HIRDETÉS BEZÁRÁS

20 ruha a Cannes-i Filmfesztiválról, ami meglepett. Összegyűjtöttük minden idők legjobbjait

Ezek a ruhák gyönyörűek!

  A cannes-i filmfesztivál nem csupán a filmművészet, de a divatvilág egyik legkiemelkedőbb eseménye is egyben.

  HIRDETÉS

  A vörös szőnyegen parádézó sztárok hónapokig készülnek erre a különleges alkalomra, és igyekeznek a lehető leglenyűgözőbb megjelenést nyújtani. Az évek során számos ikonikus ruha született a fesztiválon, melyek közül most összegyűjtöttük a legjobb és legemlékezetesebb darabokat.

  20. Angelina Jolie lenyűgöző egyszerűsége (2008)

  Filmfesztivál ruhák 028

  2008-ban Angelina Jolie lenyűgözte a világot a cannes-i filmfesztiválon. A várandós színésznő egy egyszerű zöld ruhát viselt mély dekoltázsú kivágással. Haját szabadon hagyta a vállán, ékszereiből pedig csak egy karperecet viselt. A letisztult elegancia teljessé tette a megjelenést, melyet Brad Pitt gondoskodó gesztusai tettek még emlékezetesebbé.

  19. Monica Bellucci örök klasszikusa (2009)

  Filmfesztivál ruhák 027

  Monica Bellucci még zsákvászonban is lenyűgöző lenne, de a 2009-es cannes-i filmfesztiválon önmagát is felülmúlta. A vörös szőnyegen egy klasszikus, padlóig érő vörös ruhában jelent meg mély dekoltázsú kivágással, mely tökéletesen kiemelte alakját. A ruha fénypontja a masszív ékszer nyaklánc volt, mely még ragyogóbbá tette a színésznőt. A fotósok elmondása alapján sokan néhány másodpercig elfelejtettek fotózni, mert nem győzték csodálni Bellucci lenyűgöző megjelenését.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  18. Madonna merész provokációja (1991)

  Filmfesztivál ruhák 026

  Madonna 1991-es cannes-i fellépése örökre emlékezetes marad. A sztár egy hatalmas köpennyel érkezett a fesztiválra, melyet a vörös szőnyegen hirtelen levetve egy merész, botrányos ruhába bújt. Selyem nadrágot és kúpos melltartót viselt, melyet a Blond Ambition turnéja során is hordott. A fotósok hamar kapva az alkalmon, megörökítették a sztár merész lépését, mely még inkább megerősítette a világ legvonzóbb énekesnőjének címét.

  17. Diana hercegnő ragyogása, ami miatt Károly herceg dühbe gurult (1987)

  Filmfesztivál ruhák 025

  1987-ben Diana hercegnő elbűvölte a cannes-i filmfesztivál közönségét. Egy gyönyörű, pasztellkék ruhába öltözve, magassarkúban és azonos színű sállal lépett a vörös szőnyegre.

  Bár a ruha meglehetősen egyszerű volt, a hercegnő ragyogott benne. A megjelenését a nőiesség és a szépség megtestesülésének kiáltották ki. A fesztivál után azonban kellemetlen meglepetés érte: a pletykák szerint Károly herceg dührohamot kapott, amiért felesége beárnyékolta az uralkodócsalád megjelenését.

  15. Yoko Ono lázadó stílusa (1970)

  Filmfesztivál ruhák 024

  Yoko Ono igazi nonkonformistaként lépett fel, amikor 1970-ben meglehetősen eredeti öltözékben érkezett Cannes-ba. A klasszikus estélyi ruha vagy koktélruha helyett John Lennon felesége merész viseletet választott: bőrszoknyát, blúzt és hozzáillő csizmát.

  Kíváncsi vagyok, mit szólt ehhez a zenész. Valószínűleg a fesztiválon egyetlen férfi sem akadt, aki ne vette volna észre a művésznő karcsú lábait.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  14. Elizabeth Taylor felejthetetlen eleganciája (1987)

  Filmfesztivál ruhák 023

  Elizabeth Taylor az egyik leglátványosabb megjelenését 1987-ben mutatta be Cannes-ban. Hihetetlenül sikkes stílusával lenyűgözte a közönséget.

  A sztár egy bonyolult vörös ruhát viselt, és rengeteg ékszert aggatott magára. Azon az estén minden szem rá szegeződött, és a mosolya alapján ő maga is maximálisan elégedett volt a hatással.

  13. Björk extravagáns stílusa (2000)

  Filmfesztivál ruhák 022

  Björk neve már régóta összefonódott az originalitással. Nem mindenkinek adatik meg, hogy a sztárt hétköznapi öltözékben vagy smink nélkül lássa.

  2000-ben a díva ismét meglepte a közönséget, amikor a cannes-i filmfesztiválon egészen egyedi stílusban jelent meg: rózsaszín harisnyában, kék cipőben és levendulamintás, bolyhos ruhában.

  Biztosan akadtak, akik úgy gondolták, hogy Björk kényelmetlenül érezte magát ebben a ruhában a szmokingos és estélyi ruhás tömegben. De valójában láthatóan élvezte az általa keltett feltűnést.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  12. Laetitia Casta meglepő szárnyalása (2013)

  Filmfesztivál ruhák 021

  Lehet, hogy Laetitia Casta ihletet merített Björk korábbi öltözékéből, ugyanis a világ egyik legvonzóbb nőjeként ő is úgy döntött, hogy kitűnik a tömegből. A 2013-as cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén egészen egyedi megjelenést választott.

  Egy hosszú fekete ruhához aranyozott szárnyakat rögzítettek, melyek igazi tollazatból készültek. A ruha közepén pedig egy áttetsző rózsaszín betétet helyeztek el virágmintával. Biztosan sokan meglepődtek Casta választásán, de a sztár a képeken nagyon boldognak tűnik.

  11. Alessandra Ambrosio mindent megmutatott (2019)

  Filmfesztivál ruhák 020

  2019-ben a szupermodell, Alessandra Ambrosio lélegzetelállító megjelenésével kápráztatta el a közönséget a cannes-i filmfesztiválon. A sztár egy bátor, könnyű selyemszoknyás ruhában és vékony pántú arany szandálban lépett a vörös szőnyegre.

  Sok híresség fél attól, hogy a vörös szőnyeg színével megegyező ruhát viseljen, mert attól tartanak, hogy így beleolvadnak a háttérbe. De ebben az esetben a ruha inkább nyitott volt, mint zárt. Így a jelenlévők minden apró részletében megcsodálhatták a Victoria’s Secret „angyala” alakját.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.