HIRDETÉS

Íme néhány borzalmas példa rá, hogyan ne hordjunk egy leggingst. Nem mindenkinek való, na

Egy leggings nadrág általában rendkívül menő és kényelmes, de legalább ennyire ijesztő is lehet! Tetszik vagy sem, el kell fogadni a tényt, hogy nem való mindenkinek, és ha ennek ellenére erőltetjük, akkor borzalmas katasztrófa lehet a vége. Hahó, férfiak! Ez rátok is igaz!


HIRDETÉS

A Liked.hu-nál persze tudjuk jól, hogy ahány ember annyiféle stílus és ízlés, és ezt tiszteletben is tartjuk, de néha ki kell mondani, ha valami nem áll jól, még ha ezzel össze is törik a szívünk. És a most következő 15 leggings nagyon nem áll jól. 

 1. 1 Mert kényelmes.


 2. 2 Ha nagyon fülelsz, hallhatod, ahogy segítségért kiált.


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 A párduc akcióban.


 4. 4 Remek színválasztás.


 5. 5 Többet tudtunk meg róla, mint amennyire kíváncsiak voltunk.


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 Talán orvostanhallgató, nem tudjuk.


 7. 7 A húga még nagyon meg fogja verni, amiért ellopta tőle a nadrágját.


 8. 8 Tény, hogy rugalmas.


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
20
9 hozzászólás, 20 pont

SZÓLJ HOZZÁ!

 • nem nem és nem, szerintem bárki hordhatja csak egy dolgot fogjunk fel a cicanadrág nem önálló nadrág, inkább mint egy harisnya. semmilyen körülmények között nem vesszük fel rövid polóval.. ruha, tunika vagy szoknya alá talalták ki!! egy esetben tudom elfogadni futónadrágként.
  • Én is így gondolom! Boldog boldogtalan felveszi rövid pólóval, kint van a segge p*ncija, tiszta undorító. Tiniktől kezdve idős nőkig mind így hordja o_o ha valaki vékony se jelenti azt, hogy jó az alakja és jól áll neki. Plusz nem is illik ilyenben mászkálni, max ha prosti vagy. De egy hosszabb pólóval teljesen oké! Nekem volt egy nő ismerősöm aki szintén rövid pólóval hordta, jó alakja volt, szép feneke, de teljesen becuppant mindenhova a nadrág, igen, elől is minden kirajzolódott, és a férfiak eléggé nyomultak rá. Ő meg mindig fel volt háborodva, nem értette miért... :D egyszer próbáltam el mondani neki, de azt mondta, hogy nem is hordja rövid felsőkkel.... :"D 
  • Ebben egyetértek, viszont ami az 1-es képen van, az nem "inkább" harisnya, hanem tényleg az, egy csipkemintás nylon harisnyanadrág, úgy látom, 20 DEN-es (vagyis a vékonyabbak közül való).
 • Ennyi cifra önértékelési problémát... :) Nem irigylem egyiket se, még az önbizalmukért sem.Nekem is van egy-két cicanacim, nyilván mert kényelmes darab, de én se vagyok egy matyóhímzés, úgyhogy csak otthonra hordom, még az udvarra se mennék ki benne ijesztgetni a szomszédokat :)
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!