HIRDETÉS

Így néznek ki a 2000-es évek eleji lázadó rockzenészek napjainkban

Ha valamikor, akkor a 2000-es évek elején aztán nem volt elég pusztán lázadó rockzenét játszani a bandával, ha ugyanis nem volt megbotránkoztató, az átlagostól eltérő külseje a tagoknak, akkor gyakorlatilag szóba sem álltak a csapattal. Éppen ezért természetesen számtalan szokatlan külsejű tehetséges zenész született annak idején, akik az azóta eltelt idő alatt alapos átalakuláson mentek keresztül, és az évek múlásával teljesen megváltoztatták a külsejüket. Na persze, nem mindenki...😏


 1. 1 Bill Kaulitz – Tokió Hotel


  Emlékeztek még azokra az időkre, amikor senki sem tudta eldönteni, hogy ő most fiú vagy lány? Persze a neve egyértelműen elárulja, de aki egy videoklipben látta, ahol a neve nem volt feltüntetve az könnyen azt gondolhatta, hogy lány, hiszen sem hangja sem megjelenése nem arról árulkodott, hogy fiú lenne. Bill azóta levágatta a haját és már nem festi magát. Énekesi karrierjét tovább folytatta és szinkron szerepeket is vállal.

 2. 2 Pete Wentz – Fall out Boy


  Pete hatalmas népszerűségnek örvendett a 2000-es évek tinilányai körében. Imádták, rosszfiús megjelenését és vokál hangját. A Fall out Boy videoklipekben szinte mindenki csak őt nézte. Egyébként kevesen tudják róla, hogy jogi diplomája van. Ma már egyáltalán nem úgy néz ki, mint régen. Elhagyta a sminket és a hajfestést is befejezte.

 3. 3 Ville Valo – HIM

  forrás
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Ő alapította meg a HIM-et 1995-ben. Egyébként több hangszeren is játszik, ami csak arról ad tanúbizonyságot, hogy piszok tehetséges. Bandájával együtt egy új irányzatot hoztak be love metal néven, ami a popzene, a metál, a gótikus rock és a glam rock sajátos keveréke.

 4. 4 Marilyn Manson


  A pokol és gonosz megtestesült előadójaként emlegették, mert a színpadon és videoklipjeiben is ijesztő megjelenése volt. Száját mindig kifestette, egyik szemébe színes kontaktlencsét tett és mindig fekete ruhákban járt. Azonban az 50 éves előadó igencsak visszavett a külsejéből, már nem használ semmilyen kozmetikai terméket. Új-régi külsejével pedig úgy néz ki, mintha csak Piton professzor testvére lenne.

 5. 5 Joel és Benji Madden – Good Charlotte


  A két testvér 1996-ban alapított meg a Good Charlotte nevű zenekart, egy Beastie Boys koncert hatására. A 2000-es években hatalmas népszerűségnek örvendtek. Akkoriban sokszor festették a hajukat meg a szemüket. Azóta elrepült néhány év és a srácok megnövesztették a szakállukat, valamint egy kicsit meg is emberesedtek.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 Lauri Ylönen – The Rasmus


  Lauri és bandája akkor vált nagyon népszerűvé, mikor elkészítették “In the shadows” című dalukat és a hozzá tartozó videoklipet. Minden zenei csatorna leadta, ahol a lányok szájtátva ültek a TV előtt és nézték, hogy milyen helyes és különleges is az énekes. Akkoriban persze ő is festette magát, mint az összes többi rock zenész. Természetesen azóta erről a kis hóbortjáról letett és úgy néz ki, mint az összes többi normális férfi.

 7. 7 Chester Bennington – Linkin Park


  Annak ellenére, hogy Chester egy nagyon vékony testalkatú énekes volt olyan hang jött ki a torkán, mint senki másnak. A Linkin Park sorra dobta ki a dalokat és az albumokat ezalatt persze az énekes megjelenése többször megváltozott. Volt szőke és lenyírt hajú is, sőt szemüveget is viselt a klipekben. Az énekes sajnos 2017-ben kiontotta saját életét, amit az egész zenevilág döbbenten fogadott. Egy igazi ikonikus előadóművész távozott a világról.

 8. 8 Avril Lavigne


  Avril a 2000-es években még elég fiús megjelenéssel adta elő dalait. Az akkori divatnak megfelelően bő és buggyos nadrágot, has kivillantós trikót és nyakkendőt is hordott a nyakában. Ő nem igazán volt az a csajos csaj. Viszont valami történhetett az életében, mert egyik napról a másikra elkezdett nőiesebben öltözni, haját is világosabbra festette és a rockon kívül finomabb dalokat is játszott. Mára sajnos szinte teljesen eltűnt a köztudatból.

 9. 9 Fred Durst – Limp Bizkit


  1994-ben hozták létre a Limp Bizkit zenekart Sam Rivers-sel, aki basszusgitáron játszott és annak unokatestvérével John Otto-val, aki pedig a dobok mögött találta meg a helyét. A 90-es évek legnépszerűbb rockbandájaként ismerték őket. Egy egész világ hallgatta a dalaikat. Fred, amint látható is, nagy változáson esett át, megőszült és szakállát is megnövesztette.

 10. 10 Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt és Tre Cool – Green Day


  A fiúk 1989-ben tűntek fel a színen, viszont akkor még csak két tagból álltak és Sweet Children néven futottak. 1990-ben változtatták meg a nevüket Green Day-re és egy dobossal is bővültek, aki 95-ben elhagyta a csapatot, helyette lépett be Tre Cool és azóta is ő a banda dobosa. A fiúk szinte semmit sem változtak azt leszámítva, hogy már nem festik magukat.

 11. 11 Amy Lee – Evanescence


  Ő volt a gótikus stílus koronázatlan királynője. Hihetetlenül tehetségesen adta elő a dalokat. Volt valami különleges benne, mert nagyon sok pasi oda volt érte. Akkoriban nagyon megjelenése eléggé sötét volt, és mindent mindennel felvett, de azóta már kikupálódott, sőt még egy gyermeke is van.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

SZÓLJ HOZZÁ!


 • Szia, guest
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.