HIRDETÉS

Miközben az emberek otthon ülnek, az állatok elkezdték visszavenni a nagyvárosokat – vaddisznók, hattyúk és delfinek lepték el a városokat

A koronavírus miatt elrendelt karantén miatt az emberek kénytelenek otthon maradni, ami azt jelenti, hogy minimálisra csökkent a tömegközlekedés és minden olyan dolog a nagyvárosokban, amely képes elriasztani az állatokat az ember lakta területekről.

Bár az emberek haza kényszerültek, az utcák ettől még nem váltak üressé, csak egyszerűen az állatok vették át az emberek szerepét. Japánban szarvasok játszanak a belvárosi parkokban, Olaszországban már nemcsak hattyúk, de vaddisznók is ellepték a nagyvárosokat, Thaiföldön pedig a majmok kezdték el felforgatni az egyébként lakosoktól és turistáktól hemzsegő utcákat.


A világ számos országában bevezetett kijárási tilalom miatt a levegő minősége javulni kezdett, az állatok pedig úgy döntöttek, hogy kiélvezik kicsit az embermentes nagyvárosokat.

Japánban a szarvasok eddig a nagyvárosokon kívülre voltak szorulva, de ma már bátran betérnek azokba, hogy megharapdálják kicsit az utcákon található finom bokrokat és virágokat.

1584696641 91844c6f2d122c9c85ffa314c427f05b
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
japaninformer

Velencében váratlanul hattyúk tűntek fel a lagúnákban.

twitter

twitter

Azokban a lagúnákban, amiknek a vize egyébként annyira tiszta lett a motorcsónakok és az emberek eltűnését követően, hogy újra látni lehet a bennük úszkáló tengeri élővilágot.

Miután a komp- és hajós forgalom leállt, valamint az emberek eltűntek a kikötőből, Cagliari város partjainál a delfinek szinte "kimásznak a partra", annyira élvezik az embermentes életet.

A római szökőkutaknál eddig mozdulni sem lehetett az emberektől, most viszont a kacsák kezdik belakni azokat.


HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Egy olasz nagyváros sétálóutcájában vaddisznókat fotóztak.

Egy másik olasz városban juhok sétálgatnak az úton.

Thaiföldön a majmok komolyabb problémát okoztak, mint bárki is gondolta volna: mivel eltűntek az eddig őket etető turisták, ezért csoportosan, feldühödve (és éhesen) terrorizálják a thaiföldi városokat.

Így vagy úgy, amilyen nagy problémát okoz a koronavírus az emberiség számára, látszólag épp akkora örömöt okoz az állatvilág számára, szóval ismét bebizonyosodott a mondás: „minden rosszban van valami jó”.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!One comment -

  • Szia, guest
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.