A 14 legfurcsább dolog, amit a Google Maps fotókon találtak az emberek

Hirdetés helye

...

A Google Maps és Google Earth megjelenése óriási mérföldkő nemcsak az internet, de az emberiség történelmében is egyaránt. Ez volt ugyanis az első olyan - bárki számára elérhető - lehetőség, mellyel nem csak az országok ezzel foglalkozó tudósai és szakemberei, de a hétköznapi emberek számára is nyitott könyvvé váltak a Földünkről készített műholdfelvételek. Ahogy pedig az várható is volt, az így készült felvételek sok furcsaságra derítettek fényt...


1Coca Cola logó egy hegy oldalán.

A Chilében található hegyoldalba vájt Coca Cola logó egy marketing kampány része, mellyel az üdítőgyártó cég fennállásának 100. évfordulóját kívánták ünnepelni, 1986-ban. A Google Maps fotókon nézve valóban lenyűgöző látványt képes nyújtani.

2Rejtélyes piramis az Antarktiszon.

Az rejtélyes, piramis-alakú építmény nagy port kavart a Google Maps fotókon történő felfedezése következtében, és azóta is előszeretettel vitatkoznak róla a nagy koponyák. Egyértelmű döntés még nem született az ügyben, révén, hogy a furcsa formájú objektum felfedezése még várat magára.

3Óriás-jacht a belvárosi betondzsungelben.

Neem, nem egy eltévedt vízi járműről van szó, az elsőre valóban sokkoló látványt nyújtó jacht ugyanis valójában egy bevásárlóközpont Hong Kong belvárosában.

4Óriás lábnyom.

A szokatlan, lábnyom-formájú különlegesség valójában egy bárki által látogatható labirintus, Anglia szívében.

5Gulliver a háztetőn.

A ház tetejére pottyant Gulliver igazából a világ egyik legkülönlegesebb játszóterét takarja, a spanyolországi Valenciában. A titkos folyosókkal, és számtalan játékkal felturbózott játszótér valójában egy mini-vidámparkként funkcionál a város szívében, mely nem véletlenül a környező gyerekek kedvence.

6Célozgatás a ,,seggfej szomszédra".

A két, egymással összeveszett szomszéd története egészen 2009-ig nyúlik vissza, és azt hiszem, hogy nem is nagyon kell magyarázni... 😀

7UFO-macska.

Ez a geoglifa körülbelül 9000 éves, és a feltételezések szerint egy ,,Isteni macska" iránti tisztelet jelképéül készítette az Atacama-sivatag akkori őslakosai.

...

Tetszett? Érdekesnek találtad? Oszd meg a barátaiddal!

339
0
339, 0 pont
MI A REAKCIÓD?
Vicces Vicces
18
Vicces
Imádom Imádom
11
Imádom
Érdekes Érdekes
76
Érdekes
Szomorú Szomorú
16
Szomorú
LOL LOL
7
LOL
Ötletes Ötletes
31
Ötletes
Hűha Hűha
14
Hűha
Cuki Cuki
8
Cuki
Menő Menő
20
Menő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Bejelentkezés

Csatlakozz közösségünkhöz!

Még nincs Liked.hu profilod?
Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Légy Te is része a közösségünknek!
vagy

Válassz egy típust

Cikk Kép Lista Szavazás Kvíz Videó Zene Galéria