HIRDETÉS BEZÁRÁS

20 vicces alkalom, amikor az emberek rájöttek, hogy hülyékkel vannak körülvéve

🔥 10 hozzászólás

  Valószínűleg mindannyiunkkal történt már olyan, hogy csak a fejünket fogtuk a mérhetetlen hülyeségtől, amit a minket körülvevő emberek teljesen komolyan mondtak. Igaz, ami igaz, néha mi is mondunk vagy csinálunk egy-egy hülyeséget, de magunkon kevésbé vesszük észre az ilyesmit, más emberekkel viszont mindig rendkívül emlékezetes marad.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 20+ olyan történetet gyűjtöttünk össze, amikor az emberek számára nyilvánossá vált, hogy egy idiótával van dolguk. Mi tagadás, néha saját maguk voltak ezek az idióták…😂

  • Egy nő vásárolt tőlünk laptopot, majd üzenetet küldött: „Jó estét. Az Önöknél vásárolt laptop nem működik. Elvittem szervizbe, ahol azt mondták, hogy javításra szorul. Ez mélységesen felháborít, mivel egy laptop nem egy 5 eurós dolog, illene hibátlanul összerakni, nem?” Nos, ezzel semmi baj sem lett volna, ha a nő nem 2 évvel ezelőtt vette volna nálunk a laptopot.
  • 6. osztályban tanítok. Az egyik nap egy szülő jött be hozzám, a gyermeke matematika házi feladata miatt, és megkérdezte: „Milyen számot rejt az „X”? Csak mert olyan, mintha minden feladatban változna!”.
  • A családunkkal erdei túrára mentünk, hogy egy kicsit kikapcsolódjunk. Az 5 éves öcsém unta magát, hisztizni kezdett, hogy haza akar menni. Ekkor anyánk a távolba mutatott, majd így szólt:
   – „Nézd, ott a jeti!”
   Viccből mondta, de az öcsém sírni kezdett, majd az ellenkező irányba futni. Apánk követte őt, röviddel utána anyám is. Én pedig ott maradtam egyedül.

  Mobilos fizetés fail

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  • Ma reggel a fiam azt mondta, hogy fáj a füle, szóval megkérdeztem:
   „Belül vagy kívül?”
   Kiment az erkélyre, majd visszajött, és azt mondta:
   Itt is, ott is.
  • Informatikai területen dolgozom. Az egyik kollégám a múlt héten panaszkodott, hogy milyen halk az új hangszórója. Kiderült, hogy nincs is bedugva a hangszóró, és a hang csak az asztal alatti gépházból jött.

  BigBen belseje

  • Munkából hazafelé 3 lánnyal találkoztam. Mosolyogtam, mutogattak rám. Nagyon jó érzés volt. Még a boltba is követtek, én pedig ott vettem észre a kabátom vállán végigfolyt madárürüléket. Kiderült, hogy csak azt mutogatták nekem.
  • Amikor reggel elindultam otthonról, kikészítettem egy zacskó még nedves sportruhát, amit a munkahelyemen akartam megszárítani, és egy zacskó szemetet, amit a kocsimhoz menet akartam kidobni. Tippeljetek, ki jött ma a munkahelyére, egy zacskó szeméttel, és dobta ki a kukába a kedvenc sportruháját?

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

  minecraft tetoválás
  ,,Minecraft tetoválást készíttettem. Anya nem volt boldog.”
  • Taxis vagyok. Az utasnak 8 ezret kellett volna fizetnie, 10-est adott, de nem volt nálam váltópénz, szóval közöltem vele, hogy nem tudok visszaadni. Azt mondta, hogy nem baj, ad még egy 5 ezrest, majd megkérdezte, hogy most már tudok-e visszaadni. Visszaadtam az 5-öst, majd megköszönte, és kiszállt.
  • Régebben egy vegetáriánus kisboltom volt, ahol egyszer bejött egy tinédzser, és megkérdezte, hogy van-e nálunk csirke. Mondtam, hogy nincs, ez egy vegetáriánus bolt, majd a lány elkezdte kifejteni, hogy a csirke nem hús, hanem madár. Mondta ezt arra alapozva, hogy a „hús” és a „baromfi” általában külön hűtőkből kapható a boltokban.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  Iskolai wc fail
  ,,Az iskolánk WC-jében az ajtó külső oldalán van a retesz.”
  • Az egyik barátom úgy gondolta, hogy a kacsa és a gácsér két külön állat. Folyamatosan azon töprengett, hogy vajon miért lógnak mindig együtt.
  • Piacon dolgozom. Ma odajött hozzám egy nő, és így szólt:
   – Mézet szeretnék.
   – Milyet?
   Úgy nézett rám, mint egy idiótára, majd így szólt:
   – Méhből.
  • Az igazgatótanácsunk egyik tagja 20 percig próbált becsatlakozni az élő online konferenciája, de senki sem látta a képét, míg rá nem jött egy vicces dologra: ehhez szüksége lenne egy webkamerára.

  Hidegvízben fürdött barát

  • Ma láttam, ahogy az ügyfelek panaszkodtak a tetkósnak, hogy a tetoválásuk hátrafelé elnyújtott, a művész pedig elmagyarázta nekik, hogy a tetoválás teljesen rendben van, ezt az optikai illúziót csak a tükör reflexiója okozza.
  • A barátom azt hitte, hogy azt hívják előjátéknak, amikor nyilvános helyen csináljuk.
  • Apám növényvédő-szer kutató. Nemrég panaszkodott:
   „Kiraktam a madáretetőket és a madárfürdetőket az udvarra, de mégsem jön hozzánk soha egyetlen madár sem. Fogadok, hogy növényvédő szerrel permetezik a szomszédos mezőt!!”
   Mondja ezt egy olyan ember, akinek az udvarán 6 macska él.
  • A barátomékat zavarta a felettük lakó szomszédok lakásfelújítása, ezért úgy döntöttek, hogy egy kicsit megviccelik a fiatal párt: egy cetlire a „Gábor, terhes lettem!” feliratot írták, majd kiragasztották az ajtóra. A feleség sikoltozása most rosszabb, mint egy fúró.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

10 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Öööö...attól hülye valaki, hogy elvárná, 2 év után még működjön egy nyomorult laptop? Némelyiknek az árából már autót lehetne venni!
  • Teljesen igazad van. Egy jó laptopnak még 10 év után is működnie kéne. 
   • 10,394
    20 hozzászólásElső hozzászólásÖregmotorosBeszélgetésindítóLétrejött!Első reakcióTizedik reakcióMozinéző10 hozzászólás
    Az én laptopom 10+-os, és tökéletesen működik! 2 év alatt még a fujitsu-siemensem sem krepált be!
  • Amelyik árából már autót lehet venni, az nem krepál be két év után.Emellett az nagyban függ a használattól...Például marhára nem mindegy, hogy orrba-szájba töltőn van, mert desktopként használja, de annyi esze nincs, hogy ha feltöltött, lehúzza a hálózatról és hagyja lemerülni. Az se mindegy, hányszor folyatta bele a zsírszegény joghurtot, mennyire hajtotta szét, használt-e a hűtőt, mennyire hajibálta a laptoptáskát a tömegközlekedésen, stb...De leginkább azért hülye, mert "egy laptop nem egy 5 eurós dolog, illene hibátlanul összerakni, nem?" A laptop hibátlanul lett összerakva, az, hogy 2 év után javításra szorul, több okból kifolyólag is történhet, de egyáltalán nem ritka jelenség, ráadásul eleve a logikai menet egy vicc... Az autók, a hajók, a házak mégdrágábbak - ha a nő által elvárt megbízhatóság egyenesen arányos az értéknövekedéssel, akkor pl egy családi ház azt is túl kéne élje, ha a központi csillagunk felrobban és leviszi a bolygót a csába...
 • Nem írta, hogy a fia hány éves, vagyis ez akár egy 3 éves aranyköpése is lehet, nem feltétlenül "emberi hülyeség".
  • Van gyereked?Elárulok egy titkot.A gyerekek hülyék! A szülők (és nyilván az oktatás) dolga, hogy ez pozitív irányba mozduljon el az évek előrehaladtával - de sajnos irtó sokan elhasalnak ezen a kihíváson...
 • Ó, csirkék... régen volt egy tősgyökeres városi osztálytársnőm, aki hülyének nézett, amikor közöltem vele, hogy a tojást a tyúk tojja. Ő meg volt róla győződve, hogy a tojásgyárban készítik.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.