HIRDETÉS BEZÁRÁS
ÉrdekességekInterneten talált dolgok

Íme néhány apró, de szilárd bizonyíték rá, hogy Keanu Reeves a legjobb arc a Földön

  A mondás szerint a legtöbbet szenvedett emberek képesek igazán felvidítani másokat – ha pedig ez így van, akkor Keanu Reeves erre az élő példa. A roppant gyötrelmes és fájdalommal teli életútja ellenére Keanu a mai napig aktívan jótékonykodik, de ami igazán megkülönbözteti őt más hollywoodi sztároktól az az, hogy valami olyan hihetetlenül barátságos és közvetlen módon tartja a kapcsolatot a rajongóival, hogy az ezzel kapcsolatos – internetet elárasztó – megható történetekkel szó szerint Dunát lehetne rekeszteni.

  HIRDETÉS

  Mi most ezek közül gyűjtöttünk össze tíz rövid, de annál erőteljesebb történetet, ami a napnál is világosabbá teszi, hogy Keanu Reeves a legjólelkűbb hollywoodi színész.

   © VALERIE MACON / AFP / East News   

  1. 1 Egy történet, ami 18 évet váratott magára.

   A most következő történetet egy Twitter-felhasználó, egy bizonyos @James_Dator osztotta meg a nagyvilággal.

   ,,Elmesélek egy történetet Keanu Reevesről a John Wick 3 megjelenésének tiszteletére. 2001-ben Keanu abba a Sydney-i moziba látogatott, ahol dolgoztam. Abban az időben a „Mátrix” trilógiával tarolt éppen a mozikban. Csendes szerda reggel volt – senki sem volt a moziban. A pénztárgép mögött álltam, amikor láttam, hogy egy fickó farmerben, bőrkabátban és sisakban érkezett a bejárathoz. Furcsa egy sisak volt, mintha lovagló sisak lett volna, bár szerintem biciklivel érkezett. Legalább 30 másodpercbe tellett, amíg el tudtam vonatkoztatni a sisaktól és rádöbbentem arra a tényre, hogy Keanu Reeves áll előttem. Johnny Depp "A pokolból" című filmjére szeretett volna jegyet vásárolni.

   Annyira lenyűgözött az a tény, hogy az egyik kedvenc sztárom áll előttem, hogy a 16 éves fejemmel azonnal felkínáltam neki, hogy vegye igénybe az én alkalmazotti kedvezményemet, amivel olcsóbban kaphatja meg a mozijegyet. Ehhez csak alá kellett volna írnia a lapomat, amivel pedig én megszerezhettem volna az aláírását.

   „Nem dolgozom itt” -mondta Keanu. Látszólag megzavarta őt az ajánlatom. Nem is erősködtem tovább, inkább normál áron adtam neki a jegyet és elfogadtam, hogy hiába találkoztunk személyesen, nem lesz tőle autogramom.

   2 perc múlva kopogtattak az iroda ajtaján, azt hittem, hogy a főnököm azt, de nem – Keanu volt.

   „Rájöttem, hogy valószínűleg csak az autogrammomat szeretted volna” – mondta. „Szóval aláírtam ezt” – és a kezembe nyomott egy papírdarabot az aláírásával. Ezután a kukába dobta a fagylaltját és bement a terembe megnézni a filmet.

   Csak sok-sok idő múlva jöttem rá, hogy ez a fickó egyáltalán nem is akart fagylalt enni, csak azért vett egyet magának a snack-bárnál, hogy a hozzá adott papírt alá tudja írni egy lökött 16 éves idióta számára."

  2. 2 Kiderült, hogy nem ez volt az egyetlen történet a közösségi médiában, ami a színész kedvességéről szólt.


  3. 3 Keanu jól kijön a gyerekekkel.


  4. 4 És a rejtvények világában is otthon van.


  5. 5 Egy ilyen esemény után még az is Keanu Reeves rajongó lesz, aki amúgy nem az.


  6. 6 A rajongónak nem sikerült az első szelfi, de Keanu gond nélkül vevő volt egy másodikra.


  7. 7 A John Wick 3 forgatása után Keanu Reeves ott maradt a helyszínen, hogy fotózkodjon a filmben szereplő srácokkal.


  8. 8 ,,Elmentünk a moziba megnézni a John Wick 3-at és ott találkoztunk ezzel a fickóval."


  9. 9 A 90-es években rajongók egy csoportja betört Keanu házába, de a színész nem hívta a rendőrséget, inkább sörözött velük egyet.


  10. 10 Keanu Reeves felállt, hogy átadja a helyét a metrón egy hölgynek.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

A Liked.hu szerkesztője vagyok, már az idők kezdete óta. Szabadidőmben Jedi lovag és Pokémester. Puszilom édesanyámat.

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.