HIRDETÉS
Lenyűgöző éttermek a nagyvilágban

12 étterem, amit nem feltétlenül a finom ételek miatt keresnek fel a vendégek

Vannak éttermek, melyeket az ízletes fogások miatt szeretnek a vendégek, és olyanok is, melyeket a kiemelkedő ár/érték arány miatt zártak a szívükbe. Na az alábbi éttermek egyik kategóriába sem tartoznak, mégis a vendégek akik ellátogatnak ide szinte készpénzként vehetik, hogy életre szóló élménnyel lesznek gazdagabbak...😯


 1. 1 A Grotta Palazzese szálloda étterme (Bari, Olaszország)


  Vacsora egy teljes mértékig természet alakította barlangban? Nem álom, ez az olaszországi Bari városban található Grotta Palazzese szálloda étterme, mely egy hatalmas, 30 méter átmérőjű félkör alakzatban helyezkedik el, közvetlenül a tengerpart mellett. Régen fogadásokat, bálokat tartottak itt, ma pedig ennek a páratlan olasz étteremnek az otthona.

 2. 2 Restaurant Le Panoramic (Chamonix, Franciaország)


  300 méterrel a tengerszint felett, a francia alpok szívében található a Restaurant Le Panoramic nevű étterem, melyben mint neve is mutatja, csodálatos panoráma kilátás nyílik a hegyvidékre. A szakácsok ínycsiklandozó helyi ételekkel várják a vendégeket és a megéhezett turistákat.

 3. 3 Ithaa Undersea Restaurant (Maldív-szigetek)


  Ez az egyedülálló vízalatti étterem 5 méterrel a tengerszint alatt található és egyszerre maximum 14 vendég befogadására képes. Az étteremből 270 fokos panoráma kilátás nyílik a csodálatos óceánra. A vendégeket itt helyi és európai ételkülönlegességek várják, bár valószínűleg nem ezekért jönnek ide elsősorban.

 4. 4 Ali Barbour’s Cave Restaurant (Diani Beach, Kenya)


  Ha valaha is Kenyába sodor benneteket az élet, mindenképpen látogassatok el a Diani Beach-en található Ali Barbour’s Cave Restaurant névre hallgató étterembe. A romantikus fényekkel megvilágított barlangot a tradícionális afrikai ételek teszik teljesen ellenállhatatlanná.

 5. 5 Sierra Mar Restaurant (Kalifornia)


  Ez a kalifornai étterem közvetlenül egy természetvédelmi terület közelében található, San Franciscoban. Az óceán felett lenyugvó naplemente és a kellemes mediterrán ételek együtt páratlan élményt képesek nyújtani!

 6. 6 The River Cafe (New York)


  New York város valószínűleg majdnem minden ember vágyálmai közt megtalálható. Az egyébként sem olcsóságáról híres város egyik legpatinásabb helye a River Cafe étterem, melyből csodálatos panoráma kilátás nyílik a városra. Magas árak és sznob légkör a jellemző, de a kilátás…az mindenért kárpótol.

 7. 7 The Samaya Villas Bali (Bali)


  Bali legnépszerűbb látványosságai egyértelműen az élményszámba menő naplementék és a gyönyörű strandok. Ebben az étteremben ezt a kettőt egyben is megkaphatjuk, kedvesünkkel és családunkkal pedig közvetlenül a tenger csobogása mellett vacsorázhatunk, a világ legfinomabb ételeiből válogatva.

 8. 8 Le Jules Verne (Párizs, Franciaország)


  Franciaország egyik leghíresebb étterme a párizsi Eiffel-torony tetején, 124 méter magason található. Itt aztán valódi gasztronómiai túrára invitálnak bennünket, mely a város csodálatos kilátásával, és a kellemes zenével valódi álommá egyesül.

 9. 9 Skyline Restaurant (Queenstown, Új-Zéland)


  Queenstown a kaland-turizmus fővárosa, mely csak úgy vonzza magához a raftingolás és a kötélugrás szerelmeseit. Magába az étterembe egy lift visz fel, ahonnan közvetlen kilátás nyílik a páratlan új-zélandi tájakra.

 10. 10 Ngorongoro Crater Lodge (Ngorongoro, Tanzánia)


  Az étteremmel egybekötött szálloda a Ngorongoro kráter közvetlen szélén található, mely Tanzánia egyik legnépszerűbb látványossága. Az étterem teraszán ülve a távolban láthatjuk, amint a vadon élő állatok élik mindennapjaikat. Páratlan élmény.

 11. 11 The Signature Room at the 95th® (Chicago)


  Mindaddig nem láttad Chicago-t teljes pompájában, amíg nem vacsoráztál egyet az utánozhatatlan kilátást nyújtó, 95. emeleten található Signature Room étteremben. Az étteremből nappal a Michigan-tóig is ellátni, éjszaka pedig a város fényei ejtik rabul a vendégeket.

 12. 12 Ocean restaurant (Bora Bora)


  A vizeiről és élményszámba menő luxusáról híres Bora Bora egyik fő látványossága a közvetlenül az óceánban található Ocean restaurant névre hallgató étterem, melyben a vendégek úgy fogyaszthatják el az ízletesebbnél-ízletesebb fogásokat, hogy közben a tengervíz csiklandozza a lábukat és a legkülönlegesebb halak úszkálnak körülöttük. Ennél tökéletesebb élményt valószínűleg keresve sem találhatnánk.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!