HIRDETÉS BEZÁRÁS

20 ember, akinek sikerült különleges kincset vásárolnia aprópénzért

Szólj hozzá

  Néha talán úgy tűnhet, hogy a bolhapiacokon és turkálókban kizárólag ócska kacatok várnak ránk, de ez nem így van. A gyakorlat legalábbis azt mutatja, hogy még ha elvétve is, de olykor igazi kincsekre is bukkanhatunk közöttük. Ehhez csak annyi a dolgunk, hogy kitartónak kell lennünk, kutakodnunk, na meg persze az sem árt, ha van a zsebünkben egy jó nagy adag szerencse.

  HIRDETÉS

  A most következő emberek olyan izgalmas holmikra tettek szert, hogy úgy gondolták, a közösségi oldalakon keresztül is meg kell osztaniuk azt a nagyvilággal. És ezt nagyon jól tették: mi, a Liked.hu-nál például ámuldozva néztük, hogy milyen hihetetlen szerencsével vásároltak például értékes ékszereket, és divatkiegészítőket holmi aprópénzért cserébe.

  1. 1 ,,5 dollárért vettem azt a gyűrűt, amiről azt állították, hogy aranyozott. Kiderült, hogy a fém része platinából készült, a kövek pedig gyémántok és akvamarin.”


  2. 2 ,,3,5 fontért vettem ezt a tálat. Az alján lévő lenyomatra rákeresve kiderült, hogy ez egy 1822-ben elsüllyedt hajóról kimentett kincs. És én csak azért vettem meg, mert tetszett, hogy kék színű.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,12 dollárért vettük ezt a medált egy ékszerboltban. Szakértőhöz vittük, aki megállapította, hogy ez egy ismeretlen ékszerész által készített antik kitűző, ami körülbelül 1000-1500 dollár értékű.”


  4. 4 ,,Ezt a Whiting & Davis aranyozott pénztárcát egy turkálóban vettük 5 dollárért. A kiskereskedelmi ára 225 dollár.”


  5. 5 ,,Ezt a csodálatos órát 30 dollárért vásároltam egy garázsvásáron. Ugyanez az interneten 900 dollárba került volna.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 ,,Ezt a széket 25 dollárért vettem. Valódi bőrből készült, Olaszországban."


  7. 7 ,,Ma reggel 11 dollárért vásároltam ezt a nyakláncot, amiről azt mondták, hogy üvegből készült, de kiderült róla, hogy ametiszt.”


     

  8. 8 ,,Ezt 20. század közepén készült kovácsoltvas asztalt 20 dollárért vásároltam egy használt háztartási cikkeket árusító áruházban.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 ,,Ezt a Charles Schultz által aláírt Snoopy rajzot egy bolhapiacon vettem 4,95 dollárért.”


  10. 10 ,,5 dollárért vásároltam meg a svájci Exaequo cég Salvador Dalí kollekciójának egyik darabját."


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.