HIRDETÉS
Filmek és TVSztárok és celebek

14 színészpár, akik már soha többé nem akarnak együtt dolgozni

  Csapatban dolgozni nehéz, ezt valószínűleg mindenki tudja, akinek valaha is volt már munkahelye. Mindenkinek megvannak a maga követelményei és sajátosságai, az ellentétekből fakadó konfliktusok miatt pedig olykor elviselhetetlenné válik a közös munka. Úgy tűnik, hogy nincs ez másképp a filmkészítés világában sem.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál olyan színészpárokat gyűjtöttünk össze, akik valaha együtt dolgoztak, de annyira nem jöttek ki jól, hogy ezt soha többé nem akarják megismételni.

  1. 1 Sylvester Stallone és Richard Gere

   1655322742 screenshot 12

   Az a hír járja, hogy a színészek nagyon összekaptak egymással "A lordok Bandája" forgatásán 1974-ben, és azóta sem beszélnek egymással.

  2. 2 Wesley Snipes és Ryan Reynolds

   1655322707 2

   A színészek együtt szerepeltek a "Penge – Szentháromság" című filmben, de állítólag Ryannek több jelenetet is Wesley kaszkadőrével kellett forgatnia, miközben maga Snipes pihengetett – ez nem tetszett Reynoldsnak.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 George Clooney és Russell Crowe

   1655322759 mycollages 13

   Clooney egy interjúban elmondta, hogy Crowe egyszer minden különösebb indok nélkül kezdett veszekedni vele. Állítólag Crowe korruptnak nevezte Clooney-t, illetve vele együtt Harrison Fordot és Robert De Nirót is.

  4. 4 Tommy Lee Jones és Jim Carrey

   1655322709 4

   A "Mindörökké Batman" forgatásán Tommy nem titkolta Jim elől, hogy mennyire nem kedveli őt, sőt azt is mondta, hogy utálja a személyiségét.

  5. 5 Dwayne Johnson és Vin Diesel

   1655322710 5

   A konfliktusuk pontos oka tisztázatlan, de Dwayne Johnson nyilvánosan is kijelentette, hogy soha többé nem fog együtt forgatni Diesellel. Elmondása szerint teljesen más szemszögből közelítik meg a filmezést. Vin Diesellel egyébként sokaknak meggyűlik a baja, nemrég a Halálos Iramban című filmsorozat egyik producere hagyta ott a legújabb rész forgatását, mert Diesel nem jelent meg időben a forgatáson, komolytalan volt és nem akart lefogyni a szerephez.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Nicollette Sheridan és Teri Hatcher

   1655322712 screenshot 10

   A színésznők együtt szerepeltek a "Született feleségek" című sorozatban, de Nicollette elmondása szerint Teri a "világ leggonoszabb nője".

  7. 7 Dustin Hoffman és Meryl Streep

   1655322872 screenshot 13

   Meryl még az 1979-es közös film (Kramer kontra Kramer) során keveredett konfliktusba Dustinnal. Elmondása szerint Dustin túl erősen pofozta meg őt a forgatáson. Dustin erre azzal védekezett, hogy akkor épp egy váláson ment keresztül, és így engedte ki a gőzt a forgatáson.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.