HIRDETÉS BEZÁRÁS
Érdekességek

A 17 legveszélyesebb tetoválás, aminek a jelentését sokan nem is gondolnák

  Egy tetoválás sokkal több annál, mint az önkifejezés egy testen viselt formája. Egyes embercsoportok számára ugyanis az egyébként ártatlannak tűnő motívumok különleges jelentéssel bírnak, ha pedig nem vigyázunk és meggondolatlanul magunkra tetoválunk egy ilyet, abból komoly problémáink származhatnak a későbbiekben.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most összegyűjtöttük a legtipikusabb és legveszélyesebb tetoválásokat, amikért nem csak kellemetlen konfliktusokkal, de egyes országokban akár az életünkkel vagy börtönbüntetéssel is fizethetünk.

   1. 17 Könnycsepp

    instagram

    A jobb szem alatt találtató könnycsepp tetoválás leggyakrabban azt jelenti, hogy a viselője gyilkosságot követett el vagy legalábbis megpróbálta azt elkövetni. Sokan a bal szemük alá teszik szolidaritásból, ha egy hozzájuk közel álló személy a börtönben vagy tragikus körülmények között meghal. Ez a tetoválás sok problémát okozhat, ha pusztán a szépsége miatt készül, a bűnözői világban ugyanis nagyon komoly jelentéssel bír.

   2. 16 Buddha

    instagram

    A buddhista Istenségek bármely formában történő magunkra tetoválása komoly Istenkáromlásnak számít, ezért a buddhista országokban sokszor rendőrségi ügybe keverednek az ilyen tetoválást magukon viselő turisták.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   3. 15 Yakuza

    instagram

    Japánban a yakuza-stílusú tetoválások viselése az azonos nevet viselő maffia tagjaira korlátozódik, ami a felkelő nap országának egyik legbefolyásosabb és legvéresebb bűnszervezete. Jól gondoljuk meg, hogy egy ilyen tetoválással meglátogatjuk-e az országot, mert komoly kellemetlenségeink származhatnak belőle.

   4. 14 Három levelű lóhere

    instagram

    A négylevelű lóhere tetoválása legtöbbször a szerencsére utalás jeleként történik, ha azonban egyel kevesebb számú levelet varratunk magunkra, akkor abból komoly problémáink lehetnek például Írországban, ahol ez a jelkép az egyik legnagyobb bűnszervezet védjegye. Ha a szervezet egyik tagja meglátja rajtunk a tetoválást és kiderül, hogy semmi közünk sincs a bűnözői világhoz, akkor a konfliktus szinte elkerülhetetlen.

   5. 13 Szögesdrót

    instagram

    A szervezett bűnözés világában a szögesdrót tetoválás arra utal, hogy az illető ült már börtönben. A szögesdrót minden csomója egy börtönben töltött évnek felel meg. Éppen ezért, ha egy egyébként törvénytisztelő ember dönt ilyen tetoválás mellett, az jelentősen megbonyolíthatja az életét, például ha börtönből szabadult emberekkel találkozik, akik nem veszik jó néven az ilyesmit.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   6. 12 Vicsorgó vadállat

    instagram

    A hétköznapi emberek leggyakrabban a bátorság és az erő jeleként varratnak magukra vicsorgó tigris-tetoválást, a jelentése pedig a bűnözői világban sem nagyon különbözik, ám ott úgy értelmezik, hogy az ilyen tetoválást viselő személy hajlamos az erőszakra és bármikor készen áll egy kegyetlen bűncselekmény elkövetésére. Ha rossz társasággal találkozunk, egy ilyen tetoválásból könnyen konfliktus adódhat.

   7. 11 Tetovált gyűrűk

    instagram

    A tetovált ujjgyűrű az egyik legegyszerűbb és leglátványosabb módja annak, hogy a tulajdonosa elmondhassa magáról: ült már börtönben. Minden ilyen gyűrű-szimbólum más-más jelentéssel bír.

   8. 10 Kereszt a mellkason

    wikipedia

    Oroszországba határozottan nem érdemes nagy kereszt tetoválással a mellkason utazni, ez ugyanis ott az egyik legveszélyesebb bűnbanda ismertetőjele. Mivel az orosz maffia tagjai országukon kívül is aktívan jelen vannak, ezért az ilyen tetoválásokból bármikor nem kívánt konfliktusunk lehet.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   9. 9 Pókháló

    instagram

    A pókháló szintén népszerű börtöntetoválás, ami legtöbbször a hosszú távú szabadságvesztésről vagy a kábítószer-függőségről árulkodik. A pókháló minden egyes gyűrje egy év nehéz életszakaszt jelent, ezért a korábban börtönben ült emberek meglehetősen negatívan reagálhatnak rá, ha valaki pusztán a szépség kedvéért készít magára ilyen tetoválást.

   10. 8 Ötágú korona

    instagram

    Az Egyesült Államokban az ötágú korona tetoválás az egyik legnagyobb latin bűnbanda jelképe, ami az Egyesült Államok területén is aktívan jelen van. Az amerikai hatóságok sem nézik jó szemmel, ha valaki ilyen tetoválást visel, azt pedig mondanom sem kell, hogy a bűnszervezet tagjai még inkább harapnak érte, ha valaki pusztán a szépsége miatt varrat magára ilyen tetoválást.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

24 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
   • 18,641
    10 hozzászólásBeszélgetésindítóKépfeltöltőRendszeres látogatóKommentkirályTizedik reakcióTörzsvendégBejegyzéskészítő
    Ennél szarabb beszólást sem fogok már látni ma 😂
  • Szerintem maga a tetoválás nem rosszul, deeee... Tudni kell, hogy mit tetováltatsz magadra.
 • Ez a cikk arról szól, hogy mit ne tetováltasson, aki nem akar bűnözők martaléka lenni. Nem inkább arra kéne törekedni, hogy a bűnözők ne merjenek normális embereket bántani?? 
 • A páromnak  is van az ujján tetoválás meg a csuklóján meg nekem is a csuklómin 5 ágú korona... 😁😇🤣😂
  • 18,641
   10 hozzászólásBeszélgetésindítóKépfeltöltőRendszeres látogatóKommentkirályTizedik reakcióTörzsvendégBejegyzéskészítő
   Ez a cikk pont arról szól, hogy mennyien nem tudják ezeknek a jelentését, és csak divatból tetováltatják oda 🤷‍♀️
 • 17,998
  Rendszeres látogatóTörzsvendégBeszélgetésindítóKommentkirály10 hozzászólásBejegyzéskészítő
  A tetovávás egy bizonyos szinten elfogadható, de vigyázni kell, mert ha megunjuk, akkor életünk végéig rajtunk  lesz. Kész pont.
 • Valahogy az jön le a cikkből, hogy a bűnözők világszerte mást sem csinálnak, mint a járókelő turisták tetoválásait fürkészik. Ezen járókelő turisták meg tökpucéron mászkálnak, hiszen minden egyes testrészükön lévő tetoválás tisztán látszik az utcán is.
 • Csak úgy halkan megsúgom, ha bűnözők közé kerülsz, tetkó nélkül is bőven lehetsz bajban. Téged Proliellenes proli meg tetkó nélkül is partiba vágnának egyem a kis nyárspolgár lelkedet.
 • Mind ugyanazt jelenti? Haggyuk már idióta aki ezt leírta. 😂🤣😂🤣
 • Nem szeretem. Ha valakin látom, arra gondolok, azzal akar feltűnni. Valami pszihés deformációt érzek mögötte és főleg azoknál, ahol durván teletetováltatják magukat. Egy-egy kis apróság még elmegy
 • Marha jól szórakoztam...Ha ilyen tetoválással magadon bűnözük közé keveredsz... :DMondom, mi van!Ha tetoválás nélkül bűnözők közé keveredsz... ;-)
 • ez mekkora f***ság,a cikk szerint akkor tök mindegy milyen tetoválásod van,mert az mind bűnőzői mívoltra utal....újabb idióta cikk arról mennyire egy kalap alá veszik a tetovált embereket...
  • Nem, ha az Oroszlánkirályból Szimbát varratod magadra, az senkinek nem baj. De komolyan melyik bűnszervezet akarna védjegynek Disney figurát?
   • kivéve, ha vicsorog, mert akkor az már egy vicsorgó oroszlán, amitől egy erőszakos cselekedetekre kész bűnözővé válsz, és jól taccsra vág a maffia, hát nem tanultatok a cikkből?! :D
 • Ekkora egy idióta cikket.Ha bármilyen tetoválást csináltatok az biztos valami bűnszervezethez kapcsolódik, nem? Szinte fáj ez a felfogás.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.