HIRDETÉS BEZÁRÁS

Egykoron emberek milliói rajongtak ezekért a hírességekért, de azóta sok minden változott

🔥 16 hozzászólás

  A legtöbb ember hol jól, hol rosszul öltözködik, függően attól, hogy épp milyen passzban van, vagy milyen lábbal kelt ki az ágyból. A hírességek azonban nem engedhetnek meg ilyesmit maguknak, nekik mindig 100%-os formában kell lenniük, akkor is, ha csak a sarki kisboltba ugranak ki, és akkor is, ha épp egy vörösszőnyegen vonulnak végig valamilyen méregdrága ruhában. Egy idő után persze az ő szépségük is megfakul.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most olyan sztárokat gyűjtöttük össze, akik szépségéért rajongók milliói voltak megveszve egykoron, de a rossz szokások, a sikertelen plasztikai műtétek vagy önmaguk elhanyagolása miatt aztán minden megváltozott.

  1. 1 A híres divattervező húga, Donatella Versace.

   9 9

  2. 2 Mickey Rourke kinézetéért nagy kár.

   10 7

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Az utóbbi idők egyik legnépszerűbb énekese, Mariah Carey.

   11 6 1

  4. 4 Emlékszel még Kathleen Turner filmjeire?

   12 5

  5. 5 Vince Vaughn-nak is helye van a listán, bár mivel idős korában lett befutott színész, ezért kevesen emlékeznek rá, hogyan is nézett ki fiatalon.

   13 3

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Matthew Perry a hat "Jóbarát" egyike.

   14 2

  7. 7 Az 55 éves szupermodell, Linda Evangelista.

   15 2

  8. 8 A történelem egyik legnagyobb színésze, Jack Nicholson.

   16

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 Lindsay Lohan ma ismert kinézetéhez hosszú leépülés vezetett.

   17 1

  10. 10 Emlékeztek Jessica Simpson-ra?

   18 1

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

16 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Nem értem, hogy mi a baj ezekkel a fotókkal. Akármilyen hihetetlen is, mindannyian öregszünk. Több képet is láttam, ahol nekem a jelenlegi állapot jobban tetszett, mint a régi. Attól, hogy valaki híres, még ugyan úgy emberből van... Szerintem.... 
 • Vince Vaughn nem idős!!! Könyörgöm még csak 51!!! Egy 80 éves ember idős Ő nem. Odafigyelhetnének a fogalmazásra.
 • Az egyik kedvencem az volt, amikor Schwarzenegger-ről jelent meg valamelyik oldalon egy képpár, egy huszonéves és egy friss fotójával, "szörnyű, mennyire elengedte magát" felirattal - ja, a közben eltelt 50 év meg smafu.
 • 10,394
  20 hozzászólásElső hozzászólásÖregmotorosBeszélgetésindítóLétrejött!Első reakcióTizedik reakcióMozinéző10 hozzászólás
  "Az utóbbi idők egyik legnépszerűbb énekese, Mariah Carey." Hát ő kb. 20 éve tartozott a legnépszerűbbek közé... "Vince Vaughn-nak is helye van a listán, bár mivel idős korában lett befutott színész, ezért kevesen emlékeznek rá, hogyan is nézett ki fiatalon." Szó sincs róla, hogy idős korában futott volna be, még most sem idős. 51 éves - épp ma van a születésnapja - és pl. a Szakíts, ha bírszban már híres volt, akkor volt 36 éves, baromi idős tényleg.... By the way - mindenki megöregszik egyszer, aki megéri, még te is kedves cikkíró.
 • Ja, Mickey Rourke kinézetéért tényleg nagy kár... nem is értem, miért nem rögzítette az arcát 30 évesen, hogy ma is úgy nézzen ki. Hogy is mer közel 70 évesen közel 70 évesnek kinézni? Ja, Jack Nicholson meg 83 idén. Tényleg nem értem ezeket a színészeket, hogy képzelik, hogy megöregszenek, mint mindenki más...
  • Azzal tisztában vagy ugye hogy Rourke szétbotoxozta az arcát és való igaz mostanra vállalhatóbb már de ez az arc nem így nézne ki ha nincs a botox...
   • Azért írtam, hogy közel 70 évesen közel 70 évesnek látszik. Nem tudjuk, hogy nézne ki botox nélkül, de kb. 1000%, hogy akkor sem lenne daliás 30-as.
 • Nem értem, hol itt a "gond". A hírességek is idősödnek, senki nem marad örökre pl 20 vagy 30 éves. Ők is emberek! Engedjük már meg, hogy annyinak látszanak, amennyik.... Oké, értem én, hogy vannak sztárok, akik rommá botoxoltatják, meg műttetik magukat, de az meg legyen az ő dolguk.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.