HIRDETÉS BEZÁRÁS
Interneten talált dolgok

Az egykori skinhead kilépett a rasszista szervezetből, eltávolíttatta a tetoválásait, és így néz ki manapság

  Bryon Widner ma már tudja magáról, hogy régen egy gyűlölettel teli szociopata volt. Erőszak függő. 14 éves korában lett bőrfejű, majd 16 évesen belépett egy rasszista szervezetbe. Itt a „Pitbull” nevet kapta, és megalapította a szervezet egyik új központját Indianában. Hamarosan a leggyorsabban növekvő rasszista szervezetté váltak az Egyesült Államokban.

  HIRDETÉS

  2005-ben azonban Widner feleségül vette Julie Larsen-t, akivel fiaik születtek, és ez teljesen megváltoztatta az életét. A Liked.hu-nál most bemutatjuk, mennyit változott a férfi azóta.

  1. 1 Tudni kell, hogy egy ilyen szervezetből nem lehet egykönnyen kiszállni.

   ad3d6b9a 1ace 4803 9fd6 8a23eea57edc

  2. 2 A férfi éveken keresztül kapott halálos fenyegetéseket különböző rasszista, neonáci és bűnöző emberektől.

   ca2f72ac fc1d 402d 9e23 16f0c6726684

  3. 3 De ez sem tántoríthatta őt el a céljától, például attól, hogy apa legyen.

   dae15fdb db0c 4c52 8e96 a83603d210b1

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  4. 4 Az első és legfontosabb lépés az arcát borító tetoválásoktól való megszabadulás volt, ezek miatt ugyanis senki nem vette őt komolyan.

   4b9c034a 05f7 45f3 af63 4dcab43a80a8

  5. 5 Ebben is a felesége segített neki, aki kapcsolatba lépett egy rasszizmus-ellenes aktivistával, Daryle Lamont Jenkins-szel.

   e01b858b a974 49cd bd63 16956dcb5b26

  6. 6 Ő segített találni egy plasztikai sebészt, aki hajlandó volt eltávolítani a férfi arcáról a tetoválásokat.

   3acca643 0275 416d a37e 528312ec3db5

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

9 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • A MINT előtt mindig VESSZŐ VAN! Több, mint gondolnád! Nem olyan k*rva bonyolult!
 • Nem vették komolyan a tetoválásai miatt? Jajj, hát hogy írhattok le ekkora BUTASÁGOT? Biztos HÍVŐK vagytok! Hiszen a tetovált emberek a legkomolyabbak, mindegyikük MENSA-tag, Einsteint megszégyenítő IQ-val, és mindenhez IS értenek! Egyedi, csodálatos emberek, akiknek kreativitása, egyedisége a csillagokat verdesi! Nem is lehet jó ember az, akinek nincs mindene kivarrva, csak valami bigott nyomorult! Tetkókat mindenhova! Ennek az embernek nem lett volna szabad leszedetni a tetkókat, sőt, még többet kellett volna varratnia! A hülye feleséget is meg kellett volna nevelni, és tele kellett volna tetoválni! Remélhetőleg az újszülött gyereket is a kórházból rögtön a tetoválóhoz viszik! Ha lány lesz, akkor le ne maradjon a ribancrendszám! Ja és a legfontosabb: tetováltass bátran bármit bárhova, SOHA nem fogod megbánni! Mit számít, hogy nem fogod megkapni azt a szuper állást, kiröhög a reménybeli üzleti partner, és leszarja a fejed álmaid nője/férfija? A LÉNYEG HOGY TE TETOVÁLT VAGY B+! Végre kötelezővé kéne tenni a tetkókat és börtönbe zárni, akinek nincs! Jaj és OKOS VAGYOK MERT 100 DB TETOVÁLÁSOM VAN!!!! 
  • Neked mi a f*sz bajod van? Nem a sok illetve keves tetoválás dönti el ki mennyire okos te k*tonszökevény. Neked is ki hagyták a tajgetoszi próbát.. Idióta 
  • Te ezt komolyan gondolod? KOMOLYAN!? Te egy idegbeteg állat vagy. De komolyan. Szerintem az agyad helyén csokitorta van. Nem is értem, hogy lehet ilyen normálatlan valaki. És csak hogy értsd: nem a tetovalásokkal van a bajom, semmi probléma azzal, hogy valaki szereti. Sőt, van egy keresztény rocker, akinek vannak tetoválásai. Ezzel sincs probléma. A probléma azzal van, hogy megpróbálod úgy lefesteni ezt a tetkó-dolgot, mintha enélkül nem lehetnék normális ember.  Pedig nálad, kedves Tetovált Proli, igenis normálisabb vagyok.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.