HIRDETÉS BEZÁRÁS

15 alkalom, amikor az embereknek nagy szerencséjük volt

Centimétereken múlott minden.

  A sors néha furcsa játékokat űz velünk. Előfordul, hogy hajszálon múlik a tragédia, és csak a szerencsén múlik, hogy végül megússzuk egy karcolás nélkül. Ebben a cikkben 15 hihetetlen történetet mutatunk be, amik bizonyítják, hogy a szerencse néha a legváratlanabb pillanatokban szegődhet mellénk.

  HIRDETÉS

  Ezek a történetek emlékeztetnek minket rá, hogy mennyire értékes az élet, és hogy sosem szabad elfelejtenünk hálásnak lenni a szerencsés pillanatokért. Legyünk óvatosak, és vigyázzunk magunkra és a szeretteinkre, de ne felejtsük el, hogy néha a szerencse is besegíthet, hogy elkerüljük a tragédiát.

  1. „Az első világháború idején ezek az érmék megállítottak egy golyót, és ezzel megmentették a dédapám életét” – osztotta meg egy internetes felhasználó a fényképet.

  Hihetetlen szerencsek 015

  2. Ez a fotó azoknak szól, akik nem hisznek a munkavédelmi sisakok hatékonyságában. Ha ez a munkás nem viselt volna sisakot, súlyos sérülést szenvedett volna.

  Hihetetlen szerencsek 014
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  3. Ennek a gyűrűnek a tulajdonosa hihetetlen szerencsével járt. A gyűrű a lefolyó rácsára esett, és nem esett bele a csatornába.

  Hihetetlen szerencsek 013

  4. Ennek a telektulajdonosnak nem kell újjáépítenie a házát. A hegyről lezuhanó szikla áthaladt a telkén, de csak a kerítést és a fészert rongálta meg. Hálás lehet, hogy a háza sértetlen maradt, és a családja nem sérült meg.

  Hihetetlen szerencsek 012

  5. Egy férfi hatalmas kvarcdarabot talált a telkén! Ez a felfedezés azonnal gazdaggá tette, ugyanis 4 millió dollárra becsülték az értékét!

  Hihetetlen szerencsek 011
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6. Egy fakitermelő mókust talált egy fa törzsében. Nemcsak ő volt meglepve, de a mókus sem számított erre a sorsfordulatra.

  Hihetetlen szerencsek 010

  7. Egy nő 2004-ben elvesztette a gyűrűjét a telkén, miközben kertészkedett. 15 évvel később, a sárgarépa betakarításakor megtalálta a kincset.

  Hihetetlen szerencsek 009

  8. Egy kidőlt villanyoszlop tökéletesen illeszkedett egy autó formájához, és nem sértette meg. Ez a sofőr ma biztosan szerencsésnek érezheti magát.

  Hihetetlen szerencsek 008

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

  9. Ez a férfi hihetetlen szerencsével járt. Szerencsére védőszemüveget viselt, miközben a flexszel dolgozott. Ha nem tette volna fel, elveszíthette volna a szemét, vagy még súlyosabb sérülést szenvedett volna.

  Hihetetlen szerencsek 007

  10. Egy madár véletlenül elrepült egy sebességmérő kamera előtt, és eltakarta egy autó rendszámát. Ez a madár egy igazi angyalnak bizonyult, aki megmentette a sofőrt a bírságtól.

  Hihetetlen szerencsek 006
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  11. Elképzelni sem tudjuk, mit érezhetett a sofőr és az utas, amikor egy fejsze csapódott a szélvédőjükbe. Szerencsére csak a szélvédő tört be és a műszerfal sérült meg.

  Hihetetlen szerencsek 005

  12. Itt egy egész fa esett az autóra! Micsoda szerencse, hogy a sofőr pont itt parkolt, és nem fél méterrel jobbra.

  Hihetetlen szerencsek 004

  13. Ennek a kisfiúnak az apja hihetetlen reflexekkel rendelkezik. Sikerült a kezével eltakarni a fia arcát, amikor a baseballütő kirepült az egyik játékos kezéből. Így elkerülték a súlyos sérülést.

  Hihetetlen szerencsek 003
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  14. Ez a sofőr a következő kommentárt fűzte a fényképéhez: „Nagyon szerencsés vagyok, hogy nem ült senki az anyósülésen.”

  Hihetetlen szerencsek 002

  15. Ettől a fényképtől rögtön libabőrös leszek. Ha csak egy kicsit is másképp alakulnak a dolgok, tragikus következményekkel járhatott volna.

  Hihetetlen szerencsek 001

  Te kerültél már olyan helyzetbe, amikor csak a szerencsén múlott, hogy nem lett nagyobb baj?

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.