HIRDETÉS BEZÁRÁS

25+ történet, ami bizonyítja, hogy a vendéglátásnak is megvannak a maga fekete bárányai

🔥 2 hozzászólás

  Vendégként egy étterembe érve általában nincsenek túl nagy elvárásaink. Udvarias kiszolgálásra vágyunk, no meg némi meleg ételre, ami ár-érték arányban azért megfelel az érte kért összegnek. Sajnos azonban nem mindig mennek ilyen zökkenőmentesen a dolgok, hála a vendéglátást szántszándékkal mérgező bunkó pultosoknak és felszolgálóknak.

  HIRDETÉS

  Ők azok, akiknek hála még egy ártatlan ebédből is az alábbiakhoz hasonló abszurd, végtelenül röhejes történetek képesek keveredni…😜

  1. 1

   Molett hölgy két palacsintát szeretett volna rendelni, mire a pincér cinikusan: „nem kell az már neked”.

  2. 2

   Nem tudtunk dönteni, ezért megkérdeztük, hogy mit ajánlj a pincérnő, mire megvetően nézett és forgatta a szemét. Még egyszer megkérdeztük, kicsit ingerültebben, mire közölte, hogy a szomszéd éttermet az utca másik oldalán.

  3. 3

   Aranyászok helyett ananászlevet kaptam. Mikor jeleztem a pincérnek a tévedést, közölte, hogy tanuljak meg artikulálni.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  4. 4

   Pincér: ,,Bocsánat, tudom, hogy még esztek, de nem kérhetném el esetleg előre a borravalót? Azt hiszem, hogy 20 perc múlva ki fognak rúgni."

  5. 5

   A pincér jelezte, hogy van egy speciális képessége, aminek hála képes kapcsolatot teremteni a halottakkal, és amióta beléptem az étterembe, érzi, hogy a nagyapám jelen van és kapcsolatba akar velem kerülni.

   B*szdmeg, a nagyapám még él!!!

  6. 6

   Barátnőm nekem: rendelhetek egy gyerek-menüt?
   Mekis pultos: csak, ha apucinak hívsz közben.

  7. 7

   Kisgyerek a mosdót kereste, mikor szóltunk a pincérnek, hogy ugyan segítsen már neki, a pincér csak ennyit mondott: ,,a tájékozódás az alapműveltség".

  8. 8

   Balatonnál a kukoricás bácsi orráról-homlokáról csöpögött az izzadtság a kukoricára. Mikor ezt szóvá tettük, így szólt: ,,az is sós, ez is sós, a gyereknek fel sem fog tűnni".

  9. 9

   Strandon lévő fagyisnál a fagyis bácsi nem a vízbe öblítette le a kanalat, hanem úgy gondolta, inkább lenyalogatja helyette.

  10. 10

   Dunaparti palacsintázó, az előttünk álló megkapta a rendelést, majd jelezte, hogy ő nem kért rá porcukrot.* javítva Erre a 70 és a halál közti idős bácsi elkezdte lefújni róla a porcukrot, miközben szemmel láthatóan fröcsögött a nyála.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

2 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Nem kér a palacsintára palacsintát? Vagy mi van? Nem porcukorra gondoltatok? 
 • A mr funkban ettünk,  ( ez egy fánkozó!) 2 shaket rendeltünk, odaforfítom a fejem, erre látom hogy a pincér kezében az én shakemmel, és épp csak egy picit ,ISZIK belőle!!!!!! Aztán elém rakjaErre én:" miért ivott bele a toffiees shakembe?"Pincér:" két oka van: 1. IMÁDOM a toffieet! 2. Fázok, és a shake meleg volt!!"Aztán pofátlanul még megkérdezte: "De ugye azért még kapok borravalót?"Na, ekkor lett elegem, letettük asztalra a pénzt és távoztunk!  Ráadásul Csillagos borsos ára van! Azóta bezártak és örültem neki, mert nagyon rossz!!  Soha többé nem mentünk oda, és a Google térképbe is ugyanezt a történetet leírtam és 3 csillagot adtam rá!!!!!!!          Megtörtént  esemény alapján!!!

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.