HIRDETÉS BEZÁRÁS
Érdekességek

10 szabály, amit a királyi család alkalmazottainak be kell tartaniuk, ha nem akarják kirúgatni magukat

Itt mindenre létezik egy szigorú szabály vagy előírás.

  Első gondolatra talán tündérmesének tűnhet a királyi család tagjaival egy palotában élni, de a királyi család személyzete már aligha ért ezzel egyet. Annak ellenére, hogy az ott dolgozó személyzet ezt megtiszteltetésnek tekinti, furcsa és nehéz szabályokat betartva kell élni a mindennapjaikat, amiket a legtöbben valószínűleg el se tudnánk képzelni.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál utánanéztünk és magunk is megdöbbentünk, amikor láttuk, hogy a királyi család milyen sok szabályt és elvárást állított fel a személyzetükkel kapcsolatban. Az alábbi listán megosztjuk veletek a legfurcsábbakat ezek közül.

  10 Szőnyegtisztítás porszívó nélkül

  Királyi család szabályok 020

  A személyzet nem használhat porszívót a szőnyegek tisztításához a palotában. Éppen ezért seprűvel tisztítják őket. Ezt a szabályt mindig és mindenkinek be kell tartania, hogy ne zavarják a királyi család tagjait.

  9 Séta a szőnyeg szélén

  Királyi család szabályok 019

  Egy közönséges halandónak tilos a szőnyeg közepén sétálnia, ezt csak a királyi család tagjai tehetik meg. A személyzet tagjai csak a szőnyeg két oldalát használhatják. Ennek az intézkedésnek a célja, hogy a lehető legjobb állapotban tartsák a szőnyeget a királyi családnak és ne hagyjanak rajtuk szemet szúró nyomokat.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  8 Szigorú kávéfelszolgálás

  Királyi család szabályok 018

  A királyi család tagjainak vannak bizonyos kiváltságaik, az egyik pedig ezek közül, hogy mindig ezüst kancsóban szolgálják fel nekik a kávét. A szolgák feladata, hogy a forró kávét ezüstkancsóba töltse, majd tálcára rakja, és csak ezután szolgálja fel azt az uralkodó család tagjainak.

  7 Szigorúan megtervezett programok

  Királyi család szabályok 017

  A dadák feladata nem merül ki annyiban, hogy gondoskodnak a gyermekekről, hanem folyamatosan ötletelniük is kell azon, hogy új és érdekes programokat találjon ki a gyermek és a szülők számára, lehetőleg olyanokat, amiket együtt is tudnak élvezni, és így minőségi időt tölthetnek egymással.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6 Éjjel-nappali fodrász szolgálat

  Királyi család szabályok 016

  A királyi család tagjainak mindig hibátlanul kell kinézniük, ezért komplett fodrász szolgálat lesi minden kívánságukat a nap 24 órájában, a hét mind a hét napján. Például egy külön fodrász volt azért is a felelős, hogy Kate haja azonnal tökéletesen álljon a szülés után.

  5 A személyzet láthatatlan

  Királyi család szabályok 015

  A számos szabály egyike, amelyet a királyi család tagjainak meg kell tanulni és alkalmazni kell, hogy hogyan legyenek láthatatlanok úgy, hogy közben mégis a királyi család közvetlen közelében legyenek. Ez nagyon kifinomult művészet, hiszen bármilyen eseményről is van szó, nekik be kell olvadniuk a háttérbe, hogy ne zavarhassanak senkit, és azonnal ugraniuk kell, ha bármire szükségük van a királyi család tagjainak.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.