HIRDETÉS BEZÁRÁS

12 népszerű dolog, amit gyakran megveszünk, pedig egyenesen a kukába is dobhatnánk azt a pénzt

Jó ötletnek tűnnek, de nem azok.

  Sok háztartási cikk vonzónak tűnik a reklámokban és a boltok polcain, de a valóságban több bosszúságot okoznak, mint hasznot. Vannak, amelyek egyszerűen nem úgy működnek, ahogy a leírásban szerepel. Mások pedig annyi figyelmet és karbantartást igényelnek, hogy egyszerűbb nélkülük élni.

  HIRDETÉS

  A nevem Anna, és ma bemutatom a legsikertelenebb vásárlásaimat, illetve kikértem az ismerőseim véleményét is, hogy ők melyik vásárlásukat bánták meg leginkább. Bónuszként szezonális termékeket is találsz, amelyek általában csak csalódást okoznak az embereknek.

  12. Fém vízforralók vízmérő üveggel

  Megbánt vásárlások 022

  A fémből készült elektromos vízforralók általában tovább tartanak, mint a műanyagból, üvegből vagy kerámiából készült társaik. Egy rozsdamentes acél vízforraló problémamentesen működhet hosszú évekig.

  Sajnos a beépített vízmérő üveggel ellátott fémkészülékek azonban gyakran tönkremennek. A műanyag és a fém összeillesztési pontján szivárgás léphet fel, ami miatt a készüléket előbb-utóbb ki kell majd dobni.

  11. Bambusz rolók

  Megbánt vásárlások 021

  A bambusz rolók, amelyek tekercsbe csavarhatók, jó alternatívának tűnnek a textil redőnyökre. Érdekesen néznek ki, olcsóbbak, mint a fa redőnyök, és a por sem látszik rajtuk annyira.

  Lehet, hogy csak nekem nem volt szerencsém, de az én redőnyeim nagyon hamar abbahagyták a feltekerődést. A zsinór állandóan kicsúszott a tekercs alól, a vászon ferdén tekercselt, és hajlamos volt nem a megfelelő irányba tekeredni. Fel kellett másznom az ablakpárkányra, és ki kellett bontanom a zsinórokból és bambuszból álló gubancot. Végül a leszakadt retesz tett be az egésznek, mivel így már lehetetlen volt a redőnyt egy bizonyos magasságon rögzíteni. Meg kellett szabadulnom tőle.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  10. Ablakmosó robot

  Megbánt vásárlások 020

  Nagyon hasznos eszköz, ha a házban sok nagy, osztás nélküli ablak van. Ebben az esetben a mosási folyamat valóban leegyszerűsödik, és a robot működését csak ritkán kell felügyelni. Az ablakokat ezután is le kell törölni a sarkokban, de ez kevesebb erőfeszítést igényel.

  Ha az ablakok keskenyek és osztással rendelkeznek, egyszerűbb takarítót hívni vagy egyedül lemosni őket. A robot egyszerűen nem tud majd rendesen megfordulni és minőségi munkát végezni.

  9. Szendvics- és gofrisütők

  Megbánt vásárlások 019

  Valószínűleg a szendvicssütőre vagy gofrisütőre havonta csak párszor lesz szükségünk, a maradék időben pedig csak porosodik majd. Ez nem gond, ha a konyha nagy, de nekem a konyhám mikroszkopikus, így nincs helye benne fölösleges dolgoknak.

  A szendvicssütő állandóan vándorolt a szekrények között, folyamatosan áthelyezem, hogy ne zavarjon senkit. Az egyetlen rajongója a férjem, aki havonta párszor hajnalban hirtelen elkezd meleg szendvicseket készíteni. Amíg a felület forró, a készüléket nem lehet tisztítani. Tehát általában arra kelek, hogy a szendvicssütő boldogan kitárt, sajttal teli szájjal üdvözöl. A takarítása maga a pokol.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  8. Beépített jakuzzis kád

  Megbánt vásárlások 018

  Csak a jakuzzi igazi rajongóinak ajánlott. Akik nem tervezik heti rendszerességgel használni a funkciót, csak bosszúságot okoz. Nekem ez a kád a szüleimtől öröklődött, akik egy másik házba költöztek. Én magam a zuhanyt preferálom, ezért fél évig hozzá se értem a jakuzzi szelepekhez, csak a kádat takarítottam rendszeresen.

  Egy nap úgy döntöttem, hogy meleg fürdőben töltöm az estét. Vízzel töltöttem a kádat, hozzáadtam a habfürdőt, és elhatároztam, hogy kipróbálom a jakuzzi funkciót. Ó, borzalom! A szoba büdös gőzzel telt meg, a habfürdőben pedig barna, nyálkás pelyhek jelentek meg. Soha nem ugrottam még ki a kádból ilyen gyorsan. Később megtudtam, hogy a rendszert akkor is tisztítani kell, ha nem használjuk.

  7. Keskeny komódok

  Megbánt vásárlások 017

  Ezek a bútorok jó megoldást jelentenek a kis helyiségekbe. A keskeny komódok helyet takarítanak meg, de célszerű őket konzolok segítségével a falhoz rögzíteni, mivel a szerkezetük rendkívül instabil.

  Én ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg. Ha egyszerre több fiókot is kinyitunk, a komód felborul, és fontos, hogy időben elkapjuk. Vagy ránk esik.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.