HIRDETÉS BEZÁRÁS
Filmek és TV

20 hatalmas filmes baki az utóbbi évek legnépszerűbb mozifilmjeiből

  A filmiparban évről-évre több ezer kiváló filmalkotás versenyez egymással, hogy elnyerjék a nézők kegyeit. Igen ám, de az esetek többségében csak a sok millió dolláros költségvetéssel készült filmeknek adatik meg a lehetőség, hogy a mozivásznon is megcsodálhassák azokat az emberek.

  HIRDETÉS

  Hiába azonban az óriási költségvetés és a több száz fős stáb, még a legsikeresebb hollywoodi kasszasikerekbe is becsúszik olykor egy-két méretes baki.

  Hang nélkül (2018)

  Hang nélkül kukoricatábla

  A kukoricatáblás jelenetnél a „472. nap” felirat olvasható, de a kukorica egynyári növény, vagyis egyszerűen nem lehetett volna ilyen állapotban a farmon, ha csak Abbott a film minden szabályával ellentétben ki nem ment, hogy hangos munkagépek segítségével betakarítsa a kukoricát.

  Hang nélkül gyógyszer fail

  Regan sírján a „2016-2020” felirat olvasható, Abbott azonban egy 2018-ban lejárt gyógyszert vett le a polcról, ami ezek szerint legalább 2 éve le volt járva.

  Hang nélkül fail

  A Hang nélkül című filmet rengeteg kritika érte, hogy minden logika ellenére Abbott miért egy elhagyatott mezőgazdaságban „vert sátrat”, ahol számtalan potenciálisan veszélyes hangforrás találó, míg mondjuk egy vízesés szomszédságában vert ház esetében számos zajt elnyomott volna a vízesés zaja.

  Hang nélkül magtár fail

  Amikor a gyerekek a magtárba menekültek a szörnyű lények elől, az egyik közülük könnyedén áttörte a magtár oldalát, azonban később a pickup teteje mégis gondot jelentett számukra.

  Tomb Raider (2018)

  Tomb raider útlevél fail

  Lara Croft apjának ál-útlevelében az áll, hogy 1969-ben született Szentpéterváron, a Szovjetunióban. Igen ám, de 1934 és 1991 között ezt a várost Leningrádnak hívták.

  Jumanji – Vár a dzsungel (2017)

  Jumanji fail

  Az egyik jelenetbe teljes egészében besétált egy statiszta, míg egy másik jelenetben Professor Shelly Oberon szemüvegén tükröződnek a forgatási helyszínen felállított képernyők és kamerák.

  Jumanji fail2

  Semmiből előbukkant narancssárga sál.

  Jumanji fail3

  És egy másik semmiből előbukkant sál.

  Jumanji kazettás fail

  A kazettás videojátékoknál nincs betöltőképernyő.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

A Liked.hu szerkesztője vagyok, már az idők kezdete óta. Szabadidőmben Jedi lovag és Pokémester. Puszilom édesanyámat.

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.