HIRDETÉS BEZÁRÁS
DivatSztárok és celebek

11 példa arra, hogyan tudja egy smink megszépíteni a nők arcát, vagy épp ellenkezőleg, tönkretenni azt

A hírességek megjelenése sem volt mindig tökéletes.

  A hírességek stylistokból, sminkesekből és fodrászokból álló csapatai mindig gondosan alakítják ki a megjelenésüket, mielőtt a vörös szőnyegre lépnének. Néha azonban még ezzel a csapatmunkával sem mindig meggyőző az eredmény. Azonban az ilyen kellemetlen helyzetekből, mint például amilyen egy rossz smink egy fontos eseményen, sok híresség pozitív élményt szerez, hiszen most már pontosan tudja, hogy mi az, amit nagyon kell kerülni.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál úgy döntöttünk, hogy megmutatunk néhány olyan híres nőt, akik először nagyon rosszul választottak maguknak sminket, de tanulva a hibáikból, végül lenyűgöző megjelenést varázsoltak maguknak.

  11 Ariana Grande

  Hírességek sminkjei 020

  Miközben az American Music Awards 2015-re sminkelte magát, Ariana Grande nem vette figyelembe, hogy a kamerák fényes vakuja előtt fog állni. Ezért az alapozó, amely természetesnek tűnt normál megvilágítás mellett, a kamerák kereszttüzében az énekesnő arcának túlságosan csillogó hatást adott. Az énekesnő sminkesei sokat tanultak ebből, és azóta matt krémet használnak, amely ugyanolyan árnyalatú, mint a nyaka és a vállai.

  10 Kelly Osbourne

  Hírességek sminkjei 019

  A bulvárlapok gyakran Kelly Osbourne-t hozzák fel a sikeres átalakulás példájaként. Az énekesnő nemcsak lefogyott, hanem a sminkelést is teljesen más irányból közelítette meg. Még élő adásokat is sugároz erről a témáról az Instagram fiókján. Ma már Kelly sminkeszközei nem tartalmaznak helytelen színű alapozót vagy extravagáns árnyalatú rúzst. A természetes színt részesíti előnyben mind a bőrén, mind az ajkain.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  9 Angelina Jolie

  Hírességek sminkjei 018

  Angelina Jolie arca szó szerint felragyogott a The Normal Heart című film bemutatóján. Ennek oka a visszaverődő púder volt, amely nagyon fényesnek tűnt a fényképezőgépek vakujai alatt. Az színésznő látszólag tanult ebből a leckéből, mert többé nem került ilyen kínos helyzetbe. Ma már a fotói rendszeresen az első helyen szerepelnek a legjobban sikerült vörös szőnyeges képek között.

  8 Uma Thurman

  Hírességek sminkjei 017

  Uma Thurman kísérletező sminkje arra késztette a rajongókat és az újságírókat, hogy azt gondolják, hogy az színésznő plasztikai sebészhez fordult. De valójában az ok sokkal egyszerűbb: a sminkes eltért a díva megszokott képétől, és nem a szemére koncentrált, hanem inkább az ajkaira helyezte a hangsúlyt. Ezután a balul sikerült kaland után a színésznő visszatért a régi sminkelési szabályaihoz: füstös szemhéjfesték és természetes árnyalatú ajakszín.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  7 Jessie J

  Hírességek sminkjei 016

  Jessie J halványlila ajkakkal érkezett a Brit Awards 2014-re. Azonban nem is annyira a vitatott színű rúzs volt az, ami miatt a stylistok beszéltek róla, hanem az, hogy mennyire összeolvadt a bőrével. Emiatt az ajkai elvesztették a kontúrjukat. Hogy ezt elkerüld, a szakértők azt javasolják, hogy először ceruzával rajzold meg az ajkaidat, majd rúzzsal vidd fel rájuk a tökéletes árnyalatot.

  6 January Jones

  Hírességek sminkjei 015

  Az amerikai színésznő és modell January Jones is megbukott a kísérletező sminkjével. A Met Gála vörös szőnyegén olyan fáradt arccal jelent meg, ahogy azt a bulvárlapok is megjegyezték. Ez a túl világos szemöldöknek és sápadt bőrnek volt köszönhető. A stylistok szerint a klasszikus macskaszem smink azóta sokkal jobban áll neki.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.