HIRDETÉS BEZÁRÁS

10 filmes jelenet, ami miatt a színészek majdnem otthagyták a forgatást

🔥 20 hozzászólás

  Világhírű filmsztárnak lenni sem csak csillogásból és díjátadókra járkálásból áll. Ez a szakma is sok erőfeszítést és kemény munkát igényel, néha annyira, hogy a színészek egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a rájuk nehezedő teherrel és már a film otthagyásán gondolkodnak.

  HIRDETÉS

  Az elkötelezettségük és profizmusuk miatt azonban maradnak és végigcsinálják még azokat az abszurd és őrült jeleneteket is, amit csak nagyon kevesen tudnának teljesíteni az ő helyzetükben. Cikkünkben most 10 ilyen színészt gyűjtöttünk össze, akik különböző okokból kifolyólag majdnem otthagyták a forgatást.

  1. 1 Halálos Iramban: Michelle Rodriguez nem akart szerelmi háromszögbe kerülni

   15524 0 d5851a623f89b669a7fcd4ff34840fec

   Amikor Rodriguez elolvasta az eredeti forgatókönyvet, nem tetszett neki, hogy a karakterének, Letty Ortiz el kellett volna hagynia Dom-ot Brian miatt. Szerinte egy ilyen erős jellemű és független nő sosem csalná meg a hasonló jellemű párját egy „szépfiú” miatt. Rodriguez ezért vissza akarta mondani a szerepet, de a rendező úgy döntött, hogy inkább megváltoztatják a forgatókönyvet. Így Brian végül Dom húgával szűrte össze a levet.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  2. 2 A visszatérő: A dolgok, melyeket Leonardo DiCaprio tett, hogy Oscar-díjat nyerjen

   15524 1 d5851a623f89b669a7fcd4ff34840fec

   Leonardo DiCaprio nyíltan beismerte, hogy „A visszatérőben” alakított szerep volt karrierje leginkább embert próbáló munkája. A színész vegetáriánus, de az egyik jelenetben nyers bölényhúst evett, hogy életben maradjon. A legdurvább, hogy az nem megjátszott jelenet volt, hanem valóság.

  3. 3 Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő - kellemetlen hír Daisy Ridley-nek

   15524 2 d5851a623f89b669a7fcd4ff34840fec

   Daisy pánikrohamot kapott a forgatás első napján, mivel a rendező egy üzenetet küldött a színésznőnek, amiben kifejtette, hogy olyan a színészi játéka, mint egy darab sz*r. A színésznő emiatt sokáig idegességgel küzdött és fontolgatta a szerep feladását, de végül összekapta magát és folytatta a forgatást.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  4. 4 Gilbert Grape: Johnny Depp nehézségei

   15524 3 d5851a623f89b669a7fcd4ff34840fec

   Johnny Deppnek nagyon nehéz volt dolgozni a filmen, mert nagyon közel állt a saját személyes tapasztalatához. Ebben az időben nagyon sokat ivott, ami némi kreatív feszültséggel párosult. Depp azért is mérges volt, mert Gilbert kegyetlen volt az anyjával, és a színésznőt „tengerparti bálnának” kellett hívnia. A színész a film után felhívta a színésznőt és bocsánatot kért tőle.

  5. 5 A hobbit: Váratlan utazás: Ian McKellen és a depresszió

   15524 4 d5851a623f89b669a7fcd4ff34840fec

   A film forgatása során Ian-nek nagyrészt magányosan, egy zöld vászon előtt kellett eljátszani Gandalf szerepét, ami nagyon megviselte az idős színészt, aki nem volt ehhez hozzászokva. A rendező, Peter Jackson azonban személyesen figyelt oda arra, hogy Ian MacKellen jobban érezze magát, közös programokat szervezett, így a színésznek sikerült átvészelnie ezen a nehéz időszakon.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

20 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Azért a Knock-knock-ban játszódó szexjeleneteket nagyduzzogva Én is elviseltem volna :D
   • Nagy gratula a rendezőnek és Keanu-nak a film elkészítéséért - a megtekintést kötelezővé tenném minden házas/pár számára. Arról szól ugyanis - telis-tele szimbólumokkal -, hogy mit művel velünk, a kapcsolatunkkal, a családdal a hűtlenség. Egy alkalom is. "Ártatlanul" érkezik a lehetőség ("Kopp-kopp! Csak egy kicsit engedj be!"), amikor a másik fél nincs ott, aztán bemocskolja az otthonunk - közös életünk - falait, kényszerít, megkötöz, földbe döngöl, majd ott hagy, és sosem leszel tiszta többé... - Nos, a mondaivalóért vállalhatta be Keanu. Jól tette.
 • DiCaprio amit csinál,szerintem ember feletti.A Djangoban szét szabdalta magát most meg nyershúsi hát jár a taps 
 • szerintem még mindig bármelyik jobb mint gyárba dolgozni 12 órát nap mint nap 180-é
  • De a Caprio azt is meg tudná csinálni, viszont mi gyári melósok nem tudnánk különböző jellemeket ilyen hitelesen megformálni. 
 • hát erre csak azt tudom mondani hogy akkor ezek miért mentek színésznek? ,ha meg kap valaki egy szerepet meg kell csinálni mert ez a munkája,nincs kívánság műsor.
 • Daisy ridley tényleg olyan mint egy darab sz*r, ian möcökellen meg menjen tüntetni a komcsi haverjaival az szfe-re.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.