HIRDETÉS BEZÁRÁS
KVÍZ

Válaszolj 7 kérdésre, és derítsd ki, hogy milyen fajta kenyér vagy

Ideje végre utánajárni ennek is. 🍞🥐🥖
🔥 8 hozzászólás
  HIRDETÉS

  Hogyan írnád le magad?

  Gondoskodó

  Partiállat

  Független

  Életvidám

  Kalandor

  Karizmatikus

  Válassz egy színt

  Sárga

  Lila

  Zöld

  Fehér

  Piros

  Kék

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Melyik tevékenység a legpihentetőbb számodra?

  Netflix & chill

  Túrázás

  Olvasás

  Társalgás

  Bulizás

  Semmit sem csinálni

  Válassz egy italt

  Koktél

  Tea

  Víz

  Bor

  Forrócsoki

  Tej

  Hogyan írnának le a barátaid?

  Szeretnivaló

  Barátságos

  Felszabadult

  Kíváncsi

  Álmos

  Vicces

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Mit csinálnál legszívesebben?

  Kirakós

  Kempingezés

  Pizsamaparti

  Bulizás

  Családi program

  Bor és sajtkóstolás

  Melyik a kedvenc étkezésed?

  Spontán nasi

  Reggeli

  Ebéd

  Vacsora

  Végezetül: melyik a kedvenc közösségi oldalad?

  Facebook

  Twitter

  Reddit

  TikTok

  Instagram

  Semmi

  Kalács

  Szórakoztató, gondtalan és nyitott ember vagy. Nagyon karizmatikus vagy, ezért kedvelnek az emberek. Néha még magadnak is képes vagy meglepetést okozni. Szereted kiélvezni az élet legfinomabb dolgait, például a finom vacsorákat és borokat. Most pedig menj, élvezd tovább az életet, és mindig maradj vidám!

  Ciabatta

  Van egy kemény, magabiztos külső réteged, ami néha megakadályozza, hogy közel kerüljenek hozzád az emberek. Azok azonban, akik hajlandók átküzdeni magukat ezen a kemény rétegen, puha és szeretetteljes embert találnak legbelül. Az erős személyiséged miatt nem félsz attól, hogy nehéz kihívásokat vállalj vagy hogy új dolgokat próbálj ki.

  Fehérkenyér

  Megbízható ember vagy, aki mindig ott van másoknak, még akkor is, ha a múltban ők nem tették meg ugyanezt érted. Nem vagy túl kalandvágyó típus, pedig hidd el, néha jót tenne, ha egy kicsit kiszakadnál a komfortzónádból. Vár az élet! Vállalj egy kis kockázatot és próbálj ki új dolgokat.

  bagel

  Bagel

  Szeretsz gondolkodni, és mindig előre tervezel. Nem szeretsz meggondolatlan döntéseket hozni, ezért az emberek néha bizonytalannak tarthatnak, pedig te csak egyszerűen szeretsz alaposan átgondolni mindent. Nyugodt, jó modorú ember vagy, aki szívesen tölti a szabadidejét valamilyen csendes tevékenységgel, például olvasással vagy kávézással.

  Tortilla

  Rugalmas vagy és toleráns. Szeretsz sodródni az árral, és jól reagálsz mindenre, amit az élet az utadba állít. Szereted az embereket és arra vágysz, hogy a körülötted lévő emberek egymással is jól kijöjjenek. Néha úgy érzed, hogy te vagy az egyetlen, aki összetartja a baráti társaságotokat. Hajlamos vagy kerülni a konfrontációt, de azért ügyelj arra, hogy mindig kiállj magadért, és ne hagyd, hogy az emberek átsétáljanak rajtad vagy összenyomjanak téged!

  rozskenyér

  Rozskenyér

  Hűséges barát vagy, aki kiváló hallgatóság tud lenni. Nagyon jó szíved van, ezért könnyen érzelgőssé válsz. Néha szükséged van egy kis időre távol a világ gondjaitól, ezért gyakran élvezed az egyedül töltött időt. Hűséges társ vagy és hihetetlenül szeretgető típus!

  croissant

  Croissant

  Te egy vad, vidám és szórakoztató ember vagy, aki nem áll még készen arra, hogy leragadjon egyhelyben. „Először a desszert” alapon élsz, hiszen az élet túl rövid ahhoz, hogy várj. Mivel bulizós típus vagy, ezért szereted, ha a barátaid mindig a közeledben vannak. Most pedig nem tartalak fel, menj, élvezd a fiatalságot és a szórakozást, ameddig csak lehet!

  Sokmagvas kenyér

  Kalandvágyó személyiséged vagy. Egészséges, környezettudatos ember vagy, aki olyankor a legboldogabb, ha a természetben töltheti a szabadidejét. Életed legmélyebb kapcsolatait azokkal sikerült kialakítanod, akik hasonló életfelfogással bírnak, és akikkel közösek a hobbijaitok. Soha ne hagyd abba a felfedezést, kalandor barátom!

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

8 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.