Egykoron emberek milliói rajongtak ezekért a hírességekért, de azóta sok minden változott

A legtöbb ember hol jól, hol rosszul öltözködik, függően attól, hogy épp milyen passzban van, vagy milyen lábbal kelt ki az ágyból. A hírességek azonban nem engedhetnek meg ilyesmit maguknak, nekik mindig 100%-os formában kell lenniük, akkor is, ha csak a sarki kisboltba ugranak ki, és akkor is, ha épp egy vörösszőnyegen vonulnak végig valamilyen méregdrága ruhában. Egy idő után persze az ő szépségük is megfakul.


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál most olyan sztárokat gyűjtöttük össze, akik szépségéért rajongók milliói voltak megveszve egykoron, de a rossz szokások, a sikertelen plasztikai műtétek vagy önmaguk elhanyagolása miatt aztán minden megváltozott.

 1. 1 A híres divattervező húga, Donatella Versace.

  9 9

 2. 2 Mickey Rourke kinézetéért nagy kár.

  10 7

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 Az utóbbi idők egyik legnépszerűbb énekese, Mariah Carey.

  11 6 1

 4. 4 Emlékszel még Kathleen Turner filmjeire?

  12 5

 5. 5 Vince Vaughn-nak is helye van a listán, bár mivel idős korában lett befutott színész, ezért kevesen emlékeznek rá, hogyan is nézett ki fiatalon.

  13 3

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 Matthew Perry a hat "Jóbarát" egyike.

  14 2

 7. 7 Az 55 éves szupermodell, Linda Evangelista.

  15 2

 8. 8 A történelem egyik legnagyobb színésze, Jack Nicholson.

  16

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 9. 9 Lindsay Lohan ma ismert kinézetéhez hosszú leépülés vezetett.

  17 1

 10. 10 Emlékeztek Jessica Simpson-ra?

  18 1

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
20
16 hozzászólás, 20 pont

Szólj hozzá!

16 comments

Tipp: a bejelentkezett felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Nem értem, hogy mi a baj ezekkel a fotókkal. Akármilyen hihetetlen is, mindannyian öregszünk. Több képet is láttam, ahol nekem a jelenlegi állapot jobban tetszett, mint a régi. Attól, hogy valaki híres, még ugyan úgy emberből van... Szerintem.... 
 • Vince Vaughn nem idős!!! Könyörgöm még csak 51!!! Egy 80 éves ember idős Ő nem. Odafigyelhetnének a fogalmazásra.
 • Ja, Mickey Rourke kinézetéért tényleg nagy kár... nem is értem, miért nem rögzítette az arcát 30 évesen, hogy ma is úgy nézzen ki. Hogy is mer közel 70 évesen közel 70 évesnek kinézni? Ja, Jack Nicholson meg 83 idén. Tényleg nem értem ezeket a színészeket, hogy képzelik, hogy megöregszenek, mint mindenki más...
  • Azzal tisztában vagy ugye hogy Rourke szétbotoxozta az arcát és való igaz mostanra vállalhatóbb már de ez az arc nem így nézne ki ha nincs a botox...
   • Azért írtam, hogy közel 70 évesen közel 70 évesnek látszik. Nem tudjuk, hogy nézne ki botox nélkül, de kb. 1000%, hogy akkor sem lenne daliás 30-as.
 • Nem értem, hol itt a "gond". A hírességek is idősödnek, senki nem marad örökre pl 20 vagy 30 éves. Ők is emberek! Engedjük már meg, hogy annyinak látszanak, amennyik.... Oké, értem én, hogy vannak sztárok, akik rommá botoxoltatják, meg műttetik magukat, de az meg legyen az ő dolguk.
 • Az egyik kedvencem az volt, amikor Schwarzenegger-ről jelent meg valamelyik oldalon egy képpár, egy huszonéves és egy friss fotójával, "szörnyű, mennyire elengedte magát" felirattal - ja, a közben eltelt 50 év meg smafu.
 • "Az utóbbi idők egyik legnépszerűbb énekese, Mariah Carey." Hát ő kb. 20 éve tartozott a legnépszerűbbek közé... "Vince Vaughn-nak is helye van a listán, bár mivel idős korában lett befutott színész, ezért kevesen emlékeznek rá, hogyan is nézett ki fiatalon." Szó sincs róla, hogy idős korában futott volna be, még most sem idős. 51 éves - épp ma van a születésnapja - és pl. a Szakíts, ha bírszban már híres volt, akkor volt 36 éves, baromi idős tényleg.... By the way - mindenki megöregszik egyszer, aki megéri, még te is kedves cikkíró.
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!