HIRDETÉS BEZÁRÁS

Emberek, akik a saját mérhetetlen hülyeségük miatt veszítették el az állásukat

Egyik munkahelyen sem tolerálnak mindent.

  Gondolkoztál már azon, hogy mi lenne a legrosszabb, amit a munkahelyeden elkövethetsz? Mindenkivel történnek apróbb hibák, mint mondjuk egy elszámolt visszajáró vagy elfelejtett telefon, de ez még bocsánatos bűn.

  HIRDETÉS

  Vannak azonban olyan emberek, akik unalomból vagy a poén kedvéért akkora hülyeséget csináltak munka közben, hogy olcsón megúszták azzal, hogy csak kirúgták őket. A most következő emberek éppen ilyenek.

  10. Burger King saláta taposás:

  Kirugott alkalmazottak 010

  Ha az interneten akarsz megosztani valamit, amivel bajba kerülhetsz, akkor legalább ne ott tedd, ahol a legprofibb internetezők tanyáznak. Egy névtelen felhasználó azonban 4chan fórumra töltött fel egy fotót, amin koszos cipővel áll két salátás tálban. A bejegyzésben azt írta, hogy ő egy gyorséttermi alkalmazott, és a következő szöveggel fűszerezte a képet: „Ezt a salátát eszitek a Burger Kingben”. A 4chan fórumozói nem igazán díjazták a gusztustalan tréfát, és hamarosan fény derült a tettes kilétére.

  A kép EXIF adataiból kiderült, hogy a fotót egy ohioi Mayfield Heights-i Burger Kingben készítették. A netezők elkezdték bombázni a helyi újságokat és a franchise menedzsereit a bejegyzéssel. A botrányos étterem menedzsere szomorúan konstatálta: „Igen, tudunk róla, már el is bocsátottuk.” A vicceskedőnek mennie kellett, de a történet még sokáig keringett az interneten, és rengeteg mém ihletője lett.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  9. Domino’s pizzás botrány:

  Kirugott alkalmazottak 009

  Képzeld el, hogy pizzát rendelsz, és kiderül, hogy valaki belefújta az orrát… Vagy mi a helyzet az orrlyukakba dugott sajttal? Nos, két Domino’s alkalmazott pont emiatt a gusztustalan „tréfa” miatt vesztette el az állását. 2009-ben Észak-Karolinában két pizzériás srácot bűncselekménnyel vádoltak meg. A bizonyíték egy videó volt, amit ők maguk készítettek, miközben gusztustalan dolgokat műveltek a pizzákkal: ráfingottak a szalámira, rátüsszentettek és belefújták az orrukat az ételbe, sőt, a sajtot is az orrukba dugták – mindezt annak tudatában, hogy valaki utána meg fogja enni!

  A pizzériás duót azonnal kirúgták, sőt, letartóztatták őket, és 7500 dolláros óvadékot kellett fizetniük. A Domino’s pert indított a két „humorista” ellen, és nyilvánosan elnézést kértek a történtekért, hangsúlyozva, hogy a két alkalmazott tettei nem tükrözik a 125.000 becsületes munkatársuk munkáját a világon. A botrányos pizzás duó végül börtönbüntetést, közmunkát és jókora bírósági költséget kapott a nyakába. Reméljük, hogy a történetük elrettentő példa lesz azok számára, akiknek hasonló kunsztok járnak a fejükben.

  8. A légiutas-kísérő, aki lelépett:

  Kirugott alkalmazottak 008

  Ismered az „Utolsó csepp a pohárban” kifejezést? Nos, ez tökéletesen leírja Steven Slater, a JetBlue légitársaság légiutas-kísérőjének történetét, aki nem bírta tovább, és látványosan bemutatott a karrierjének! 2010-ben egy gyönyörű napon Pittsburghből New Yorkba tartott egy repülőgépen, amikor egy utas a táskájával fejbe vágta a stewardot, és nem kért bocsánatot érte. Ez volt az utolsó csepp a fáradt légiutaskísérő számára. A hangosbemondón keresztül mindennek lehordta az utast, majd elővett pár doboz sört, és a vészcsúszdán keresztül lecsúszva távozott a gépből. Steven pontosan tudta, hogy ezzel nem csak a repülőgépből, de a cégnél betöltött pozíciójából is távozik.

  Kirúgás ide vagy oda, az internetes felhasználók hősként ünnepelték, sokan bevallották, hogy ők is szeretnék ilyen menő módon otthagyni a munkahelyüket! Szerencsére vagy sajnos, nem mindenkinek van bátorsága ehhez. De Stevennek nem sikerült elmenekülnie a rideg valóság elől, letartóztatták és bűncselekménnyel vádolták. A légiutas-kísérőnek végül nem kellett börtönbe mennie, de egy éves pszichológiai tanácsadási programon kellett részt vennie.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  7. Fej vagy írás?

  Kirugott alkalmazottak 007

  Képzeld el, hogy letartóztatnak egy érme miatt! 2018-ban két roswell-i rendőr elvesztette az állását, mert egy mobilalkalmazás segítségével, „érmét feldobva” döntöttek a szabálysértők letartóztatásáról vagy elengedéséről. Először csak „szabadságra” küldték őket, de néhány hét múlva elbocsátották az állásukból. Akkor buktak le, amikor egy gondatlan vezetésről szóló bejelentésre reagáltak. Megállították a vétkest, aki azzal magyarázta a gyorshajtást, hogy siet a munkába. A rendőrök először a sebességtúllépés és a nedves úton történő veszélyes vezetés miatt figyelmeztették a sofőrt. A rendőrök radarja azonban nem működött, így „szemre” becsülték meg a sebességtúllépés mértékét.

  A videofelvételen hallható, ahogy a rendőrök az „A – fej, H – írás” szavakkal használják az érmefeldobó alkalmazást, ahol az A nyilvánvalóan a letartóztatást, a H pedig a szabadon bocsátást jelenti. Írás lett az eredmény, de az autóst mégis letartóztatták. A videó kiszivárgott az internetre, és a következményekre nem kellett sokáig várni. Lori Henry, Roswell rendőrfőnöke elismerte, hogy a rendőrök viselkedése szakszerűtlen és méltatlan volt.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.