20 fotó, ami megmutatja, hogy miért lenne szüksége minden kisgyermeknek egy háziállatra

Sokan kétségbe szoktak esni, hogy vajon jó ötlet-e háziállatot hozni egy kisgyermek mellé, pedig ha jól választunk kedvencet és orvossal is megvizsgáltatjuk, akkor tulajdonképpen csak és kizárólag hasznára lehet gyermekünk fejlődésére nézve, hiszen számtalan olyan dolgot tanulhat a négylábú barát által, melyet mi, a szülei nem biztos, hogy képesek lennénk megtanítani neki. Ezt bizonyítják az alábbi fényképek is, melyek remekül szemléltetik, hogy milyen bensőséges és őszinte szeretet képes kialakulni gyermek és állat között. Ezt a fajta érzelmet és kötődést semmi máshoz sem lehet hasonlítani...


Még nincs vége, a képgaléria a következő oldalon folytatódik!

Hozzászólások 1

  1. Aranyosak:D csak a való világban nem hinném, hogy a legtöbb szülő , mig alig pár hetes/hónapos picihez ilyen közel engedi a kedvencét, főleg a cicákat. Kutya még hagyján, de ne túl közel azt se, hisz bármit behordhat a lakásba, a picinek meg kialakulban van az immunrendszere. Macska karmolhat bármikor.
    (közel engedes= az állat oda nyomja pofáját a kicsihez, nyalogatja, szagolgatja, esetleg macsaival bökdösi). Egy evkor után kicsit nagyobb nyugalommal, hozza érhet sztem az állat is, természetesen szigorú szülői felügyelettel!:)

Mit készítsünk?!
Önismeret teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Bejegyzés
Sok-sok szöveg, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Send this to a friend