HIRDETÉS BEZÁRÁS
Tippek és trükkök

A leghaszontalanabb helyiségek a házban, amiket évek múltán szinte kivétel nélkül megbánnak az emberek

Érdemes átgondolni őket.

  Mindenki egy saját otthonról álmodik. A legkézenfekvőbb és legkényelmesebb persze kész házat vásárolni, de valljuk be, sokkal csábítóbb ötletnek tűnik az építés, amikor mindent oda teszünk, ahová szeretnénk. Előfordul azonban, hogy a fejben jónak tűnő kívánságlista nem várt eredményt produkál. Az emberek persze nagy házat szeretnének, padlással, pincével, de vajon tényleg kifizetődik ez hosszútávon?

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál összeállítottunk egy listát azokról a helyiségekről, melyek bár nagyon jól hangzanak, utólag mégis gyakran megbánják őket az emberek.

  Tetőtér

  Ki ne szeretne egy padlást? Biliárdasztalt tennél bele, vagy inkább hobbiszobát alakítanál ki? Végülis teljesen mindegy, az idő múlásával ugyanis szépen elkezdenek benne felhalmozódni a máshová már nem férő kacatok, melyek előbb utóbb padlótól a plafonig betömik a szobát. Sajnos ez a legvalószínűbb végkifejlet.

  Tetőtér

  Földalatti garázs

  Sokan álmodunk arról, hogy a ház alá parkolunk a kocsinkkal, hiszen ezáltal nemcsak elrejthetjük az autót a kíváncsi szemek elől, de egyúttal helyet is spórolhatunk a kertben. Az elsőre jól hangzó ötlet azonban meglehetősen kockázatos. Azon túl, hogy a heves esőzés gyakran eláraszthatja így a garázst, télen a lefagyott feljárón nem a legkényelmesebb a közlekedés.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Persze mindenre létezik alternatív megoldás, ám ilyen esetekben már olyan kivitelezési költségekről beszélünk, melyet a legtöbb ember nem engedhet meg magának.

  Föld alatti garázs

  Erkély

  Egy jól kialakított és megépített erkély általában rendkívül kényelmes és hasznos dolog. Nem ritka azonban, hogy egy felesleges kis kiegészítővé válik ,melyet párszor használunk az elején, majd teljesen megfeledkezünk róla. Sok más helyiséghez hasonlóan előbb-utóbb mindenféle limlom kezd majd megjelenni rajta, míg nem az idő múlásával le nem amortizálódik végül, komoly veszélyt jelentve esetleg a ház többi részére.

  Erkély

  Étkező

  A konyhától jól elkülönített, hatalmas étkezőasztallal felszerelt szoba elég menőn hangzik. Beköltözés után azonban hamar ráununk az oda-vissza történő pakolgatásra, és egy idő után azon kapjuk magunkat, hogy a konyhában fogyasztjuk inkább el az ételünk, mert minek is vinnénk olyan messzire?!

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  A vendégek fogadásakor persze jól tud jönni, de a család biztos, hogy előbb-utóbb messziről elkerüli ezt a helyiséget.

  Étkezőszoba

  Nappali

  A nappali persze elengedhetetlen része egy háznak, ám az étkezőszobához hasonlóan nem árt vigyázni vele, különösen a méretével. Általában ez a legnagyobb szoba a házban, és az emberek minél hatalmasabb nappaliról álmodnak, de vajon tényleg szükség van ekkorára? Tervezéskor fontos figyelembe venni, hogy előbb-utóbb takarítani is kell majd itt valakinek, és a többi szoba függvényében az is lehet, hogy teljesen kihasználatlanul áll majd az idő nagyrészében.

  Nappali

  Mindezekre természetesen nem szabad szigorú szabályokként tekinteni, sokkal inkább egyfajta ajánlásként kell őket venni, amiket korábban már kipróbáltak és megbántak az emberek. Talán másoknak is hasznukra válhat, akik épp építkezésen törik a fejüket.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.