HIRDETÉS BEZÁRÁS

13 vicces mondat olyan kisgyerekektől, akik már teljesen felnőttnek tűnnek

Kis emberek nagy dumákkal.

  Úgy tűnik, manapság a gyerekek gyorsabban nőnek fel, mint a szüleik szeretnék. Néha olyan dolgokat mondanak, amiktől az anyukák és apukák csak kapkodják a fejüket, és azon tűnődnek, honnan szerzett ekkora bölcsességet és humort egy ilyen kis lurkó.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu csapata úgy döntött, hogy utánajár a szülőknél, mi volt a legfurcsább dolog, amit valaha hallottak a gyereküktől. Íme, a 10+ legviccesebb és legbölcsebb mondás az apróságoktól:

  1


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  A „Csip-csip csóka” című mondókát énekeltem a 3 évesemnek, és közölte velem, hogy utálja ezt a dalt. Mondtam neki, hogy milyen kár, mert én ezt énekeltem neki már akkor is, amikor még a pocakomban volt. Ekkor életuntan belenézett a szemembe, majd azt mondta: „már akkor is utáltam”.

  2


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Megkérdeztem az ötévesemet, hogy szeretne-e képet készíteni a Mikulással. Erre nevetett egyet, és azt mondta: „Nem fotózkodom random csávókkal.”

  Határok.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  3


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  A hatéves kislányom hisztirohamot kapott ma reggel, mert nem találta a kesztyűit. Aztán… a nagymama hangján bejelentette: „Megtaláltam őket, bocsánat a felhajtásért!”

  4


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  A 11 éves lányoddal focit nézni jó móka, mert amikor csalódsz a csapatban, megnyugtató kérdéseket tesz fel, mint például: „Apa, tényleg azt hiszed, hogy te jobban csinálnád, mint a játékosok?”

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  5


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Az ötévesem kijelentette, hogy nem tud segíteni a játékok elpakolásában, mert nagyon elfáradt az óvodában. Amikor megkérdeztem, mire gondol pontosan, így válaszolt: „Pfú, mindig arra kérnek, hogy írjuk le a nevünket!”

  6


  Követés
  Twitter Profil
  @Liked.hu

  Megkérdeztem a hatéves lányomat, hogy kemény legény-e ő. Mire azt válaszolta: „Nem, mert a kemény dolgok összetörnek.” Úgy tűnik, egy életvezetési-tanácsadót kaptam a gyerekem személyében!

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.