HIRDETÉS

10 filmes jelenet, ami miatt a színészek majdnem otthagyták a forgatást

Világhírű filmsztárnak lenni sem csak csillogásból és díjátadókra járkálásból áll. Ez a szakma is sok erőfeszítést és kemény munkát igényel, néha annyira, hogy a színészek egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a rájuk nehezedő teherrel és már a film otthagyásán gondolkodnak.

Az elkötelezettségük és profizmusuk miatt azonban maradnak és végigcsinálják még azokat az abszurd és őrült jeleneteket is, amit csak nagyon kevesen tudnának teljesíteni az ő helyzetükben. Cikkünkben most 10 ilyen színészt gyűjtöttünk össze, akik különböző okokból kifolyólag majdnem otthagyták a forgatást.


 1. 1 Halálos Iramban: Michelle Rodriguez nem akart szerelmi háromszögbe kerülni


  Amikor Rodriguez elolvasta az eredeti forgatókönyvet, nem tetszett neki, hogy a karakterének, Letty Ortiz el kellett volna hagynia Dom-ot Brian miatt. Szerinte egy ilyen erős jellemű és független nő sosem csalná meg a hasonló jellemű párját egy „szépfiú” miatt. Rodriguez ezért vissza akarta mondani a szerepet, de a rendező úgy döntött, hogy inkább megváltoztatják a forgatókönyvet. Így Brian végül Dom húgával szűrte össze a levet.

 2. 2 A visszatérő: A dolgok, melyeket Leonardo DiCaprio tett, hogy Oscar-díjat nyerjen


  Leonardo DiCaprio nyíltan beismerte, hogy „A visszatérőben” alakított szerep volt karrierje leginkább embert próbáló munkája. A színész vegetáriánus, de az egyik jelenetben nyers bölényhúst evett, hogy életben maradjon. A legdurvább, hogy az nem megjátszott jelenet volt, hanem valóság.

 3. 3 Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő - kellemetlen hír Daisy Ridley-nek

  15524 2 d5851a623f89b669a7fcd4ff34840fec
  waltdisneystudios
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Daisy pánikrohamot kapott a forgatás első napján, mivel a rendező egy üzenetet küldött a színésznőnek, amiben kifejtette, hogy olyan a színészi játéka, mint egy darab. A színésznő emiatt sokáig idegességgel küzdött és fontolgatta a szerep feladását, de végül összekapta magát és folytatta a forgatást.

 4. 4 Gilbert Grape: Johnny Depp nehézségei


  Johnny Deppnek nagyon nehéz volt dolgozni a filmen, mert nagyon közel állt a saját személyes tapasztalatához. Ebben az időben nagyon sokat ivott, ami némi kreatív feszültséggel párosult. Depp azért is mérges volt, mert Gilbert kegyetlen volt az anyjával, és a színésznőt „tengerparti bálnának” kellett hívnia. A színész a film után felhívta a színésznőt és bocsánatot kért tőle.

 5. 5 A hobbit: Váratlan utazás: Ian McKellen és a depresszió


  A film forgatása során Ian-nek nagyrészt magányosan, egy zöld vászon előtt kellett eljátszani Gandalf szerepét, ami nagyon megviselte az idős színészt, aki nem volt ehhez hozzászokva. A rendező, Peter Jackson azonban személyesen figyelt oda arra, hogy Ian MacKellen jobban érezze magát, közös programokat szervezett, így a színésznek sikerült átvészelnie ezen a nehéz időszakon.

 6. 6 Grincs: Hogyan mentette meg a CIA Jim Carreyt?


  Olyan sokáig tartott a színészt kisminkelni, hogy szó szerint kínzásnak érezte, amikor több mint három és fél órán át ült a sminkben. Carrey már ott tartott, hogy otthagyja a filmet, de Brian Grazer filmproducer felhívta CIA-s barátját, aki megkérte, hogy töltsön el egy hétvégét Jimmel. Jim Carrey ugyanazt a kiképzést kapta, mint a CIA ügynökök, hogy elviseljenek egy esetleges kínvallatást. A hétvége után folytatta a film forgatását.

 7. 7 Az éhezők viadala: Jennifer Lawrence elviselhetetlen jelmezei és bonyolult jelenetei


  Három hetet vett igénybe annak a jelenetnek a felvétele, mely a szennyvízcsatornában zajlott. Ezen kívül a színésznőt nagyon bosszantotta az alacsony költségvetésű jelmeze is, ami egyáltalán nem tartotta őt melegen. A csatornában uralkodó hőmérséklet pedig annyira elviselhetetlen volt, hogy majdnem otthagyta a filmet.

 8. 8 Batman: Sok kellemetlenség volt, amit Michael Keatonnak el kellett viselni


  Manapság már az összes szuperhős jelmez testre szabott, szellős és kényelmes, de Keaton ruhája annyira szűk és kényelmetlen volt, hogy a színész klausztrofóbiát kapott és sok szünetet kellett tartani emiatt a forgatásokon. Ennek ellenére, mégis sikerült lenyűgöznie mindenkit.

 9. 9

  A keresztapa készítői ki akarták tenni Al Pacinot a filmből. Annyira kritikusak voltak vele szemben, hogy bármit megtettek volna azért, hogy elhagyja a forgatást. Francis Ford Coppola azonban kiállt mellette, szárnyai alá vette, és támogatta őt mindenben.

 10. 10 Kopp-kopp: kínos intim jelenet Keanu Reeves számára


  A filmben volt egy intim jelenet volt, amiben Keanu-nak a rendező feleségével, Lorenza Izzo-val kellett nagyon közeli kapcsolatba kerülnie. Ez roppant kellemetlen volt Reeves számára. Ennek ellenére egy profihoz mérten végigcsinálta a jeleneteket, Eli Roth pedig teljesen odáig volt érte.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

2 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!2 comments

 • Szia, guest
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.