A 17 legveszélyesebb tetoválás, aminek a jelentését sokan nem is gondolnák

Egy tetoválás sokkal több annál, mint az önkifejezés egy testen viselt formája. Egyes embercsoportok számára ugyanis az egyébként ártatlannak tűnő motívumok különleges jelentéssel bírnak, ha pedig nem vigyázunk és meggondolatlanul magunkra tetoválunk egy ilyet, abból komoly problémáink származhatnak a későbbiekben. Cikkünkben most összegyűjtöttük a legtipikusabb és legveszélyesebb tetoválásokat, amikért nem csak kellemetlen konfliktusokkal, de egyes országokban akár az életünkkel vagy börtönbüntetéssel is fizethetünk.


 1. 1 Könnycsepp


  A jobb szem alatt találtató könnycsepp tetoválás leggyakrabban azt jelenti, hogy a viselője gyilkosságot követett el vagy legalábbis megpróbálta azt elkövetni. Sokan a bal szemük alá teszik szolidaritásból, ha egy hozzájuk közel álló személy a börtönben vagy tragikus körülmények között meghal. Ez a tetoválás sok problémát okozhat, ha pusztán a szépsége miatt készül, a bűnözői világban ugyanis nagyon komoly jelentéssel bír.

 2. 2 Buddha


  A buddhista Istenségek bármely formában történő magunkra tetoválása komoly Istenkáromlásnak számít, ezért a buddhista országokban sokszor rendőrségi ügybe keverednek az ilyen tetoválást magukon viselő turisták.

 3. 3 Yakuza


  Japánban a yakuza-stílusú tetoválások viselése az azonos nevet viselő maffia tagjaira korlátozódik, ami a felkelő nap országának egyik legbefolyásosabb és legvéresebb bűnszervezete. Jól gondoljuk meg, hogy egy ilyen tetoválással meglátogatjuk-e az országot, mert komoly kellemetlenségeink származhatnak belőle.

 4. 4 Három levelű lóhere


  A négylevelű lóhere tetoválása legtöbbször a szerencsére utalás jeleként történik, ha azonban egyel kevesebb számú levelet varratunk magunkra, akkor abból komoly problémáink lehetnek például Írországban, ahol ez a jelkép az egyik legnagyobb bűnszervezet védjegye. Ha a szervezet egyik tagja meglátja rajtunk a tetoválást és kiderül, hogy semmi közünk sincs a bűnözői világhoz, akkor a konfliktus szinte elkerülhetetlen.

 5. 5 Szögesdrót


  A szervezett bűnözés világában a szögesdrót tetoválás arra utal, hogy az illető ült már börtönben. A szögesdrót minden csomója egy börtönben töltött évnek felel meg. Éppen ezért, ha egy egyébként törvénytisztelő ember dönt ilyen tetoválás mellett, az jelentősen megbonyolíthatja az életét, például ha börtönből szabadult emberekkel találkozik, akik nem veszik jó néven az ilyesmit.

 6. 6 Vicsorgó vadállat


  A hétköznapi emberek leggyakrabban a bátorság és az erő jeleként varratnak magukra vicsorgó tigris-tetoválást, a jelentése pedig a bűnözői világban sem nagyon különbözik, ám ott úgy értelmezik, hogy az ilyen tetoválást viselő személy hajlamos az erőszakra és bármikor készen áll egy kegyetlen bűncselekmény elkövetésére. Ha rossz társasággal találkozunk, egy ilyen tetoválásból könnyen konfliktus adódhat.

 7. 7 Tetovált gyűrűk


  A tetovált ujjgyűrű az egyik legegyszerűbb és leglátványosabb módja annak, hogy a tulajdonosa elmondhassa magáról: ült már börtönben. Minden ilyen gyűrű-szimbólum más-más jelentéssel bír.

 8. 8 Kereszt a mellkason


  Oroszországba határozottan nem érdemes nagy kereszt tetoválással a mellkason utazni, ez ugyanis ott az egyik legveszélyesebb bűnbanda ismertetőjele. Mivel az orosz maffia tagjai országukon kívül is aktívan jelen vannak, ezért az ilyen tetoválásokból bármikor nem kívánt konfliktusunk lehet.

 9. 9 Pókháló


  A pókháló szintén népszerű börtöntetoválás, ami legtöbbször a hosszú távú szabadságvesztésről vagy a kábítószer-függőségről árulkodik. A pókháló minden egyes gyűrje egy év nehéz életszakaszt jelent, ezért a korábban börtönben ült emberek meglehetősen negatívan reagálhatnak rá, ha valaki pusztán a szépség kedvéért készít magára ilyen tetoválást.

 10. 10 Ötágú korona


  Az Egyesült Államokban az ötágú korona tetoválás az egyik legnagyobb latin bűnbanda jelképe, ami az Egyesült Államok területén is aktívan jelen van. Az amerikai hatóságok sem nézik jó szemmel, ha valaki ilyen tetoválást visel, azt pedig mondanom sem kell, hogy a bűnszervezet tagjai még inkább harapnak érte, ha valaki pusztán a szépsége miatt varrat magára ilyen tetoválást.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
17
20 hozzászólás, 17 pont

Szólj hozzá!

20 comments

Tipp: a bejelentkezett felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Ez a cikk arról szól, hogy mit ne tetováltasson, aki nem akar bűnözők martaléka lenni. Nem inkább arra kéne törekedni, hogy a bűnözők ne merjenek normális embereket bántani?? 
 • A páromnak  is van az ujján tetoválás meg a csuklóján meg nekem is a csuklómin 5 ágú korona... 😁😇🤣😂
 • 17,303
  Rendszeres látogató: 20x jelentkezett be a Liked.hu-n.
  Törzsvendég: rendszeresen látogatja a Liked.hu-t.
  Beszélgetésindító: hozzászólásaival érdekes beszélgetéseket generál.
  A tetovávás egy bizonyos szinten elfogadható, de vigyázni kell, mert ha megunjuk, akkor életünk végéig rajtunk  lesz. Kész pont.
 • Valahogy az jön le a cikkből, hogy a bűnözők világszerte mást sem csinálnak, mint a járókelő turisták tetoválásait fürkészik. Ezen járókelő turisták meg tökpucéron mászkálnak, hiszen minden egyes testrészükön lévő tetoválás tisztán látszik az utcán is.
 • Ekkora egy idióta cikket.Ha bármilyen tetoválást csináltatok az biztos valami bűnszervezethez kapcsolódik, nem? Szinte fáj ez a felfogás.
 • Csak úgy halkan megsúgom, ha bűnözők közé kerülsz, tetkó nélkül is bőven lehetsz bajban. Téged Proliellenes proli meg tetkó nélkül is partiba vágnának egyem a kis nyárspolgár lelkedet.
 • Marha jól szórakoztam...Ha ilyen tetoválással magadon bűnözük közé keveredsz... :DMondom, mi van!Ha tetoválás nélkül bűnözők közé keveredsz... ;-)
 • ez mekkora f***ság,a cikk szerint akkor tök mindegy milyen tetoválásod van,mert az mind bűnőzői mívoltra utal....újabb idióta cikk arról mennyire egy kalap alá veszik a tetovált embereket...
  • Nem, ha az Oroszlánkirályból Szimbát varratod magadra, az senkinek nem baj. De komolyan melyik bűnszervezet akarna védjegynek Disney figurát?
   • kivéve, ha vicsorog, mert akkor az már egy vicsorgó oroszlán, amitől egy erőszakos cselekedetekre kész bűnözővé válsz, és jól taccsra vág a maffia, hát nem tanultatok a cikkből?! :D
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!