HIRDETÉS BEZÁRÁS
Videók

A metróaluljárónál mindenki a mozgólépcsőket használta, aztán a svédek kitaláltak valami zseniálisat

  Mint sok más városban, Stockholmban is mozgólépcsővel tudják megközelíteni az emberek a metróaluljárókat. Persze rendes lépcső is van mellette, de a legtöbb ember mégis a kényelmesebb és kevésbé fárasztó mozgólépcsős utazás mellet dönt, pedig a lépcsőzés egy rendkívül egészséges mozgás, amiért nagyon hálás tud lenni a szervezet.

  HIRDETÉS

  A helyi hatóságok gondosan tanulmányozták a polgárok szokásait, és úgy döntöttek, kitalálnak valami szórakoztatót, hogy átszoktassák őket a mozgólépcsőről a jóval egészségesebb lépcsőzésre. Figyeld, mi lett a vége.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

16 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Közben  a mozgólépcsó folyamatosan megy, az energiatakarékosság nem az erősségük.
 • Baromszag.Nem hiszem, hogy mukodne.Egyszerubb lenne lelassitani a mozgolepcsot, hogy csak aki tenyleg nem bir lepcsozni az hasznalja.
 • Nem láttam lehet hogy újabb,500 méterre lakom az állomástól de mostanság.....Viszont van egy még hasznossabb módszerük,kitesznek egy táblát hogy javítás altt áll és hónapokig nem történik semmi!Effektivebb és sajna igen gyakori!
 • Tenyleg oriasi ötlet, en is sokszor hasznalnam! De a mai rohao vilagban, amikor elöfordul, hogy egyszer, esetleg ketszer is at kell szalnom, nem ferne bele mindig! :)
 • Szenzációs! Én mindig gyalogolok fel is ,le is a mozgólépcsőn.Édesanyám kilencven éves koráig minden nap felment az első emeletről   a harmadikra, illetve a tetőtéri lakásig. 95 éves elmúlt két héttel, amikor végleg elaludt.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.