/Instagram 
  ©  
  bria_murphy/Instagram

  Eddie Murphy úgy döntött, hogy háttérbe szorítja karrierjét, és nagyon messze van már tőle az az időszak, amikor évente három filmet is készített. „Útközben rájöttem, hogy ha a gyerekeit helyezi előtérbe az ember, soha nem hoz rossz döntést ” – magyarázta. „Ha válaszúthoz érsz az életedben, azt mondod magadnak: „Nos, mi a legjobb a gyerekeimnek?”

  Eddie Murphy már boldog nagypapa!

  Eddie Murphy élete 18
  ©  
  nikimurphy / Instagram

  Nemcsak gyermekei dobják fel a híres színész életét, hanem már az unokája is, mivel nemrég nagyapa lett. Fia, Myles Mitchel folytatta a családi vonalat azzal, hogy egy kislány, Evie édesapja lett.

  Mit szólnál ahhoz, ha 10 gyereked lenne? Szerinted hány gyerek a tökéletes? Meséld el nekünk hozzászólásban!

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.