HIRDETÉS BEZÁRÁS

Ennek a skót modellnek a testének 90%-át tetoválások borítják, és jól érzi magát a bőrében

🔥 6 hozzászólás

  A bölcs szülők mindig igyekeznek lebeszélni a gyerekeiket a hülye ötletekről, nem is feltétlen azért, mert nekik nem tetszik az adott dolog, sokkal inkább azért, mert tudják, hogy a gyermekük később bánni fogja a meggondolatlanul hozott döntéseket.

  HIRDETÉS

  Sajnos nem minden gyerek hallgat a szüleire, sőt mit több: van, akinél ez csak olaj a tűzre. Nadine Anderson éppen ilyen volt, és minden szülői intelem ellenére egyszerűen fejest ugrott az őrült ötletekbe.

  Tetovált lány

  Nadine nem is olyan régen még édesapja szeretett kislánya volt, de mára jócskán megváltoztak a dolgok. A lány felnőtt, édesapja pedig beleborzong, akárhányszor a lányára kell néznie.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Tetovált testű lány

  Nadine tény és való, hogy nem egyszerű lány, a skót modellnek ugyanis a testének 90%-át tetoválások borítják. Az egész egyetlen tetoválással kezdődött.

  A lány még egészen fiatal volt, amikor felkereste édesapját a tetoválás ötletével, ám a férfi élesen elutasította őt, és megmondta neki, hogy egy fillért sem költ ilyesmire. A lánynak tehát fel kellett találnia magát, ami sikerült is: munkát szerzett, és összespórolta a pénzt a tetoválásra. Aztán elszabadultak a dolgok.

  Tetovált lány2

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Noha a lány egyetlen tetoválással indított, mára testének 90%-át tetoválások borítják, Nadine meg sem tudja már mondani, hogy pontosan hány tetoválás található rajta összesen.

  A lány ennek ellenére semmit sem bán. Sőt, nagyon csinosnak érzi magát a bőrében. A tetoválások persze nem voltak olcsók, a lány összesen körülbelül 15 ezer fontot költött már a testét díszítő tetoválásokra, vagyis átszámítva majdnem 6 millió forintot.

  Nagyon tetovált lány

  Az apja meg van győződve róla, hogy a lány egyszerűen megőrült, és más rokonok is hasonló véleményen vannak. A tetoválások Nadine karrierjét is nagymértékben hátráltatták, hiszen kevés munkáltató vesz fel egy ennyire tetovált embert.

  A skót lány ennek ellenére nem mondott le a tetoválásokról, jelenleg modellként dolgozik, és újabb tetoválásokon, illetve piercingeken töri a fejét. Elmondása szerint addig nem hagyja abba, amíg van szabad hely a testén.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

6 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Jaja jól érzi magát a bőrében... Ezt tükrözi a feje is, tényleg "boldog"-nak tűnik.... 
  • 10,394
   20 hozzászólásElső hozzászólásÖregmotorosBeszélgetésindítóLétrejött!Első reakcióTizedik reakcióMozinéző10 hozzászólás
   itt az ideje szexelned végre...
 • 10,394
  20 hozzászólásElső hozzászólásÖregmotorosBeszélgetésindítóLétrejött!Első reakcióTizedik reakcióMozinéző10 hozzászólás
  Ez hol tetoválás? Egybefüggő fekete bőrfelület

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.