HIRDETÉS BEZÁRÁS
DivatÉrdekességek

9 szépségszabály és öltözködési etikett, amit a királyi család egyetlen hölgy tagja sem szegne meg

A királyi család tagjai szigorú szabályok szerint élnek, még a divat terén is.

  A királyi család tagjai mindig reflektorfényben vannak. A figyelem még intenzívebbé válik az olyan különleges alkalmakkor, mint például Harry walesi herceg és Meghan Markle esküvője. Ahogy azonban észrevehettétek, valahogy a királyi hölgyek öltözéke, haja és sminkje mindig hibátlan, bármi is történjen.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu most 9 szépségápolási szabályt mutat be, amiket a királyi hölgyek minden nap szigorúan betartanak.

  9 Tilos a rikító rúzs

  Királyi család hölgyei 018

  A királyi család nőtagjai közül soha egyet sem fogsz látni élénk és színes rúzzsal az ajkán. A vörös és az élénk árnyalatok, valamint a nagyon merész árnyalatok egyaránt tilosak. Számukra a rózsaszíntől vagy a nude színtől eltérő bármilyen szín viselése helytelen. Ennek a szabálynak az egyik előnye, hogy ezeket a nőket soha nem fogják rajtakapni rúzzsal a fogukon.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  8 Tilos a kontúr és a highlighter

  Királyi család hölgyei 017
  © Frankie Fouganthin / Wikimedia Commons

  Kim Kardashian az Instagram hercegnője, és nagy rajongója az arckontúrozásnak. Ezzel szemben Svédország leendő királynője és trónörököse, Viktória egyáltalán nem tudja hangsúlyozni az arccsontját. A királyi hölgyeknek ugyanis mindig ragaszkodniuk kell a természetes sminkhez. Maximum egy kis pirosítót tehetnek az arcukra, ha akarnak.

  7 Tilos a nehéz smink

  Királyi család hölgyei 016

  A királyi hölgyek soha nem használnak „elbűvölő” sminkstílust. Soha nem látni rajtuk műszempillát, szemceruzát, vagy erősen árnyékolt szemeket. Általában a tekintetüket egy kis árnyékolással és szempillaspirállal dobják fel. Az erős smink számukra a rossz ízlés jele.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6 A sminknek tartósnak kell lennie

  Királyi család hölgyei 015
  © JaumeEG5 / Wikimedia Commons

  A királynők és hercegnők, valamint más nemesi címmel rendelkező nők gyakran vesznek részt különböző típusú rendezvényeken és tevékenységeken, amelyeket a szabadban tartanak. Ezek néha több órán át tartanak, de a királyi sminknek időjárástól függetlenül hibátlannak kell maradnia. A tökéletes smink megőrzésének kulcsa, hogy nagyon jó púdert használjunk, és sminkfixáló sprayvel fixáljuk.

  5 Tilos utólag korrigálni

  Királyi család hölgyei 014
  © Robert Bejil / Wikimedia Commons© Frankie Fouganthin / Wikimedia Commons

  A kozmetikai etikett tiltja a nyilvános helyen történő sminkelés. Egy úri hölgynek szigorúan tilos ilyet tennie, ellentétben a közönséges lányokkal. Nyilvánvalóan azért, mert nem túl elegáns szokás, és nem illik a királyi család tagjaihoz.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.