HIRDETÉS BEZÁRÁS

A legjobbak is hibáznak: 10 sztár, akik borzalmas menyasszonyi ruhát választottak az esküvőjükre

Vajon mire gondolkodhattak a ruhaválasztás közben?

  A menyasszonyi ruha nem csupán egy alkalmi viselet. Különleges jelentéssel bír: álmok megtestesülése, a szerelem szimbóluma és egy izgalmas utazás kezdete az élet új fejezetébe. Ezért a tökéletes ruha kiválasztása mindig tele van izgalommal és hosszas töprengéssel.

  HIRDETÉS

  Úgy tűnhet, hogy ha valakiknek, akkor a sztároknak aztán minden tökéletes kell, hogy legyen. De ők sem hibátlanok. Íme 10 példa arra, amikor a hírességek melléfogtak az esküvői ruhájukkal, és nem éppen a legjobb értelemben keltették fel a közönség figyelmét.

  10. Keira Knightley

  Hírességek esküvői ruhák 019

  A hollywoodi színésznő olyan esküvői ruhát választott, ami túlságosan egyszerűnek tűnik egy olyan fontos eseményre, mint a saját esküvője. Ezenkívül sovány testalkatát sem túl hízelgő fényben mutatta. Érthető persze, hogy egyszerű ruhát akart, de ez valamiért akkor is túlságosan férfias. Hát a nőiesség hol maradt?

  9. Zoë Kravitz

  Hírességek esküvői ruhák 018

  Amikor Zoë Kravitz feleségül ment Karl Glusmannhoz, szokatlan esküvői ruhát választott, ami inkább hálós tunikára hasonlított, mint egy különleges naphoz való viseletre. Meglehetősen furcsa választás egy ilyen jeles alkalomra. Az extravagányságot meg lehetett volna hagyni más eseményekre is – az életében úgy is akad belőlük bőven.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  8. Vittoria Ceretti

  Hírességek esküvői ruhák 017

  Még a topmodellkedés és a neves divattervezőkkel való kapcsolat sem garantálja a sikeres esküvői megjelenést. Az olasz divatmodell, Vittoria Ceretti, a státusza ellenére egy olyan ruhát választott, aminek a felső része „üres” volt. Talán nem lehetett volna találni valami jobban illeszkedőt az alkatához?

  7. Keti Topuria

  Hírességek esküvői ruhák 016

  A grúz énekesnő Keti Topuria esküvője egyáltalán nem volt fényűző ünnepség. Bár az énekesnő általában gyönyörűen jelenik meg minden eseményen, ezen az esküvőn mégis meglepett mindenkit egy olyan ruhával, ami inkább rövidke nyári ruhának tűnt. A kecses cipők helyett tornacipőt viselt, a fátylas frizura helyett pedig kiengedett hajat. Talán jobban megérte volna kicsit többet fektetni ebbe a különleges alkalomba?

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6. Yana Rudkovskaya

  Hírességek esküvői ruhák 015

  Az orosz televíziós műsorvezető Yana Rudkovskaya két ruhát is választott az esküvőjére. A második, lila ruha azonban nem sikeredett jól a fekete öv és a rengeteg virág miatt. Az összhatás nem igazán tükrözte a híresség státuszát.

  5. Lizzie Cundy

  Hírességek esküvői ruhák 014

  A brit tévés személyiség, Lizzie Cundy egy túl nyitott és provokatív esküvői ruhát választott. A közösségi médiában sokan kifejezték nemtetszésüket, vulgárisnak tartva az öltözéket.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.